Sedák, jaký používáte?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.5.2016 18:39
nexxi

XXX.XXX.228.56

Od začátku co tahám s čubinou mám sedák od manmatu, který jde přes záda v oblasti pasu, plus tah přes zadek a jsem na to zvyklá. ale je to trošku nevýhoda v zimě, kdy má na sobě člověk horu oblečení (já jdu kus k lesu, kde běhám, pěšky), tak ten sedák jde přes oblečení.. a teď řeším dilema, jeslti nějaký sedák, co vede níž, ke kterému bych si mohla vzít pořádnou třeba lyžařskou bundu, nebo jeslti se na to vykašlat.. s čím taháte vy?
dneska jsem měla na půjčení "multifunkční sedák od zerodc" a nemůžu si pomoct, ale mě tam ten tah přes zadek strašně chyběl :/ mám psa, co tahá docela hodně a prostě nevím.. tak jdu na výzvědy, co používáte vy, co taháte, běháte, tlapkáte..

17.5.2016 22:29
tapina

XXX.XXX.211.117

nexxi napsal(a):
Od začátku co tahám s čubinou mám sedák od manmatu, který jde přes záda v oblasti pasu, plus tah přes zadek a jsem na to zvyklá. ale je to trošku nevýhoda v zimě, kdy má na sobě člověk horu oblečení (já jdu kus k lesu, kde běhám, pěšky), tak ten sedák jde přes oblečení.. a teď řeším dilema, jeslti nějaký sedák, co vede níž, ke kterému bych si mohla vzít pořádnou třeba lyžařskou bundu, nebo jeslti se na to vykašlat.. s čím taháte vy?
dneska jsem měla na půjčení "multifunkční sedák od zerodc" a nemůžu si pomoct, ale mě tam ten tah přes zadek strašně chyběl :/ mám psa, co tahá docela hodně a prostě nevím.. tak jdu na výzvědy, co používáte vy, co taháte, běháte, tlapkáte..

Zdravím,
my zrovna máme ten Zero DC a jsem s ním spokojená - někdy k němu psa připínám i u kola, ten vyloženě dolní tah zas neznám, takže to nedokážu porovnat.
Co se týká víc vrstev oblečení, dávám ten "pás" úplně nahoru, neschovávám ho pod bundu. Mám ho takový sesunutý na boky a při víc vrstvách mi nahoru neleze. Když mám míň oblečení, používám ty "podnožní" popruhy, aby mi to nelezlo nahoru a tahlo mě to přes boky.
Občas mám připnutýho psa, který netáhne vůbec, jen kvůli tomu, abych měla volné ruce. Tenhle je pro mě takový univerzální, mě vyhovuje.
Asi je to o zvyku?

17.5.2016 22:43
nexxi

XXX.XXX.228.56

tapina napsal(a):
Zdravím,
my zrovna máme ten Zero DC a jsem s ním spokojená - někdy k němu psa připínám i u kola, ten vyloženě dolní tah zas neznám, takže to nedokážu porovnat.
Co se týká víc vrstev oblečení, dávám ten "pás" úplně nahoru, neschovávám ho pod bundu. Mám ho takový sesunutý na boky a při víc vrstvách mi nahoru neleze. Když mám míň oblečení, používám ty "podnožní" popruhy, aby mi to nelezlo nahoru a tahlo mě to přes boky.
Občas mám připnutýho psa, který netáhne vůbec, jen kvůli tomu, abych měla volné ruce. Tenhle je pro mě takový univerzální, mě vyhovuje.
Asi je to o zvyku?

Asi jo.. když mě by se líbilo něco, co spojuje obojí :D jak tah přes boky, případně břicho plus ještě ten zadek, a ještě kdyby to šlo schovat :D nejde mi o to, že bych se za to styděla.. ale v zimě je mi v softhelkách zima /pravda, nemám ty za tisíce/, zato lyžařské bundy mi odpočívají v šatníku :D takhle přes rok to neřeším, ale třeba letos jsme běhaly i v lednu a únoru, sice jenom rekreačně, ale i to stačí ;) jako ten manmat je super, jen když si dám něco jiného, než mikinu, nebo softhel, tak z něj mám pocit, že klouže, proto vyzvídám, jak to řeší ostatní

17.5.2016 23:07
Clayton

XXX.XXX.104.9

Já si v zimě vždycky zasunu tričko do kalhot a Manmatí sedák jde na to. Mikinu a bundu mám až na sedáku, ale sedák mám na tričku. Upřímně si to ani jinak nedokážu představit...

17.5.2016 23:09
nexxi

XXX.XXX.228.56

Clayton napsal(a):
Já si v zimě vždycky zasunu tričko do kalhot a Manmatí sedák jde na to. Mikinu a bundu mám až na sedáku, ale sedák mám na tričku. Upřímně si to ani jinak nedokážu představit...

To ho máte tak nízko? já mám tu utaženou sponku cca u pupku.. pokud by odtad vedla šňůra, tak tu bundu, která je přes to dost nadzdvihne, to leda běhat v ponču

17.5.2016 23:12
Clayton

XXX.XXX.104.9

nexxi napsal(a):
To ho máte tak nízko? já mám tu utaženou sponku cca u pupku.. pokud by odtad vedla šňůra, tak tu bundu, která je přes to dost nadzdvihne, to leda běhat v ponču

Jéžiš! Tak vysoko? Já to mám hned nad bokama.Jinak by mi pes netahal za těžiště, ale za záda, což je bolest jak...

17.5.2016 23:15
nexxi

XXX.XXX.228.56

Clayton napsal(a):
Jéžiš! Tak vysoko? Já to mám hned nad bokama.Jinak by mi pes netahal za těžiště, ale za záda, což je bolest jak...

Mno kámoška se taky právě divila.. jenže já když ho dám níž, tak děsně trčí, takže.. bud je někde chyba, nebo už je za těch šest let natvarovanej takhle :D mě je to právě příjemný, v normálním životě se dost hrbím a tady tohle mi přijde, že mi dycky krásně srovná záda, že mě do donutí se narovnat, ale to asi jak každému vyhovuje.. spíš je to pak problém s tou bundou.. já nad tím nikdy nepřemejšlela, takhle mi to vyhovovalo a má to ještě jednu výhodu a to velikou - máte ledviny pod pásem, takže na ně nefouká.. problém nastává jenom s tím zimním oblečením. ale koukám, že nebude problém v sedáku

17.5.2016 23:18
Clayton

XXX.XXX.104.9

Fotka z internetu, ale přesně takhle nastavený ho mám i já...

17.5.2016 23:19
nexxi

XXX.XXX.228.56

Clayton napsal(a):

Pokusím se nafotit zítra, jak ho mám já, ale dneska už takovou aktivitu nevyvíjím :D.

17.5.2016 23:24
nexxi

XXX.XXX.228.56

Clayton napsal(a):

I když je to jiná značka, tak bych spíš řekla, že to u mě vypadá podobně jako toto http://www.petspecial.sk/sedak-pre-sport-so-psami-speedy-zero-dc/d-70427/.

17.5.2016 23:28
nexxi

XXX.XXX.228.56

nexxi napsal(a):
I když je to jiná značka, tak bych spíš řekla, že to u mě vypadá podobně jako toto http://www.petspecial.sk/sedak-pre-sport-so-psami-speedy-zero-dc/d-70427/.

Haa nemusím fotit, tu je to krásně nafocené na slovenské diskuzi - já jsem u fotek případ číslo jedna ;)
http://www.dogforum.sk/viewtopic.php?f=57&t=5444&start=180.

17.5.2016 23:29
Clayton

XXX.XXX.104.9

nexxi napsal(a):

Je strašně nezdravé, mít tah takhle vysoko. Tento sedák bych si nikdy nekoupila, to bych si do pěti minut odrovnala záda do konce života.
Na běhání mi nejvíc sedí stejně Non-Stop, ale treky chodím raději v Manmatu, protože do něj si opravdu sednete, u Non-Stopu Vám jde tah přes zadek a to mně na chození vadí. V běhu Vám to ale strašně pomůže.

17.5.2016 23:32
nexxi

XXX.XXX.228.56

Clayton napsal(a):
Je strašně nezdravé, mít tah takhle vysoko. Tento sedák bych si nikdy nekoupila, to bych si do pěti minut odrovnala záda do konce života.
Na běhání mi nejvíc sedí stejně Non-Stop, ale treky chodím raději v Manmatu, protože do něj si opravdu sednete, u Non-Stopu Vám jde tah přes zadek a to mně na chození vadí. V běhu Vám to ale strašně pomůže.

Tak jsem asi divná :D protože mě dneska bolely záda z toho zero dc, kterej mi přišel, jak kdybych si připla psa k pásku od kalhot a tady to mi přijde, že mám po dni v práci u počítače fakt jak kdyby srovnaný záda, že mě to nutí běžet vzpřímeně a nehrbit se.. ale je možný, že za pár let budu mluvit jinak..
jinak takto nastavený mám manmat..

17.5.2016 23:33
Clayton

XXX.XXX.104.9

nexxi napsal(a):
Tak jsem asi divná :D protože mě dneska bolely záda z toho zero dc, kterej mi přišel, jak kdybych si připla psa k pásku od kalhot a tady to mi přijde, že mám po dni v práci u počítače fakt jak kdyby srovnaný záda, že mě to nutí běžet vzpřímeně a nehrbit se.. ale je možný, že za pár let budu mluvit jinak..

To se docela divím, že jste ještě celá...
Ale co člověk, to názor a postava

17.5.2016 23:34
tapina

XXX.XXX.211.117

nexxi napsal(a):

He he jak já Vám rozumím

17.5.2016 23:35
nexxi

XXX.XXX.228.56

Clayton napsal(a):

Asi jo, já na to fakt koukám jak puk, že je to nezdravý.. přitom já mám pak takovej dobrej pocit, jak mám narovnaný záda

17.5.2016 23:35
nexxi

XXX.XXX.228.56

tapina napsal(a):
He he jak já Vám rozumím

Máte to taky tak? žebych nebyla jediná vyjimka?

17.5.2016 23:43
tapina

XXX.XXX.211.117

nexxi napsal(a):
Máte to taky tak? žebych nebyla jediná vyjimka?

S tím pocitem narovnaných zad jo smajlík já bych se jinak za celej den nenarovnala. Jsem úplně nakřivo. Ale ten pocit se nechat narovnat smajlík fakt je, že běžím málokdy víc jak 10km a je to takové pohodové tempo. Rekreačně. Žádný ultimátní terény.

17.5.2016 23:46
nexxi

XXX.XXX.228.56

Clayton napsal(a):

Nebo nemám těžkej zadek, ale břicho a tím pádem mám těžiště na tý pneumatice kolem břicha

17.5.2016 23:59
tapina

XXX.XXX.211.117

Jsem někde četla, že se má začínat běhat s pneumatikou. Jsem věčný začátečník

Přidejte reakci

Přidat smajlík