Muslimské sdružení v Anglii požaduje zákaz psů ve veřejném prostranství...
http://www.hlavnespravy.sk/co-este-musia-briti-obetovat-aby-sa-moslimovia-citili-u-nich-vitani/809608
Znáte někdo nějaké tamní chovatele? A co na to říkají, jak se k tomu staví?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Kdysi jsem byla na Makarské, tenkrát ještě v Jugoslavii. Bydleli jsme v soukromí a pan domácí říkal, že jediné co Tito udělal dobrého bylo, že zrušil všechny církve. Bylo by načase, aby k podobnému kroku došlo dnes v Evropě, protože náboženské boje jsou nejfanatičtější...
bhk
napsal(a):
http://www.hlavnespravy.sk/co-este-musia-briti-obetovat-aby-sa-moslimovia-citili-u-nich-vitani/809608
A proč si myslíte, že byl Brexit ? Aby nemuseli posloucaht hloupá nařízení z EU a nechat si tam nějakýma nesmyslnýma kvótama napráskat povinně nějaké muslimáče. Takže si myslím, že se ptáte zcela zbytečně a víme, že žádný zákaz v Anglii nebude, ať si muslimáči zkouší požadovat co chtějí - že to tak prostě nebude. A žádný blb z EU jim to už nemůže nařídit.
napsal(a):
Kdysi jsem byla na Makarské, tenkrát ještě v Jugoslavii. Bydleli jsme v soukromí a pan domácí říkal, že jediné co Tito udělal dobrého bylo, že zrušil všechny církve. Bylo by načase, aby k podobnému kroku došlo dnes v Evropě, protože náboženské boje jsou nejfanatičtější...
By stačilo zakázat islám, teda minimálně jeho veřejné projevy. v soukromí ať si každý myslí co chce, ale když z někoho víra udělá kynofobního pedofilního vraha, tak je s tou vírou něco hodně špatně.
napsal(a):
Zanevřel jsem a zakázal jsem si politiku, ale souhlasím. Všechny války jsou a byly buď o ženskou a nebo s vylágrovánými mozky ve jménu "nikoho".
Situace je vážná a věřím, že se jednotlivé státy vzpamatují a nedovolí to, co se děje.
Jak říkám. Je potřeba upravit uvítací proceduru. Místo chlebem a solí by se mělo vítat knedlem, vepřem a zelím a dle místa návštěvy slivovicí, vínem, či pivem. A pokud to nepomůže, tak už jedině se zbraní v ruce a se psem u boku.
Uff.
napsal(a):
Samozřejmě, kdyby pod vysokými tresty a vyhoštěním státy EU na svém území zakázali islám, byl by klid a blbečci by se sem nehrnuli - uprchlická krize by skončila. Zkuste třeba v Saudské Arábii propagovat křesťanství nebo si tam sebou vzít bibli a uvidíte co tam s vámi udělají - to samé by se mělo s muslimáčema zavést tady. A nehrát si na hloupé sluníčkáře multi-kulti, to nám může v budoucnu a našim dětem jen uškodit, naši laskavost si ty kozom*di vysvětlují jen jako slabost.
bilusik
napsal(a):
A proč si myslíte, že byl Brexit ? Aby nemuseli posloucaht hloupá nařízení z EU a nechat si tam nějakýma nesmyslnýma kvótama napráskat povinně nějaké muslimáče. Takže si myslím, že se ptáte zcela zbytečně a víme, že žádný zákaz v Anglii nebude, ať si muslimáči zkouší požadovat co chtějí - že to tak prostě nebude. A žádný blb z EU jim to už nemůže nařídit.
Ano aby nemuseli poslouchat hloupé nařízení z EU...
Nicméně jsem si také všimla, že víc než muslimové jim vadí Poláci, Slováci, Češi...
Také jsem si všimla, že starostou Londýna se stal muslim - prý ne umírněný...
A požadovat opravdu mohou neb je jich tam mnoho.Bohužel.
Proto jsem se ptala jestli někdo zná tamní chovatele a co oni na to.
Neb nedávno letělo video jak muslimský taxikář odmítl nabrat nevidomého s jeho asistenčním psem - prý z důvodu víry. A nikoho to tam nepřekvapilo ba co víc ani nepobouřilo...Nikdo neprotestoval.
bhk
napsal(a):
Ano aby nemuseli poslouchat hloupé nařízení z EU...
Nicméně jsem si také všimla, že víc než muslimové jim vadí Poláci, Slováci, Češi...
Také jsem si všimla, že starostou Londýna se stal muslim - prý ne umírněný...
A požadovat opravdu mohou neb je jich tam mnoho.Bohužel.
Proto jsem se ptala jestli někdo zná tamní chovatele a co oni na to.
Neb nedávno letělo video jak muslimský taxikář odmítl nabrat nevidomého s jeho asistenčním psem - prý z důvodu víry. A nikoho to tam nepřekvapilo ba co víc ani nepobouřilo...Nikdo neprotestoval.
Ten taxikář byl na hodinu propuštěn, takže tak hrozné to tam ještě není.
ale muslů tam mají tolik a množí je to jako krysy, že za čas brity přečíslí a pak si demokraticky odhlasují britanistán, to už je prostě jasná věc.
napsal(a):
Ten taxikář byl na hodinu propuštěn, takže tak hrozné to tam ještě není.
ale muslů tam mají tolik a množí je to jako krysy, že za čas brity přečíslí a pak si demokraticky odhlasují britanistán, to už je prostě jasná věc.
Turek ve Vídni, Turek v Berlíně, Paříž a Londýn ani nemá cenu zmiňovat.
A nepotřeboval k tomu ani vojsko, jako kdysi. Tehdy ho Evropa porazila. Nyní? Nechci domýšlet.
Aliens_II
napsal(a):
A nepotřeboval k tomu ani vojsko, jako kdysi. Tehdy ho Evropa porazila. Nyní? Nechci domýšlet.
Nějaký jejich potentát řekl "Dobyjeme Evropu vagínami našich žen".
Aliens_II
napsal(a):
Nyní?
Andělka kouří Erdoganovi, Hollande je neustále u holiče, švédské ministryně mají vlhké sny o stycích s mladými Nigerijci a když hrozí, že by se nepovedlo dovést jich další milion, brečí před kamerou. Sobotka hledá, co jaké zadnice nejlépe vlézt, a nejvíc se obává toho, že by měl mít názor a stát si za ním.
Kdo by bojoval s turkem a araby?
Jak je to přísloví o armádě lvů, které vedou ovce?
napsal(a):
Nějaký jejich potentát řekl "Dobyjeme Evropu vagínami našich žen".
Není to až tak o těch vagínách jako o tom, že Evropani platí obrovské daně, nemůžou si dovolit svoje děti, a ty vybrané peníze dostávají čmoudi, kteří si z toho pak udělají děcek třeba deset.
Tak hlavne netreba veriť všetkému čo internet napíše Hlavne ak sa článok priamo odvoláva na dôveryhodná zdroj facebookový profil, kde si každý môže napísať čo chce a možno to ani nijaký muslim nie je. Cez hocijaké facebookové profily tiež môžem nájsť statusy o tom, ako treba prestať vyučovať také "bludy" ako je napríklad evolučná teória, keď je každému úplne jasné, že Boh stvoril svet za 7 dní a Bibliu treba brať doslovne, alebo treba poslať všetkých homosexuálov na liečenie a zakázať prejavovať náklonnosť k rovnakému pohlaviu na verejnosti, lebo je to predsa neprirodzená psychická choroba... Čo neznamená, že sa Slovensko a Česko v budúcnosti prestane vyučovať evolúciu a zakáže homosexuálov
Fanatickí muslimi sú samozrejme zlo, rovnako ako akýkoľvek fanatik čo verí v akékoľvek náboženstvo, kresťania sa aspoň teraz neodpaľujú do vzduchu, ale v minulosti toho mali na rováši tiež dosť. Nech si pre mňa za mňa každý verí v čo chce, pokojne aj na špagetové monštrum (aj to je náboženstvo uznané v dvoch štátoch ), ale potichu, sme v 21. storočí a hádať sa o tom, koho knižka hovorí pravdu, doňho podľa mňa nepatrí, a už vôbec nie zabíjať za to.
A meniť kultúru danej krajiny... Petície za zrušenie festivalu jedenia psieho mäsa v Číne, to nič? To je rovnaké sr*ie sa do záležitostí inej kultúry ako zákaz voľného pohybu psov v GB, čiže deje sa to aj tu. Normálne zmýšľajúci človek nemá potrebu naliehať na inú krajinu, aby vyhovovala našim európskym štandardom, ale aj tak sa všade nájdu jedinci, ktorí to robia, a tiež to neznamená že "Česi a Slováci sa snažia zmeniť jedálniček vo východných krajinách".
Bohužel Evropě nějak vymřeli muži. Nejen mezi politiky. Jeden se pusinkuje s papouškem, jiný vozí po světě plyšového psa. A kam nedojde, musí psa donést manželka, když on se tam nedostane, aby se tam aspoň pejsek ( plyšový) podíval.
napsal(a):
Není to až tak o těch vagínách jako o tom, že Evropani platí obrovské daně, nemůžou si dovolit svoje děti, a ty vybrané peníze dostávají čmoudi, kteří si z toho pak udělají děcek třeba deset.
Jasně, Holanďani, Francouzi, Němci, apod utácejí cestují a nemohou si dovolit 2 děti. To je jen o pohodlí a jejich naučeném životním stylu žít v pohodlí, luxusu a bohatství, prostě se jim nechce se uskromnit a normálně si pořídit 2 děti. A na to bohužel můžeme za 50 let pořádně doplatit... Rodina by měla být více než osobní pohodlí, to už věděli i komančové s Husákem a pro porodnost ve státě něco dělali - jak vidíme dnes, vše nebylo tak špatné, jak se nám to dnes snaží někdo stále prezentovat.
Ach jo..
Už i v Dánsku je to zlé... Chudák holka
Dánsko:
"Hello, jen bych chtěla říci, co jsem zažila, když jsem šla dnes se svým psem na procházku.
Procházeli jsme se jako vždycky a pak jsme šli k jezeru, protože byl krásný slunný den.
A začali jsme si hrát, protože je tam dovoleno psům, aby si ve vodě hráli.
A pak k nám přišli čtyři kluci a nejdříve se ptali na psa a pak do něj začali kopat, což mě velmi rozlobilo a začali jsme se dohadovat.
A pak začali po psu a po mně házet kameny.
Nemohu si vzpomenout, co se pak dělo dál, ale najednou tam byla skupina lidí a strkali do mne... Pak mně strhli k zemi a kopali do mne na zemi, váleli mě okolo a hodili do jezera.
A tak tu stojím, mokrá od hlavy až k patě, se psem, který potřebuje veterináře, protože je vystrašený a zraněný a jsem rozlobená, protože se to stalo jen proto, že jsem měla psa, který se těm lidem nelíbil...."
http://www.zvedavec.org/vezkratce/13059/
Kam to všechno povede?
Myslím si, že Teplice ještě můžou být v klidu - a i celá ČR... Zaplat pánbůh, že jsme - znovu to použiji-ta pejskařská velmoc a na ty naš psy si nenechámé šáhnout..
Ve finále to bude právě ta pejskařská lobby co tomu bordelu, alespon u nás - vystaví stop-ku
Jsem optimista.
bhk
napsal(a):
Ach jo..
Už i v Dánsku je to zlé... Chudák holka
Dánsko:
"Hello, jen bych chtěla říci, co jsem zažila, když jsem šla dnes se svým psem na procházku.
Procházeli jsme se jako vždycky a pak jsme šli k jezeru, protože byl krásný slunný den.
A začali jsme si hrát, protože je tam dovoleno psům, aby si ve vodě hráli.
A pak k nám přišli čtyři kluci a nejdříve se ptali na psa a pak do něj začali kopat, což mě velmi rozlobilo a začali jsme se dohadovat.
A pak začali po psu a po mně házet kameny.
Nemohu si vzpomenout, co se pak dělo dál, ale najednou tam byla skupina lidí a strkali do mne... Pak mně strhli k zemi a kopali do mne na zemi, váleli mě okolo a hodili do jezera.
A tak tu stojím, mokrá od hlavy až k patě, se psem, který potřebuje veterináře, protože je vystrašený a zraněný a jsem rozlobená, protože se to stalo jen proto, že jsem měla psa, který se těm lidem nelíbil...."
http://www.zvedavec.org/vezkratce/13059/
Kam to všechno povede?
Myslím si, že Teplice ještě můžou být v klidu - a i celá ČR... Zaplat pánbůh, že jsme - znovu to použiji-ta pejskařská velmoc a na ty naš psy si nenechámé šáhnout..
Ve finále to bude právě ta pejskařská lobby co tomu bordelu, alespon u nás - vystaví stop-ku
Jsem optimista.
Mě to video přijde takový přihraný, občas šilhá pro nápovědu, psa který musí k vetovi protože je vystrašený a praštili ho kamenem neukáže, útočníky nijak blíž neidentifikuje. Ta nevím kam jí shodili a kopali, ale je podezřele čistá.
Zato mě tam zaujalo tohle: http://www.zvedavec.org/vezkratce/13070/
Jináč ti britští rádobymuslimové zaspali dobu. U nás chtěla nějaká paní na Nově zakázat psy už před tak 10-15 lety. Jak je to prý strašně sobecké a bezohledné, v její ulici jsou hned tři zahrady, do kterých je vidět a je v nich pes. Ona kvůli tomu musí nosit pepřák, páč se jich bojí.
PS: Ti co tohle vyvolávají nemají s islámem společné skoro nic, to je jen sebranka agresorů co má ráda moc a líbí se jim manipulavat lidmi. Islám je jen dobrá záminka, protože normální evropan ví o islámu prd a v Evropě vládne dokonalá schyzofrenie mezi islamofobií a multi-kulti ustupováním každému kdo kvákne že jeho právo má právo se roztahovat na úkor práva támhletoho vedle. Trochu drsnější kocourkov...
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.16.32
Muslimské sdružení požaduje...
Požadovat si může, ať táhnou třeba do pr*ele, NIKDO je sem nezval!
Pokud jim to vadí, ať si zůstanou v tej své tramtárii...
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Muslimské sdružení požaduje...
Požadovat si může, ať táhnou třeba do pr*ele, NIKDO je sem nezval!
Pokud jim to vadí, ať si zůstanou v tej své tramtárii...
Ale to nemáte tak úplně pravdu. Třeba do Německa si je zvali
( hlavně Turky ), když byla po válce nouze o pracovní síly. A pak, na ty práce, které se Evropanům jaksi nechtěly dělat.
Však i v současné době se Š. Pánek nechal slyšet, že potřebujeme levnou pracovní sílu !
napsal(a):
Ale to nemáte tak úplně pravdu. Třeba do Německa si je zvali
( hlavně Turky ), když byla po válce nouze o pracovní síly. A pak, na ty práce, které se Evropanům jaksi nechtěly dělat.
Však i v současné době se Š. Pánek nechal slyšet, že potřebujeme levnou pracovní sílu !
Už vidím jak za těch pár šupů u nás budou dělat Proto všichni zdrhaj do Německa, ale houby za prací, pro štědré sociální dávky.
Mně se stalo tohle - u nás (turistické centrum) šla nějaká arabská rodina s typickým černým duchem. Duch se lekl mého psa, zaječel, načež manžel ho strhnul stranou na zem (!) a se řevem šel na mě. Tak jsem zamumlala něco o policii a radši utekla. Byla jsem z toho vyklepaná ještě dost dlouho.
Jinak muslimští turisté před psy uskakují běžně, kolikrát až do ulice.
napsal(a):
Mně se stalo tohle - u nás (turistické centrum) šla nějaká arabská rodina s typickým černým duchem. Duch se lekl mého psa, zaječel, načež manžel ho strhnul stranou na zem (!) a se řevem šel na mě. Tak jsem zamumlala něco o policii a radši utekla. Byla jsem z toho vyklepaná ještě dost dlouho.
Ano bojí se. Tak mi v Pze to občas zažijeme.
Nicméně setkal jsem se i s arabským křesťanem a ten i s dítětem přišel a pohladil hafici a poptal se. Takže i to se dá zažít. Nicméně jeho víra je jiná víra, i když zase víra.
Sam 90210
napsal(a):
Už vidím jak za těch pár šupů u nás budou dělat Proto všichni zdrhaj do Německa, ale houby za prací, pro štědré sociální dávky.
To neříkejte mě, ale Šimonovi.
napsal(a):
Co, turisté.
stačí v praze projet centrem s velkým psem.
bylo by to vtipný, kdyby to nebylo k pláči. ale nazgúlové se psů fakt bojí.
Nazgúlové...
No já to mám denně, ale samozřejmě kvůli nim nebudu psa kvůli běžnému venčení vyvážet mimo centrum, že jo.
napsal(a):
Mám kamarádku v Teplicích a po jejím yorkovi tam pravidelně přičmoudli smradi hazej šutry, pro malého pejska to není sranda, i když to můžou být naši čeští spoluobčané, přikláním se jiné národnosti, jelikož vždycky na blízku po lavičkách sedí spousta černých odpadkových pytlů.
bhk
napsal(a):
No tak to teda máte zážitky. Hrůza. V mém rodném Brně prý už taky přituhuje...
V naší malinké vísce je klid...jediní kdo skáčou před psy jsou cikáni-když se semo tamo sem nějaký zatoulá... To jsem fakt netušila, že i u nás už je těch muslimů tolik
A to jsou většinou jenom turisti
bilusik
napsal(a):
Nechcem sa zapàjat ale vidite veci z telky londyn mà starostu muslima, ja osobne som ràd za brexit, CHUJ cameron padol na kchicht budme radi za nase nacionàlne strany ako kotleba na sk, chvàla madarom kto..ry nedbali a postavily ostnaty plot tej k...merkelke by som dal do domu 25 arabou s pràvom sarià potom bysom chcel vidiet ci by bola takà akà je alebo ?
jako001
napsal(a):
Nechcem sa zapàjat ale vidite veci z telky londyn mà starostu muslima, ja osobne som ràd za brexit, CHUJ cameron padol na kchicht budme radi za nase nacionàlne strany ako kotleba na sk, chvàla madarom kto..ry nedbali a postavily ostnaty plot tej k...merkelke by som dal do domu 25 arabou s pràvom sarià potom bysom chcel vidiet ci by bola takà akà je alebo ?
Ne, pro merkelovou jsou nadržení migranti splněním jejích vlhkých snů, protože nikdo jiný už na ní nepoleze.
bhk
napsal(a):
No tak to teda máte zážitky. Hrůza. V mém rodném Brně prý už taky přituhuje...
V naší malinké vísce je klid...jediní kdo skáčou před psy jsou cikáni-když se semo tamo sem nějaký zatoulá... To jsem fakt netušila, že i u nás už je těch muslimů tolik
No tak doufám, že k nám do Chomutova to nedojde...
apropó, jestli čte toto nějaký "pravý" vyznavač islámu, co nemá rád psy a ženy bere jako majetek muže, tak prosím věřte, že u nás není nic k vidění a jsme tady samý xenofob, rasista a anti-multi-kulti ...žádný sluníčkář
bhk
napsal(a):
"Čo musia Briti urobiť, aby sa ich moslimskí spoluobčania cítili v ostrovnom kráľovstve ako „vítaní hostia“?"
Co musí muslimové udělat aby se u nás cítili jako vítaní hosté? Přizpůsobit se zvyklostem země do které jedou. Když budu chtít žít u muslimů budu po nich chtít aby kvůli mě zakázali Islám a halal?
Co může dělat obyčejný čech jako jsme my tady? když náš stát nezaručí bezpečí občanům kterří nemají milióny ani tisíce. Jeden z častých názorů z té či druhé strany republiky je, že zbývá jen a pouze vzít bezpečí do svých rukou když to nedělá ten komu ze to platíme našimi daněmi. Kdo do toho jde i když začneme být sledovaní, hlídaní a cenzurování?