Chudáci chovatelé v Anglii

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.7.2016 19:44
bhk

XXX.XXX.210.159

Muslimské sdružení v Anglii požaduje zákaz psů ve veřejném prostranství...

http://www.hlavnespravy.sk/co-este-musia-briti-obetovat-aby-sa-moslimovia-citili-u-nich-vitani/809608

Znáte někdo nějaké tamní chovatele? A co na to říkají, jak se k tomu staví?

19.7.2016 19:54
Sam 90210

XXX.XXX.148.57

No co už, islámská Evropa, musíme si zvykat, dnes jsou už i u nás chudáci pejskaři v Teplicích Buďme všichni HateFree! multi-kulti je přece tak cool

19.7.2016 20:05
sisi58

XXX.XXX.191.1

Sam 90210 napsal(a):
No co už, islámská Evropa, musíme si zvykat, dnes jsou už i u nás chudáci pejskaři v Teplicích Buďme všichni HateFree! multi-kulti je přece tak cool

Nechci být cool
Chci být svá !

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.7.2016 20:50

Kdysi jsem byla na Makarské, tenkrát ještě v Jugoslavii. Bydleli jsme v soukromí a pan domácí říkal, že jediné co Tito udělal dobrého bylo, že zrušil všechny církve. Bylo by načase, aby k podobnému kroku došlo dnes v Evropě, protože náboženské boje jsou nejfanatičtější...

19.7.2016 20:59
bilusik

XXX.XXX.168.4

bhk napsal(a):

http://www.hlavnespravy.sk/co-este-musia-briti-obetovat-aby-sa-moslimovia-citili-u-nich-vitani/809608

A proč si myslíte, že byl Brexit ? Aby nemuseli posloucaht hloupá nařízení z EU a nechat si tam nějakýma nesmyslnýma kvótama napráskat povinně nějaké muslimáče. Takže si myslím, že se ptáte zcela zbytečně a víme, že žádný zákaz v Anglii nebude, ať si muslimáči zkouší požadovat co chtějí - že to tak prostě nebude. A žádný blb z EU jim to už nemůže nařídit.

19.7.2016 21:00

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Kdysi jsem byla na Makarské, tenkrát ještě v Jugoslavii. Bydleli jsme v soukromí a pan domácí říkal, že jediné co Tito udělal dobrého bylo, že zrušil všechny církve. Bylo by načase, aby k podobnému kroku došlo dnes v Evropě, protože náboženské boje jsou nejfanatičtější...

By stačilo zakázat islám, teda minimálně jeho veřejné projevy. v soukromí ať si každý myslí co chce, ale když z někoho víra udělá kynofobního pedofilního vraha, tak je s tou vírou něco hodně špatně.

19.7.2016 21:00
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Zanevřel jsem a zakázal jsem si politiku, ale souhlasím. Všechny války jsou a byly buď o ženskou a nebo s vylágrovánými mozky ve jménu "nikoho".

Situace je vážná a věřím, že se jednotlivé státy vzpamatují a nedovolí to, co se děje.

Jak říkám. Je potřeba upravit uvítací proceduru. Místo chlebem a solí by se mělo vítat knedlem, vepřem a zelím a dle místa návštěvy slivovicí, vínem, či pivem. A pokud to nepomůže, tak už jedině se zbraní v ruce a se psem u boku.
Uff.

19.7.2016 21:03
bilusik

XXX.XXX.168.4

Samozřejmě, kdyby pod vysokými tresty a vyhoštěním státy EU na svém území zakázali islám, byl by klid a blbečci by se sem nehrnuli - uprchlická krize by skončila. Zkuste třeba v Saudské Arábii propagovat křesťanství nebo si tam sebou vzít bibli a uvidíte co tam s vámi udělají - to samé by se mělo s muslimáčema zavést tady. A nehrát si na hloupé sluníčkáře multi-kulti, to nám může v budoucnu a našim dětem jen uškodit, naši laskavost si ty kozom*di vysvětlují jen jako slabost.

19.7.2016 21:08
bhk

XXX.XXX.210.159

bilusik napsal(a):
A proč si myslíte, že byl Brexit ? Aby nemuseli posloucaht hloupá nařízení z EU a nechat si tam nějakýma nesmyslnýma kvótama napráskat povinně nějaké muslimáče. Takže si myslím, že se ptáte zcela zbytečně a víme, že žádný zákaz v Anglii nebude, ať si muslimáči zkouší požadovat co chtějí - že to tak prostě nebude. A žádný blb z EU jim to už nemůže nařídit.

Ano aby nemuseli poslouchat hloupé nařízení z EU...
Nicméně jsem si také všimla, že víc než muslimové jim vadí Poláci, Slováci, Češi...
Také jsem si všimla, že starostou Londýna se stal muslim - prý ne umírněný...

A požadovat opravdu mohou neb je jich tam mnoho.Bohužel.

Proto jsem se ptala jestli někdo zná tamní chovatele a co oni na to.

Neb nedávno letělo video jak muslimský taxikář odmítl nabrat nevidomého s jeho asistenčním psem - prý z důvodu víry. A nikoho to tam nepřekvapilo ba co víc ani nepobouřilo...Nikdo neprotestoval.

19.7.2016 21:11

bhk napsal(a):
Ano aby nemuseli poslouchat hloupé nařízení z EU...
Nicméně jsem si také všimla, že víc než muslimové jim vadí Poláci, Slováci, Češi...
Také jsem si všimla, že starostou Londýna se stal muslim - prý ne umírněný...

A požadovat opravdu mohou neb je jich tam mnoho.Bohužel.

Proto jsem se ptala jestli někdo zná tamní chovatele a co oni na to.

Neb nedávno letělo video jak muslimský taxikář odmítl nabrat nevidomého s jeho asistenčním psem - prý z důvodu víry. A nikoho to tam nepřekvapilo ba co víc ani nepobouřilo...Nikdo neprotestoval.

Ten taxikář byl na hodinu propuštěn, takže tak hrozné to tam ještě není.

ale muslů tam mají tolik a množí je to jako krysy, že za čas brity přečíslí a pak si demokraticky odhlasují britanistán, to už je prostě jasná věc.

19.7.2016 21:14
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Ten taxikář byl na hodinu propuštěn, takže tak hrozné to tam ještě není.

ale muslů tam mají tolik a množí je to jako krysy, že za čas brity přečíslí a pak si demokraticky odhlasují britanistán, to už je prostě jasná věc.

Turek ve Vídni, Turek v Berlíně, Paříž a Londýn ani nemá cenu zmiňovat.
A nepotřeboval k tomu ani vojsko, jako kdysi. Tehdy ho Evropa porazila. Nyní? Nechci domýšlet.

19.7.2016 21:17

Aliens_II napsal(a):
A nepotřeboval k tomu ani vojsko, jako kdysi. Tehdy ho Evropa porazila. Nyní? Nechci domýšlet.

Nějaký jejich potentát řekl "Dobyjeme Evropu vagínami našich žen".

19.7.2016 21:18

Aliens_II napsal(a):

Nyní?

Andělka kouří Erdoganovi, Hollande je neustále u holiče, švédské ministryně mají vlhké sny o stycích s mladými Nigerijci a když hrozí, že by se nepovedlo dovést jich další milion, brečí před kamerou. Sobotka hledá, co jaké zadnice nejlépe vlézt, a nejvíc se obává toho, že by měl mít názor a stát si za ním.

Kdo by bojoval s turkem a araby?

Jak je to přísloví o armádě lvů, které vedou ovce?

19.7.2016 21:18
bilusik

XXX.XXX.168.4

Tak si lidi v západních kulturách nesmí z pohodlnosti pořizovat jen 1 dítě...

19.7.2016 21:19

Není to až tak o těch vagínách jako o tom, že Evropani platí obrovské daně, nemůžou si dovolit svoje děti, a ty vybrané peníze dostávají čmoudi, kteří si z toho pak udělají děcek třeba deset.

19.7.2016 21:19
Vanee

XXX.XXX.157.127

Tak hlavne netreba veriť všetkému čo internet napíše Hlavne ak sa článok priamo odvoláva na dôveryhodná zdroj facebookový profil, kde si každý môže napísať čo chce a možno to ani nijaký muslim nie je. Cez hocijaké facebookové profily tiež môžem nájsť statusy o tom, ako treba prestať vyučovať také "bludy" ako je napríklad evolučná teória, keď je každému úplne jasné, že Boh stvoril svet za 7 dní a Bibliu treba brať doslovne, alebo treba poslať všetkých homosexuálov na liečenie a zakázať prejavovať náklonnosť k rovnakému pohlaviu na verejnosti, lebo je to predsa neprirodzená psychická choroba... Čo neznamená, že sa Slovensko a Česko v budúcnosti prestane vyučovať evolúciu a zakáže homosexuálov

Fanatickí muslimi sú samozrejme zlo, rovnako ako akýkoľvek fanatik čo verí v akékoľvek náboženstvo, kresťania sa aspoň teraz neodpaľujú do vzduchu, ale v minulosti toho mali na rováši tiež dosť. Nech si pre mňa za mňa každý verí v čo chce, pokojne aj na špagetové monštrum (aj to je náboženstvo uznané v dvoch štátoch ), ale potichu, sme v 21. storočí a hádať sa o tom, koho knižka hovorí pravdu, doňho podľa mňa nepatrí, a už vôbec nie zabíjať za to.

A meniť kultúru danej krajiny... Petície za zrušenie festivalu jedenia psieho mäsa v Číne, to nič? To je rovnaké sr*ie sa do záležitostí inej kultúry ako zákaz voľného pohybu psov v GB, čiže deje sa to aj tu. Normálne zmýšľajúci človek nemá potrebu naliehať na inú krajinu, aby vyhovovala našim európskym štandardom, ale aj tak sa všade nájdu jedinci, ktorí to robia, a tiež to neznamená že "Česi a Slováci sa snažia zmeniť jedálniček vo východných krajinách".

19.7.2016 21:22

Bohužel Evropě nějak vymřeli muži. Nejen mezi politiky. Jeden se pusinkuje s papouškem, jiný vozí po světě plyšového psa. A kam nedojde, musí psa donést manželka, když on se tam nedostane, aby se tam aspoň pejsek ( plyšový) podíval.

19.7.2016 21:23
bilusik

XXX.XXX.168.4

Není to až tak o těch vagínách jako o tom, že Evropani platí obrovské daně, nemůžou si dovolit svoje děti, a ty vybrané peníze dostávají čmoudi, kteří si z toho pak udělají děcek třeba deset.

Jasně, Holanďani, Francouzi, Němci, apod utácejí cestují a nemohou si dovolit 2 děti. To je jen o pohodlí a jejich naučeném životním stylu žít v pohodlí, luxusu a bohatství, prostě se jim nechce se uskromnit a normálně si pořídit 2 děti. A na to bohužel můžeme za 50 let pořádně doplatit... Rodina by měla být více než osobní pohodlí, to už věděli i komančové s Husákem a pro porodnost ve státě něco dělali - jak vidíme dnes, vše nebylo tak špatné, jak se nám to dnes snaží někdo stále prezentovat.

19.7.2016 21:30
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

To se zvrhne. Já jdu.

19.7.2016 22:21
bhk

XXX.XXX.210.159

Ach jo..
Už i v Dánsku je to zlé... Chudák holka

Dánsko:

"Hello, jen bych chtěla říci, co jsem zažila, když jsem šla dnes se svým psem na procházku.

Procházeli jsme se jako vždycky a pak jsme šli k jezeru, protože byl krásný slunný den.

A začali jsme si hrát, protože je tam dovoleno psům, aby si ve vodě hráli.

A pak k nám přišli čtyři kluci a nejdříve se ptali na psa a pak do něj začali kopat, což mě velmi rozlobilo a začali jsme se dohadovat.

A pak začali po psu a po mně házet kameny.

Nemohu si vzpomenout, co se pak dělo dál, ale najednou tam byla skupina lidí a strkali do mne... Pak mně strhli k zemi a kopali do mne na zemi, váleli mě okolo a hodili do jezera.

A tak tu stojím, mokrá od hlavy až k patě, se psem, který potřebuje veterináře, protože je vystrašený a zraněný a jsem rozlobená, protože se to stalo jen proto, že jsem měla psa, který se těm lidem nelíbil...."

http://www.zvedavec.org/vezkratce/13059/

Kam to všechno povede?

Myslím si, že Teplice ještě můžou být v klidu - a i celá ČR... Zaplat pánbůh, že jsme - znovu to použiji-ta pejskařská velmoc a na ty naš psy si nenechámé šáhnout..
Ve finále to bude právě ta pejskařská lobby co tomu bordelu, alespon u nás - vystaví stop-ku
Jsem optimista.

20.7.2016 01:08
Chingis

XXX.XXX.239.7

bhk napsal(a):
Ach jo..
Už i v Dánsku je to zlé... Chudák holka

Dánsko:

"Hello, jen bych chtěla říci, co jsem zažila, když jsem šla dnes se svým psem na procházku.

Procházeli jsme se jako vždycky a pak jsme šli k jezeru, protože byl krásný slunný den.

A začali jsme si hrát, protože je tam dovoleno psům, aby si ve vodě hráli.

A pak k nám přišli čtyři kluci a nejdříve se ptali na psa a pak do něj začali kopat, což mě velmi rozlobilo a začali jsme se dohadovat.

A pak začali po psu a po mně házet kameny.

Nemohu si vzpomenout, co se pak dělo dál, ale najednou tam byla skupina lidí a strkali do mne... Pak mně strhli k zemi a kopali do mne na zemi, váleli mě okolo a hodili do jezera.

A tak tu stojím, mokrá od hlavy až k patě, se psem, který potřebuje veterináře, protože je vystrašený a zraněný a jsem rozlobená, protože se to stalo jen proto, že jsem měla psa, který se těm lidem nelíbil...."

http://www.zvedavec.org/vezkratce/13059/

Kam to všechno povede?

Myslím si, že Teplice ještě můžou být v klidu - a i celá ČR... Zaplat pánbůh, že jsme - znovu to použiji-ta pejskařská velmoc a na ty naš psy si nenechámé šáhnout..
Ve finále to bude právě ta pejskařská lobby co tomu bordelu, alespon u nás - vystaví stop-ku
Jsem optimista.

Mě to video přijde takový přihraný, občas šilhá pro nápovědu, psa který musí k vetovi protože je vystrašený a praštili ho kamenem neukáže, útočníky nijak blíž neidentifikuje. Ta nevím kam jí shodili a kopali, ale je podezřele čistá.

Zato mě tam zaujalo tohle: http://www.zvedavec.org/vezkratce/13070/

Jináč ti britští rádobymuslimové zaspali dobu. U nás chtěla nějaká paní na Nově zakázat psy už před tak 10-15 lety. Jak je to prý strašně sobecké a bezohledné, v její ulici jsou hned tři zahrady, do kterých je vidět a je v nich pes. Ona kvůli tomu musí nosit pepřák, páč se jich bojí.

PS: Ti co tohle vyvolávají nemají s islámem společné skoro nic, to je jen sebranka agresorů co má ráda moc a líbí se jim manipulavat lidmi. Islám je jen dobrá záminka, protože normální evropan ví o islámu prd a v Evropě vládne dokonalá schyzofrenie mezi islamofobií a multi-kulti ustupováním každému kdo kvákne že jeho právo má právo se roztahovat na úkor práva támhletoho vedle. Trochu drsnější kocourkov...

Neregistrovaný uživatel

20.7.2016 15:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.32

Muslimské sdružení požaduje...

Požadovat si může, ať táhnou třeba do pr*ele, NIKDO je sem nezval!
Pokud jim to vadí, ať si zůstanou v tej své tramtárii...

20.7.2016 15:30

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Muslimské sdružení požaduje...

Požadovat si může, ať táhnou třeba do pr*ele, NIKDO je sem nezval!
Pokud jim to vadí, ať si zůstanou v tej své tramtárii...

Ale to nemáte tak úplně pravdu. Třeba do Německa si je zvali
( hlavně Turky ), když byla po válce nouze o pracovní síly. A pak, na ty práce, které se Evropanům jaksi nechtěly dělat.
Však i v současné době se Š. Pánek nechal slyšet, že potřebujeme levnou pracovní sílu !

20.7.2016 15:42
Sam 90210

XXX.XXX.148.57

Ale to nemáte tak úplně pravdu. Třeba do Německa si je zvali
( hlavně Turky ), když byla po válce nouze o pracovní síly. A pak, na ty práce, které se Evropanům jaksi nechtěly dělat.
Však i v současné době se Š. Pánek nechal slyšet, že potřebujeme levnou pracovní sílu !

Už vidím jak za těch pár šupů u nás budou dělat Proto všichni zdrhaj do Německa, ale houby za prací, pro štědré sociální dávky.

20.7.2016 15:56

Mně se stalo tohle - u nás (turistické centrum) šla nějaká arabská rodina s typickým černým duchem. Duch se lekl mého psa, zaječel, načež manžel ho strhnul stranou na zem (!) a se řevem šel na mě. Tak jsem zamumlala něco o policii a radši utekla. Byla jsem z toho vyklepaná ještě dost dlouho.
Jinak muslimští turisté před psy uskakují běžně, kolikrát až do ulice.

20.7.2016 16:09
Aliens_II

XXX.XXX.77.30

Mně se stalo tohle - u nás (turistické centrum) šla nějaká arabská rodina s typickým černým duchem. Duch se lekl mého psa, zaječel, načež manžel ho strhnul stranou na zem (!) a se řevem šel na mě. Tak jsem zamumlala něco o policii a radši utekla. Byla jsem z toho vyklepaná ještě dost dlouho.

Ano bojí se. Tak mi v Pze to občas zažijeme.

Nicméně setkal jsem se i s arabským křesťanem a ten i s dítětem přišel a pohladil hafici a poptal se. Takže i to se dá zažít. Nicméně jeho víra je jiná víra, i když zase víra.

20.7.2016 16:13

Sam 90210 napsal(a):
Už vidím jak za těch pár šupů u nás budou dělat Proto všichni zdrhaj do Německa, ale houby za prací, pro štědré sociální dávky.

To neříkejte mě, ale Šimonovi.

20.7.2016 16:14

Co, turisté.

stačí v praze projet centrem s velkým psem.

bylo by to vtipný, kdyby to nebylo k pláči. ale nazgúlové se psů fakt bojí.

20.7.2016 16:33

Nazgúlové...

No já to mám denně, ale samozřejmě kvůli nim nebudu psa kvůli běžnému venčení vyvážet mimo centrum, že jo.

20.7.2016 16:51
Sam 90210

XXX.XXX.148.57

Mám kamarádku v Teplicích a po jejím yorkovi tam pravidelně přičmoudli smradi hazej šutry, pro malého pejska to není sranda, i když to můžou být naši čeští spoluobčané, přikláním se jiné národnosti, jelikož vždycky na blízku po lavičkách sedí spousta černých odpadkových pytlů.

20.7.2016 20:24
bhk

XXX.XXX.210.186

No tak to teda máte zážitky. Hrůza. V mém rodném Brně prý už taky přituhuje...
V naší malinké vísce je klid...jediní kdo skáčou před psy jsou cikáni-když se semo tamo sem nějaký zatoulá... To jsem fakt netušila, že i u nás už je těch muslimů tolik

20.7.2016 20:28
Sam 90210

XXX.XXX.148.57

bhk napsal(a):
V naší malinké vísce je klid...jediní kdo skáčou před psy jsou cikáni-když se semo tamo sem nějaký zatoulá... To jsem fakt netušila, že i u nás už je těch muslimů tolik

A to jsou většinou jenom turisti

20.7.2016 20:30
jako001

XXX.XXX.109.93

bilusik napsal(a):

Nechcem sa zapàjat ale vidite veci z telky londyn mà starostu muslima, ja osobne som ràd za brexit, CHUJ cameron padol na kchicht budme radi za nase nacionàlne strany ako kotleba na sk, chvàla madarom kto..ry nedbali a postavily ostnaty plot tej k...merkelke by som dal do domu 25 arabou s pràvom sarià potom bysom chcel vidiet ci by bola takà akà je alebo ?

20.7.2016 20:36

jako001 napsal(a):
Nechcem sa zapàjat ale vidite veci z telky londyn mà starostu muslima, ja osobne som ràd za brexit, CHUJ cameron padol na kchicht budme radi za nase nacionàlne strany ako kotleba na sk, chvàla madarom kto..ry nedbali a postavily ostnaty plot tej k...merkelke by som dal do domu 25 arabou s pràvom sarià potom bysom chcel vidiet ci by bola takà akà je alebo ?

Ne, pro merkelovou jsou nadržení migranti splněním jejích vlhkých snů, protože nikdo jiný už na ní nepoleze.

20.7.2016 21:19

bhk napsal(a):

No tak doufám, že k nám do Chomutova to nedojde...
apropó, jestli čte toto nějaký "pravý" vyznavač islámu, co nemá rád psy a ženy bere jako majetek muže, tak prosím věřte, že u nás není nic k vidění a jsme tady samý xenofob, rasista a anti-multi-kulti ...žádný sluníčkář

20.7.2016 22:25
awake

XXX.XXX.115.226

bhk napsal(a):

"Čo musia Briti urobiť, aby sa ich moslimskí spoluobčania cítili v ostrovnom kráľovstve ako „vítaní hostia“?"
Co musí muslimové udělat aby se u nás cítili jako vítaní hosté? Přizpůsobit se zvyklostem země do které jedou. Když budu chtít žít u muslimů budu po nich chtít aby kvůli mě zakázali Islám a halal?

21.7.2016 11:49

Co může dělat obyčejný čech jako jsme my tady? když náš stát nezaručí bezpečí občanům kterří nemají milióny ani tisíce. Jeden z častých názorů z té či druhé strany republiky je, že zbývá jen a pouze vzít bezpečí do svých rukou když to nedělá ten komu ze to platíme našimi daněmi. Kdo do toho jde i když začneme být sledovaní, hlídaní a cenzurování?

Přidejte reakci

Přidat smajlík