Pomík
XXX.XXX.239.244
No jo jsou to svině někteří majitele podvádějí já mám doma zdravého psa ale připomnělo mi to něco co se stalo mámině kamarádce pořizovali si pomíka a její´ manžel se o to hrozně zajímal
A čím víc se zajímal tak o chvilku později paní zavolala a řekla že je pejsek nemocný a je na kapačkách potom chtěla kamarádka podmíka a ta paní ji poslala ůplně toho samého jednalo so skvělý podvod
Aliens_II
napsal(a):
No já to pochopil celé, ale proč to sem napsal(la), jen výkřik někam do vzduchu. A že jsou mezi námi svině se přece ví a také se ví, že voda, ó, ta se vaří.
Já to teda nepochopila. Co se teda stalo? Prosím překlad
Slovo pomík (podmík) bude asi Pomerian (to není podstatné).
Někdo chtěl štěně, manžel se zajímal... a jak to bylo dál?
No tak.
slečna, či kdo, má doma zdravého psa. Její máma má vdanou kamarádku a ta taky chtěla pomeriana, kamarádčin manžel se o nákup psíka, z množky pravděpodobně, velice zajímal a čím více do toho šťáral, tak majitelka štěněte ustoupila a zamaskovala případný prodej štěněte, jeho vážnou nemocí, údajnou. No a další kamarádka zase chtěla pomíka a dostala nabídnutého toho "údajně" stejného, co byl údajně na kapačkách a chtěli ho ti, co se ten manžel kamarádky od mámy stěžovatelky velice zajímal.
Ještě bych to i více popsal, ale není důvod to více rozepisovat.
Dobrý?
Aliens_II
napsal(a):
No tak.
slečna, či kdo, má doma zdravého psa. Její máma má vdanou kamarádku a ta taky chtěla pomeriana, kamarádčin manžel se o nákup psíka, z množky pravděpodobně, velice zajímal a čím více do toho šťáral, tak majitelka štěněte ustoupila a zamaskovala případný prodej štěněte, jeho vážnou nemocí, údajnou. No a další kamarádka zase chtěla pomíka a dostala nabídnutého toho "údajně" stejného, co byl údajně na kapačkách a chtěli ho ti, co se ten manžel kamarádky od mámy stěžovatelky velice zajímal.
Dobrý?
Hm, tak to je dobrá báchorka.
Pomík
napsal(a):
No jo jsou to svině někteří majitele podvádějí já mám doma zdravého psa ale připomnělo mi to něco co se stalo mámině kamarádce pořizovali si pomíka a její´ manžel se o to hrozně zajímal
A čím víc se zajímal tak o chvilku později paní zavolala a řekla že je pejsek nemocný a je na kapačkách potom chtěla kamarádka podmíka a ta paní ji poslala ůplně toho samého jednalo so skvělý podvod
Ta druhá kamarádka ho koupila nebo nekoupila?
Nebo to byl inzerát, pošli prachy do banky na druhém konci světa a pes ti přiletí poštou?
Aliens_II
napsal(a):
No tak.
Dobrý?
Nechcete dělat překladatele hluchoněmým?
To by jedna neřekla, co se pod tím blábolem skrývá
Uživatel s deaktivovaným účtem
Aliens_II
napsal(a):
Ach, všechno je to o zkušenostech a po čtyřicítce už o tom jde snad jen psát.
No hele, hele, brzděte. Po čtyřicítce život začíná!
LájošM
napsal(a):
Přesně cílová skupina pro týraná zvířata z množáren.
Pisatel by si měl zamést před vlastním prahem. Kdo je tu svině? Podle mne stejnou mírou i ten, kdo týrání zvířat podporuje.
No ale co naděláte, když nutně potřebovala "pomíka" a ten originální stojí pár desítek tisíc...
napsal(a):
No hele, hele, brzděte. Po čtyřicítce život začíná!
Svatá pravda
Aliens_II
napsal(a):
Ženský moje, já se z Vás picnu.
Abychom dřív nepicly my Vás! :D.
Včera bylo pozdě :D.
Andrýsek3
napsal(a):
Jak vás tady tak sleduju, tak bude stejně z ifauny.
Máte tady pěknej harém.
Andrýsku, človícku. Myslíte?
Kdybyste jen věděla, jak relativně je lehké si získat ženské srdce a kdybych Vám to řekl, neuvěříte. Jediné co vždy fungovalo a funguje je, musíte je umět číst.
A musíte umět s nimi mluvit.
Pak už? Jde to samo.
Jedna z Vás ve mě prokoukla asi zvláštní dar. Prý jsem sňatkový podvodník.
No asi ano, i když nemám ani páru, jak se to dělá.
Ne ne, milá děvčata, jsem naprosto normální chlapík, ač údajně bohém, a co vím a že funguje, je, že umíme spolu mluvit. Jeden vedle druhé, jedna vdle druhé.
Nic víc v tom není.
Aliens_II
napsal(a):
Kdybyste jen věděla, jak relativně je lehké si získat ženské srdce a kdybych Vám to řekl, neuvěříte. Jediné co vždy fungovalo a funguje je, musíte je umět číst.
Pak už? Jde to samo.
Ne ne, milá děvčata, jsem naprosto normální chlapík, ač údajně bohém, a co vím a že funguje, je, že umíme spolu mluvit. Jeden vedle druhé, jedna vdle druhé.
Nic víc v tom není.
No napsal jste toho dost, sem tam se ztrácím Ale se sardullah to tady docela jiskří
Andrýsek3
napsal(a):
No napsal jste toho dost, sem tam se ztrácím Ale se sardullah to tady docela jiskří
Chudák holka. No to by si dala.
Ne e. Prrr. Brzděme. Ano, ví, že mě má ráda, ale má mě ráda, protože mě má ráda.
Po našem.
Ne, ne. Nechme vše tak, jak je. Vše je v pohodě a při starém. Ifauna je skvělá, chyba je, že jsem tu sám s Árnim.
Takže prrr, toto téma je off topic.
Aliens_II
napsal(a):
Ne e. Prrr. Brzděme. Ano, ví, že mě má ráda, ale má mě ráda, protože mě má ráda.
Po našem.
Ne, ne. Nechme vše tak, jak je. Vše je v pohodě a při starém. Ifauna je skvělá, chyba je, že jsem tu sám s Árnim.
Je mi to naprosto jasný.
Aliens_II
napsal(a):
Po našem.
Prej holka ...dneska je to samá lichotka
Já, taková seriózní dáma přiměřeného věku...mládí v pr...a do důchodu daleko
Fiona.Praha
napsal(a):
Ježíš, tak to si snad doma dupnete, ne?
Ano, budu prát, vařit a uklízet, ale ifaunu si vzít nenechám
Nebo jí picnem
Aliens_II
napsal(a):
Pak už? Jde to samo.
Nic víc v tom není.
Nechci vám brát iluze, ale konkrétně já - jakmile si s chlapem perfektně pokecám, tak hned jásám 'jé, to bude super kámoš'!
Aliens_II
napsal(a):
Já už fakt nevím co s Vámi mám dělat.
Ale dobře. Slibuji, až na to přijde a jestli vůbec, tak si ifaunu vybojuji.
A jestli si to nevybojuješ, tak jsi u mě mrtvej Homolka
JanaKostelec
napsal(a):
Neuvěřitelné, co za diskuzi vyvolá jeden naprostý blábol. :).
A o to přece jde, ne ?
Aliens_II
napsal(a):
No tak.
Dobrý?