Nemůžu odolat a podělím se s vámi o pár fotek našich "sbevražedných" kočičáků, kteří sami intenzivně lezou do tlamy našim psům. Třeba někomu zlepšíme náladu...
Uživatel s deaktivovaným účtem

No je to krása, je vidět, že se mají rádi...kočka vypadá nejspokojeněji
napsal(a):
No je to krása, je vidět, že se mají rádi...kočka vypadá nejspokojeněji
No, ten bíločerný Kuba - prostě někdo má smůlu a ne právě chytré dítě, my máme prostě hloupoučkého kocoura. Je však nesmírně hodný, mazlivý, zdravý, drží se doma. Ale pud sebezáchovy tedy nemá. Leze do tlamy všem psům, kteří se u nás objeví. Ti naši ho už znají, buď ho obejdou nebo oblížou, lehce přežvýknou či starší šarplaninka, se kterou vyrůstal, ho za hlavu přenese o pár metrů dál (ten řev od vrat:"Paníííí, pes vám žere kočku!" už moc neřeším, jen odpovím, že on ji zase vyplivne...). Občasná návštěva odchovů mé CHS může však být trochu problém. Jsme tedy ve střehu.

conie
napsal(a):
No, ten bíločerný Kuba - prostě někdo má smůlu a ne právě chytré dítě, my máme prostě hloupoučkého kocoura. Je však nesmírně hodný, mazlivý, zdravý, drží se doma. Ale pud sebezáchovy tedy nemá. Leze do tlamy všem psům, kteří se u nás objeví. Ti naši ho už znají, buď ho obejdou nebo oblížou, lehce přežvýknou či starší šarplaninka, se kterou vyrůstal, ho za hlavu přenese o pár metrů dál (ten řev od vrat:"Paníííí, pes vám žere kočku!" už moc neřeším, jen odpovím, že on ji zase vyplivne...). Občasná návštěva odchovů mé CHS může však být trochu problém. Jsme tedy ve střehu.
Jo tak s tou hlavou v té tlamě to znám, když jsem měla ovčandu a hlídala jsem švagrový americkýho kokra, tak ovčanda nesnesla, aby rychle běhal, takže ho zastavovala tím, že ho chytla za hlavu, dvě starší paní z toho měli málem infarkt, myslely si, že je po kokrovi a že vidí útok velkého zlého psa v přímém přenosu

Obdivuju vaši nervovou soustavu. Z toho by mi hráblo. Mít to všechno doma pod nohama.

awake
napsal(a):
No to je normálně multikulturní smečka
To není všechno zvířectvo. Kravičku a kozy máme v rodině, ty nejsou mé .

awake
napsal(a):
To není všechno zvířectvo. Kravičku a kozy máme v rodině, ty nejsou mé .

lesnížínka
napsal(a):
Ta s těmi diváky za oknem
No teď na to koukám a taky jsem hned říkala, ta je super...

awake
napsal(a):
Když kočky se nikde jinde v klidu nenažerou. Oni by jim to ty potvory za dveřma sežrali
Ty Vaše fotky jsou super.
Naše by to možná sežraly i s těma kočkama.

napsal(a):
Ty Vaše fotky jsou super.
Naše by to možná sežraly i s těma kočkama.
Taky dobrý

napsal(a):
Taky dobrý
Holt si musím vystačit s tím co mám, no. Ale o ten obrázek kočičky se starala vzorně, asi tři dny. Nevím co jí to popadlo. Tak třeba i na tu živou kočičku časem dojde, až budou starší a klidnější.