Uživatel s deaktivovaným účtem

Rohož, miniaturní navíjecí vodítko a šátek od Flexi. A vyběhali jsme si krom jiného barel od Sam's Fieldu.

Od proplanu - kalendář, potah na zadní sedačku, kartáč, látkové frisbee a uzel, DVD Cesar Millan, pelíšky, postroj do auta, barel na granule (15kg granulí). Vše překvapivě kvalitní.
Fiona.Praha
napsal(a):
Dostali jste někdy nějaký reklamní předmět jako dárek od dodavatelů granulí nebo psích potřeb?
Já měla kdysi kempingové židle s logem Orijen. Nedostala jsem je, ale koupila jsem si je.
Já měla vloni kalendář od Brit Care. Letos mám doma od nich 3 dózy na kočičí granule.

Fiona.Praha
napsal(a):
A to vše jako dárek, tj. zadarmo k objednávce?
K 15kg pytli granulí. Takže když byly pelíšky, koupili jsme pytel do zásoby a měli dva pelechy.
napsal(a):
K 15kg pytli granulí. Takže když byly pelíšky, koupili jsme pytel do zásoby a měli dva pelechy.
Asi nějak blbě nakupuji (v nesprávnou dobu nesprávné granule u nesprávného prodejce )
Já myslela, že už se takové dárky nedávají, jen žvýkací kostičky, paštiky, různé mňamky.

Fiona.Praha
napsal(a):
Asi nějak blbě nakupuji (v nesprávnou dobu nesprávné granule u nesprávného prodejce )
Já myslela, že už se takové dárky nedávají, jen žvýkací kostičky, paštiky, různé mňamky.
Tak ono to bylo průběžně rok až dva nazpátek, a v Mexiku. Většinou jsme se chodili do zverimexu ptát, jestli je nějaký dárek, a podle toho kupovali.
Před 4 roky při nákupu Ontarii.10 pytel zdarma.Velky uzel na přetahovaní, barely na krmení, gong ve tvaru veverky či co, mám doteď. Při objednání ze zoocentrum ke granulím, ručník, bloky, propisky, šampon, tričko, hračka pro psa, větší balíčky sušeného masa. Zoohit spíš ty mňamky ale i balonek, pryžová kost. Když jsem sháněla klec Savic, tak dávaly ten polštář zdarma, bohužel pro mě, nešlo poslat na dobírku a koupila jsem jinde. Jinak se dává taková ta klasika konzervy, mlsky
Na greenpets jsou zase třeba slevy pro registrované a samozřejmě ve většině objednávek poštovné zdarma. Z nejen-granule jsem měla levnější pytel essentials, platinum 5kg k oboum pytlum byli pamlsky.

Mám doma barely na granule, pelech pro psa, trička pro mne, myš pro kocoura - plyšovou...

Nechapu ucel dizkuse :)
Pracujete v marketingu "pro nejakou znacku" a snazite se vykoumat darky k vanocum?
Pokud ano - ocenim neco praktickeho.
Cestovni lahev a cestovni pelech + pytlu na bobky neni nikdy dost.
Vse ostatni uz asi mame tak jako tak :).

Jooo a taky nam pomalu dosluhuje "autopotah".
http://www.spokojenypes.cz/autopotah-vak-pro-velkeho-psa-1-50-m-x-1-35-m/
Predem diky, pokud to kolem vanoc dostanu k nakupu zdarma...
napsal(a):
Nechapu ucel dizkuse :)
Pracujete v marketingu "pro nejakou znacku" a snazite se vykoumat darky k vanocum?
Pokud ano - ocenim neco praktickeho.
Cestovni lahev a cestovni pelech + pytlu na bobky neni nikdy dost.
Vse ostatni uz asi mame tak jako tak :).
Nepracuje. A i kdyby tak co?
Já jsem uvalil za necelý rok min. dvacet tis. V jednom shopu nejmenovaném jsem se dostal na 10% slevu za zboží. Dárky jsem nedostal ani jeden, jen jednou k objednávce jsem dostal pamlsky zadarno, kreré byly tvrdé jako beton a pes by to nežral. A taky že jo. Vyhodil jsem to.

napsal(a):
Vak je super, taky bych brala
napsal(a):
Kupte ne? Není to moc. Místo mobilu, nebo kreditu, nebo cigár, nebo cokoli. Vánoce bude mít pes prímové.

Aliens_II
napsal(a):
Kupte ne? Není to moc. Místo mobilu, nebo kreditu, nebo cigár, nebo cokoli. Vánoce bude mít pes prímové.
Tak prímové Vánoce by v tom případě neměl pes, ale auto a přeneseně já ( nebo naopak ?). Ale pes by to určitě nebyl.
Ale máte pravdu, likvidační ta cena není , snad bych ani nemusela vynechat ta cigára - tedy asi tak 35 let už nekouřím

Aliens_II
napsal(a):
Nepracuje. A i kdyby tak co?
Já jsem uvalil za necelý rok min. dvacet tis. V jednom shopu nejmenovaném jsem se dostal na 10% slevu za zboží. Dárky jsem nedostal ani jeden, jen jednou k objednávce jsem dostal pamlsky zadarno, kreré byly tvrdé jako beton a pes by to nežral. A taky že jo. Vyhodil jsem to.
...pokud ne, tak nic.
Pokud ano, tak jen pisu, co bych rada...
Dizkuse mi nedavala jiny smysl, nez ze nekdo patra po "darkovych predmetech".
Ale trebas FIONA vysvetli, proc se ptala.
napsal(a):
Tak prímové Vánoce by v tom případě neměl pes, ale auto a přeneseně já ( nebo naopak ?). Ale pes by to určitě nebyl.
Ale máte pravdu, likvidační ta cena není , snad bych ani nemusela vynechat ta cigára - tedy asi tak 35 let už nekouřím
Ach. Mé auto už si také ulevilo. Po té co madam rozkousala bezpečnostní pásy, tak už je vzdadu mříž. Takže Vánoce už mám vyřešené od července. Už si dárek vybrala.