Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

JIinob

31.8.2016 10:06
JIinob

XXX.XXX.162.142

Ahoj, chtěla bych se vás zeptat, co dělat když si cizí lidé hladí mého psa přes plot (borderka).
Moc děkuji za odpovědi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.8.2016 10:18

Udělat dvojitý plot, půl metru před plot z vnitřní strany dát zábrany (cokoliv, co pes nepřekoná), tak aby se pes nedostal až k původnímu plotu a lidi na něho nemohli sahat.

31.8.2016 10:24
Sam 90210

XXX.XXX.132.180

Někdo má na plotě jakoby takovou plachtu, nevím jak to popsat, ale určitě by to zabránilo strkáním cizích rukou za plot.

31.8.2016 11:49

Jmenuje se to "rašlovina", ale pes to pokud skáče na plot rozškube.

Neregistrovaný uživatel

31.8.2016 12:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.32

Takový lidi brát latí po hlavě nebo vzduchovkou z okna...
Já nechápu, jak si tohle někdo může dovolit!

Ne, teď vážně...
Udělala bych dvojitý plot, jak psala Rájka, v případě že máte nízký plot, pokud máte plot vysoký, tak povlíct plot netkankou, ovšem pozor, už jsme se setkala s tím, že si člověk prořízl v netkance díru, aby psa mohl hladit i nadále...

31.8.2016 12:28
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Takový lidi brát latí po hlavě nebo vzduchovkou z okna...
Já nechápu, jak si tohle někdo může dovolit!

Ne, teď vážně...
Udělala bych dvojitý plot, jak psala Rájka, v případě že máte nízký plot, pokud máte plot vysoký, tak povlíct plot netkankou, ovšem pozor, už jsme se setkala s tím, že si člověk prořízl v netkance díru, aby psa mohl hladit i nadále...

Taky tohle nechápu, nesnáším když někdo hladí nebo krmí cizího psa. A pak taky když se někdo snaží cizímu psovi dávat povely.

31.8.2016 12:32
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

marcelaamax napsal(a):
Taky tohle nechápu, nesnáším když někdo hladí nebo krmí cizího psa. A pak taky když se někdo snaží cizímu psovi dávat povely.

To když přijdou kamarádi, tak mu říkají sedni a pac atd..A pak se mi chlubí jak to mého psa naučili. ale taky nemám ráda, když mi někdo (třeba dítě) skočí na psa, protože to je neškodnej labrador, už teď nemusí moc děti kolem 10ti let.

31.8.2016 12:38
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

Andrýsek3 napsal(a):
To když přijdou kamarádi, tak mu říkají sedni a pac atd..A pak se mi chlubí jak to mého psa naučili. ale taky nemám ráda, když mi někdo (třeba dítě) skočí na psa, protože to je neškodnej labrador, už teď nemusí moc děti kolem 10ti let.

Jo tak pokud Vám to nevadí, že ho povelují kamarádi tak proč ne, já bych z toho nadšená nebyla. Ale vídávám i lidi, kteří přes plot krmí cizího psa, a ještě po něm chtějí aby si sednul, lehnul a podobně.

JInak já když vidím psa, obzvlášť takového který se mi moc líbí, tak bych ho taky ráda pomuchlovala, ale vždycky se zeptám a pokud páníček odmítne, nezlobím se a chápu to. Ale abych se vrhla na cizího psa a hladila ho nebo mu cpala pamlsky tak to nee.

31.8.2016 12:43
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

marcelaamax napsal(a):
Jo tak pokud Vám to nevadí, že ho povelují kamarádi tak proč ne, já bych z toho nadšená nebyla. Ale vídávám i lidi, kteří přes plot krmí cizího psa, a ještě po něm chtějí aby si sednul, lehnul a podobně.

JInak já když vidím psa, obzvlášť takového který se mi moc líbí, tak bych ho taky ráda pomuchlovala, ale vždycky se zeptám a pokud páníček odmítne, nezlobím se a chápu to. Ale abych se vrhla na cizího psa a hladila ho nebo mu cpala pamlsky tak to nee.

U nich ne, většinou mu za to hodí míček nebo tak, a kamarády zná, takže to neřešim. Ale venku se mu taky nějaký pán furt snažil říkat sedni (Barney reaguje hlavně na zdvižený prst), takže si nesednul a vůbec co by ho poslouchal, že,..tak pán, že jako ani neumí sedni.
Taky si pohladim, ale až po zeptání.

31.8.2016 12:49
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

Andrýsek3 napsal(a):
U nich ne, většinou mu za to hodí míček nebo tak, a kamarády zná, takže to neřešim. Ale venku se mu taky nějaký pán furt snažil říkat sedni (Barney reaguje hlavně na zdvižený prst), takže si nesednul a vůbec co by ho poslouchal, že,..tak pán, že jako ani neumí sedni.
Taky si pohladim, ale až po zeptání.

Jasně, pokud jsme venku s kamarádkou tak se taky střídáme v házení míčku, takže někdu mu řekne kamarádka "dej" pak "sedni" a pak mu ho hodí, to neřeším. Já měla spíš na mysli takový to že vám někdo psa vyloženě zkouší z poslušnosti. No, se zdviženým prstem by to u nás dopadlo tak, že by se rozštěkal

31.8.2016 13:01
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

marcelaamax napsal(a):
Jasně, pokud jsme venku s kamarádkou tak se taky střídáme v házení míčku, takže někdu mu řekne kamarádka "dej" pak "sedni" a pak mu ho hodí, to neřeším. Já měla spíš na mysli takový to že vám někdo psa vyloženě zkouší z poslušnosti. No, se zdviženým prstem by to u nás dopadlo tak, že by se rozštěkal

Ahaa, ne to babička nu furt kupuje ňamky, tak ji vždycky říkám, ať ji dá aspoň pac, nebo si sedne. A kamarádi s tím míčkem. Ale jinak nee no, ani mě by nenapadlo někomu povelovat psy. Proč že jo. Kamarádce, možná čubinu, když házím míčky, aby si sedla, aby se na mě nevrhli oba.

31.8.2016 14:39

Práve pre toto sme museli namiesto normálneho plotu dať trapézové plechy. Cudzí ľudia mali stále potrebu môjho predošlého psa - NO hladiť a krmiť cez plot. Nechápem ako si to niekto dovolí, a hlavne mamičky s deťmi sa vôbec neboja.

31.8.2016 18:21

No moje psy přes plot nikdo hladit opravdu nechce, leda že by se pokoušel o amputaci prstů nebo ruky, ale i tak máme pro jistotu plnou bránu i branku (vedoucí do ulice) a i plný plot se sousedy, kteří s mými psy měli problém...

31.8.2016 21:40
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
No moje psy přes plot nikdo hladit opravdu nechce, leda že by se pokoušel o amputaci prstů nebo ruky, ale i tak máme pro jistotu plnou bránu i branku (vedoucí do ulice) a i plný plot se sousedy, kteří s mými psy měli problém...

Jaký problém? Se jich báli? Nebo to jsou nepejskaři?

31.8.2016 21:56

Aliens_II napsal(a):
Jaký problém? Se jich báli? Nebo to jsou nepejskaři?

Sousedka se bála ...když to byla malá štěňátka, tak je neustále volala a hladila (což mi nevadí, jsem ráda, když pes má sousedy rád, pak když povyrostli, tak se už předníma opřeli o plot a ona je zase hladila přes plot...no a pak vyrostli a najednou to byl problém, protože se bála přiblížit k plotu, sousedka je taková prapodivná, nemělo cenu vysvětlovat, že si je tak naučila sama...tak jsme přidali ke stávajícímu plotu metr osmdesát vysoké plné dílce a je klid...
Nepejskaří?...no už jsem to tady někde psala, jsou to ty sousedi, kteří měli bázlivého boxera, který několik hodin v noci proštěkal a pak si pořídili krásné čuvačí miminko...Terezku, na kterou neustále ječeli "Terezóó..tohle udělej, tohle nedělej.! Tereza se vyčůrala na terase, no to byla samozřejmě katastrofa a po dvou měsících ze zahrady zmizela, doufám, že je u někoho, kdo ocení její pasteveckou kebulku...asi tak

31.8.2016 22:36
Lexaurin

XXX.XXX.190.215

No mam z hlazenim zkusenost tedy intenzivni- kdyz si sousedka poridila cerstve stene velkeho knirace, potkavaly jsme se pri venceni, bavily se spolu a pomuchlovaly svoje psy.Jenze jsem se tomu steneti asi vtiskla, protoze kdykoli me vidi, knuci, tahne za mnou, vzpina se, ja delam mrtveho brouka, jako ze ji nevidim, s pani jsme si to i rekly, ze aby to vyhaslo. Sama ma co delat ji udrzet, tak to ocenuje, ze se na fenku nikterak nepitvorim a nelakam ji k sobe. No a dnes jdu se svoji tibetandou a ze tmy se vyritila kniracka, prdelkovala se pri zemi, cela se tetelila, ze me vidi, ale moje hlidacka v tom leku na ni vystartovala, ja se taky pekne lekla, nez jsem ji poznala, ale to uz metla zpet jak ji Biba zahnala.
Pak jsem sla druhe vecerni kolecko s havanaky a vyritila se na nas zase. Radovala se, skakala kolem me jako blazen, ze je konecne navolno a muze za mnou.Ja myslela, ze pani utekla, pak se ale objevila i pani a rikala, ze me zavetrila a uz valila. Ze me ma proste ulozenou na hard disku a na cvicaku ji rekli, ze se s tim ma smirit . No tomu rikam tedy pamatovak.

Přidejte reakci

Přidat smajlík