Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Nikol Kabača kačaba

17.11.2016 13:44
Nikol Kabača kačaba

XXX.XXX.216.3

Ahojte moje 8 letá fenka má vedle sebe 8 měsíčního psa :( Chceme štěňata už dlouho ale nějak jsme zapoměli že ten čas letí a že už jí není 3 roky... Nebyla jsem u toho když se pářili :( :( Ale je teď zima a bojím se i o ní aby nenachladla a td :( :( Začala tloustnout furt leží... Furt je v předsíni moč ale nevíme zda to je ona nebo pejsek Bert :( má větší cecíky u cecíku se ji dělají takové ty boule s mlékem nenechá si šáhnout na břicho moc bylo umění jí zmáčknou cecík... ANo zmáčkla jsem ho teče s toho malinko mléko :( :( :( nevím kdy naposledy hárala bo ona když hára tak strešně málo 1 kapka za eden den klidně :( :( Potřebuju pomoct jak to zjistit bez veterináře !

17.11.2016 13:53
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Trollíku a co na to říká Strýček Gůgl?

17.11.2016 14:09
lev

XXX.XXX.253.186

Bez veterináře vám asi ta 8 letá fena pravděpodobně nemusí porodit, takže se mu stejně nevyhnete. A budete čekat na co ? Na zázrak ? Na smrt feny ? N zničené ledviny jednoho, nebo druhého ? Mazejte k vetovi s oběma ! Jeden, nebo oba mají problém !

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.11.2016 16:54

Svátek, děti mají volno, venku hnusně...?

17.11.2016 18:36

Co to furt svádíte na děcka. Ta vám na nějaké psaní dlabou. Mají fb a instagram a xbox.
Tohle jsme my.

17.11.2016 18:42
asurwic

XXX.XXX.36.3

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Co to furt svádíte na děcka. Ta vám na nějaké psaní dlabou. Mají fb a instagram a xbox.
Tohle jsme my.

To je sice pravda, ale dnešní hlášky si také neumím jinak vysvětlit.

17.11.2016 18:57

Tohle jsme my.

Tak já soudila jednak podle zadání a druhak podle nicku - v mé generaci opravdu žádná Nikol nebyla ( jó, takhle Jaruška, Věruška...sem tam Jana a Vlastička smajlík ).

17.11.2016 19:27
koně

XXX.XXX.205.252

Nikol Kabača kačaba napsal(a):
Ahojte moje 8 letá fenka má vedle sebe 8 měsíčního psa :( Chceme štěňata už dlouho ale nějak jsme zapoměli že ten čas letí a že už jí není 3 roky... Nebyla jsem u toho když se pářili :( :( Ale je teď zima a bojím se i o ní aby nenachladla a td :( :( Začala tloustnout furt leží... Furt je v předsíni moč ale nevíme zda to je ona nebo pejsek Bert :( má větší cecíky u cecíku se ji dělají takové ty boule s mlékem nenechá si šáhnout na břicho moc bylo umění jí zmáčknou cecík... ANo zmáčkla jsem ho teče s toho malinko mléko :( :( :( nevím kdy naposledy hárala bo ona když hára tak strešně málo 1 kapka za eden den klidně :( :( Potřebuju pomoct jak to zjistit bez veterináře !

Tak až budou v pelíšku štěňata, aspoň si budete jistí, že to porodila fenka, nikoli pejsek Bert

17.11.2016 23:25
awake

XXX.XXX.115.224

Nikol Kabača kačaba napsal(a):

A když nevíte kdy fena hárá jak jí ohlídáte až jí bude 9,10? Nebo jí necháte rodit 2x ročně až do její smrti ?
S čím chcete poradit? Nevíte jestli je nebo není březí. Nevíte jestli nemá některý ze psů třeba zánět močáku. Fena může třeba každým dnem rodit a od nás chcete vědět co? Jestli to přežije ona nebo štěňata? Že má třeba falešnou březost a pes si kvůli ní doma značkuje? Nebo že některý z nich má zánět a je třeba ho léčit? To bez veterináře opravdu nezjistíte. Proč k němu nechcete?

18.11.2016 11:11
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Toto fakt snad píše děcko, nebo co jste to tedy za rodinu?!? Chcete štěňata už dávno, od něčeho kříženého a neuchovněného, doteď fenu mělo asi osvítit, jelikož zatím je vedle ní štěndo(které už by ji v tomto věku mohlo ovšem nakrýt) Nehlídáte hárání, nevíte, jestli je fena nemocná, březí nebo má jen falešku. Veterinář je z nějakého důvodu problém...radši to ani nekomentuju

18.11.2016 11:57
rapotacka11

XXX.XXX.32.226

:( Potřebuju pomoct jak to zjistit bez veterináře !
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Neboj, to zjistíš
až ti utýraná fena zajde
neb neporodí. Víš ?
Myslím, že první porod v 8 letech, bez "císaře" nedá.

Neregistrovaný uživatel

18.11.2016 12:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6

Další mamlasojidní lidi bez peněz na veterinární ošetřen.

18.11.2016 13:04
davidka

XXX.XXX.14.251

Předpokládám, že až budeš těhotná, taky se půjdeš poradit na mimibazar. A při svých nemocech nenavštěvuješ doktora, ale anonymní dikuze.

Okamžitě fenu nalož do auta a odvez k veterináři! Fakt je mi někdy líto, že je to tady anonymní, okamžitě bych tě nahlásila za týrání zvířat!

18.11.2016 15:46
fikovnice

XXX.XXX.30.49

davidka napsal(a):
Předpokládám, že až budeš těhotná, taky se půjdeš poradit na mimibazar. A při svých nemocech nenavštěvuješ doktora, ale anonymní dikuze.

Okamžitě fenu nalož do auta a odvez k veterináři! Fakt je mi někdy líto, že je to tady anonymní, okamžitě bych tě nahlásila za týrání zvířat!

Dodala bych, že slečna zřejmě plánuje rodit v 55 po náhodném styku...

18.11.2016 17:09

fikovnice napsal(a):
Dodala bych, že slečna zřejmě plánuje rodit v 55 po náhodném styku...

19.11.2016 02:35
fikovnice

XXX.XXX.30.49

19.11.2016 02:40
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Tohle jsme my.

No "my"... A co jsme to "my"? Mám pocit, že jsou zde na iFAUNĚ 3 generace přispěvovatelů, samozřejmě zastoupené různým počtem přispěvovatelů. Faktem je, že ti nejmladší se zde asi spíš jen mihnou jako nezaregistrovaní s nějakým dotazem a dlouho se zde nezdrží. Ono tu vlastně vlákno o našem věkovém rozložení bylo a co si vzpomínám, tak asi nejvíc lidí bylo podle mého odhadu ve věku 35 - 50 let (+-).

Přidejte reakci

Přidat smajlík