Uživatel s deaktivovaným účtem

Chce to trošku podrobností.jinak vám těžko někdo může poradit.
Mrkněte na www.activeanimal.cz - immunovet - jsou na něj hrozně dobré recenze.. i na různé alergie atd..
Re: Naháč
Popis je strašně sáhlosáhlej, pokusím se zkrátit. Když bylo Samovi 6 let, začala mu páchnout kůže jinak než normálně a dost se drbal. Navštivila jsem vet,. a ten kostatoval chronický zánět kůže, dal několik druhů ATB, spec. šampony a čekat, jenže nic nepomohlo. Tak nasadil Prednison a pes se zakulatil a přestal trošku drbat, jenže to už byl skoro holý a měl černou kůži. Do toho mu začali záněty uší, které se opakovaly a tak jsme dostali další a jiná ATB a tak to šlo stále dokola. Na to konto jsem změnila vet. Ten udělal uplně vše,. Odebral krev, kde nic nebylo, nasadil eliminační dietu, kde se nic nezjistilo, nové léky do uší a opět Prednison. Sono všech orgánů a nakonec biopsii kůže, kterou zaslal do Brna, Dr. Rybníčkovi. Tam vyšla alergie na potraviny ale ne na jaké a dermatitida.Protože už nevedel, co? přestoupila jsem kožnímu vet. Ten nasadil Apoqel a zase další atb.Každých 14 dní odebíral krev, kde byla vysoka hladina leukocytů. Po 6 ti měsíční léčbě provedl opět biopsii kůže, prý ta z Brna nebyla uplná, to taky nechápu a zjistil chronickou atopickou dermatitidu. Nasadil Sporimune v kapkach a jedeme dál. Pokud máte někdo nějakou zkušenost sem s ní. Budu ráda za každý nápad.
sh

XXX.XXX.95.70
Napad mam: setrna vysoce stravitelna prirozena strava, probiotika, detox organismu, desinfekce kuze a postupne se zbavit prednisonu. (syrove maso, hlavne ryby, aptus aptobalance, olej ostropestrec mariansky, slzovka obecna, roztok betadiny nebo hypermangan)
Je az k placi, ze dnesni doktori umi do lidi i psu jen ladovat leky na potlaceni priznaku a nic nelecit (neplati vzdy a u vsech, ale...).

Naháč
napsal(a):
Popis je strašně sáhlosáhlej, pokusím se zkrátit. Když bylo Samovi 6 let, začala mu páchnout kůže jinak než normálně a dost se drbal. Navštivila jsem vet,. a ten kostatoval chronický zánět kůže, dal několik druhů ATB, spec. šampony a čekat, jenže nic nepomohlo. Tak nasadil Prednison a pes se zakulatil a přestal trošku drbat, jenže to už byl skoro holý a měl černou kůži. Do toho mu začali záněty uší, které se opakovaly a tak jsme dostali další a jiná ATB a tak to šlo stále dokola. Na to konto jsem změnila vet. Ten udělal uplně vše,. Odebral krev, kde nic nebylo, nasadil eliminační dietu, kde se nic nezjistilo, nové léky do uší a opět Prednison. Sono všech orgánů a nakonec biopsii kůže, kterou zaslal do Brna, Dr. Rybníčkovi. Tam vyšla alergie na potraviny ale ne na jaké a dermatitida.Protože už nevedel, co? přestoupila jsem kožnímu vet. Ten nasadil Apoqel a zase další atb.Každých 14 dní odebíral krev, kde byla vysoka hladina leukocytů. Po 6 ti měsíční léčbě provedl opět biopsii kůže, prý ta z Brna nebyla uplná, to taky nechápu a zjistil chronickou atopickou dermatitidu. Nasadil Sporimune v kapkach a jedeme dál. Pokud máte někdo nějakou zkušenost sem s ní. Budu ráda za každý nápad.
Jak dopadly testy na štítku a jaká je hladina kortizolu ?

Naháč
napsal(a):
Ahoj a díky, štítná žláza ok, kortizol ted už taky ok.Ted už bereme jen Sporimune. Na dotaz co jiiného, cena 2 700 na 10 dní, odpověd eutanázie.
Takže cushingův syndrom vet taky vyloučil ?
Naháč
napsal(a):
To nevím vyčetla jsem na netu.
Ale tady ho prodávají.. jak jsem vám psala..http://www.activeanimal.cz/zbozi/aa/imunita-a-ostatni/8-immunovet-pro-psy-a-kocky-40g/.

Naháč
napsal(a):
A alergologický test na potraviny jste nedělali?
Čím krmíte?
Naháč
napsal(a):
Vet. vyloučil uplně všechno, jediný co potvrdil je chronický atopický ekzém na kůži a to se projevuje tím co jsem napsala. O imunovetu jsem četla a můžu jej zkusit, díky.
Sama jsem zvědavá, pokud ho otestujete.. stejně mám pocit, že Vám toho na testování moc nezbývá, tak dejte vědět.. přeji hodně štěstí..

Naháč
napsal(a):
Vet. vyloučil uplně všechno, jediný co potvrdil je chronický atopický ekzém na kůži a to se projevuje tím co jsem napsala. O imunovetu jsem četla a můžu jej zkusit, díky.
Psala jste o potvrzené alergii, ale bez upřesnění na jaké potraviny. A vylučovací metoda diety spočívala v čem?

Naháč
napsal(a):
Alergický test na potraviny jsme dělali tak, že 8 neděl žral jen specielni dietu od Hilssu a v té době byla kůže ještě horší, alergické testy z krve nám žádný veterinář nechtěl udělat, že je jíž dlouho a pes je starý, výsledky nepřesné a nezaručitelné, to bylo psovi 6 let.
Takže nula nula nic, bohužel. A víte, jak se skládá eliminační dieta?

Takže, začnete krmit psa jedním druhem masa, tím, které doposud nikdy neměl (ani v granulích ani v konzervách ani maso) s jednou přílohou https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3209146/vhodne-prilohy-pro-krmeni-psu
Takto budete krmit měsíc. Nic víc pes nesmí k jídlu dostat, budete pozorovat změny, jestli se nějské začnou dít (můžete si je zapisovat).
Rozumíte ?

Naháč, ano, eliminační dieta granulemi je blbina...
Eliminační dieta jak píše rájka.
Čím vůbec krmíš? Imunita pochází ze střeva, krmení by mělo být základ, jak už tady padlo (včetně těch probiotik).

inusanka
napsal(a):
Já bych byla také pro krmení masem, přidat ostropesřcový olej, z příloh bych zvolila rýži, pokud lze něco zeleniny. Plus probiotika. Sama jsem atopik a tak vím, jak strava ovlivňuje průběh nemoci.
Tak zrovna obyč rýži bych tedy nezvolila.

inusanka
napsal(a):
Já bych byla také pro krmení masem, přidat ostropesřcový olej, z příloh bych zvolila rýži, pokud lze něco zeleniny. Plus probiotika. Sama jsem atopik a tak vím, jak strava ovlivňuje průběh nemoci.
Pokud se rozhodne pro eliminační dietu, tak nelze přidávat absolutně nic.
Jinak bych řešila i ta probiotika (ne v rámci diety).
Rýže je rovněž častý alergen.