Pepina007
XXX.XXX.135.122
Dobrý den, mám osmitýdenní štěně krysaříka (pejska). Ráda bych věděla, jestli můžu za současného počasí začít nacvičovat venčení venku. Nerada bych, aby prostydl. Děkuji za rady.
Pepina007
napsal(a):
Dobrý den, mám osmitýdenní štěně krysaříka (pejska). Ráda bych věděla, jestli můžu za současného počasí začít nacvičovat venčení venku. Nerada bych, aby prostydl. Děkuji za rady.
Jasne, mikina z frote ponozky a jde se, vsak tam nebudete pul dne. Vybehnu zabehnu, ta zima ho muze k curnuti i motivovat
Pepina007
XXX.XXX.135.122
Díky, potřebovala jsem jen požehnání...odpoledne spíchnu hacafrak z pořádně teplý fusekle a alou...ten bude koukat
Uživatel s deaktivovaným účtem
Lexaurin
napsal(a):
Jasne, mikina z frote ponozky a jde se, vsak tam nebudete pul dne. Vybehnu zabehnu, ta zima ho muze k curnuti i motivovat
Jj. Můj ví, že dokud neodevzdá bobek, tak se domů nejde a zmrzne. Odhazuje už dvě ulice od domu, což by normálně ani za boha neudělal.
Pepina007
napsal(a):
Díky, potřebovala jsem jen požehnání...odpoledne spíchnu hacafrak z pořádně teplý fusekle a alou...ten bude koukat
Jestli máte zbytky sněhu, tak by mohl i jásat.
Pepina007
XXX.XXX.135.122
Zbytky sněhu? Jsme z Liberce a sníh tu bude letos počítám ještě tak v červenci...
Pepina007
XXX.XXX.135.122
Začínám se těšit...
Navíc se ve sněhu dobře drží pachy a ještě líp se v něm hrabe.
Lexaurin
napsal(a):
Diky za inspiraci. V sobotu si jedu pro štěndu a taky jsem dumala nad tim, jak to udělat aby při venčení neprochladla. Je to poprvé co budu mít štěně v zimě, tak nemám zkušenost. Obleček z fusky mě nenapadl. Super nápad.