EliandFrodo
XXX.XXX.214.254
Dobrý den,
viděla jsem tady na iFauně inzerát.Zadala jsem bígl.
Vyskočil mi tam inzerát že někdo prodává štěňata křížence :Matka-Bígl +jezevčík, Otec -Jack Rusell.
Štěnata stojí cca 425 kč...
No je ta cena normální?
A pokud budu chtít s pejskem(v budoucnu)skákat nebude mít problém se zády jak to mají jezevčíci?
To poznáte až pejsek vyroste, jak bude stavěný, ale myslím, že to bude spíš delší tělo, delší nohy, ale sázka do.loterie to je i tak. Cena je přibližná cena očkování, což je na křížence řekla bych tak akorát. Dejte si pozor, kde štěňata vyrůstala, aby byl odběr v 8mi týdnech, ne dříve, jak se k nim chovají, jestli to není podvyživené ustrašené štěně.. Lepší než zachraňovat a cpát peníze do veteriny, tak štěně nebrat. To uvidíte. Hodně štěstí se štěníkem.
EliandFrodo
napsal(a):
Dobrý den,
Vyskočil mi tam inzerát že někdo prodává štěňata křížence :Matka-Bígl +jezevčík, Otec -Jack Rusell.
No je ta cena normální?
A pokud budu chtít s pejskem(v budoucnu)skákat nebude mít problém se zády jak to mají jezevčíci?
Postava se většinou dědí po matce a tem je jezevčík, takže na skákání asi ne.
EliandFrodo
napsal(a):
Dobrý den,
No je ta cena normální?
To jsou dotazy
Cena se Vám zdá nízká nebo vysoká?
Máte dojem, že tu někdo má doma stejné spojení a běhá agility dost dlouho, aby Vám mohl sdělit, jak na tom ten jeho pes je?
I bíglové běhají agility, občas i jezevčík a jacků běhá mraky.
Takže bych se toho nebála.
scylla
napsal(a):
Postava se většinou dědí po matce a tem je jezevčík, takže na skákání asi ne.
A to je nejak dokazano, ze postava se dedi vetsinou po matce? Nedava mi to moc smysl...
Taky mam krizence jezevcika a figuru ma jasne po otci, cili jezevcikovitou.
Nicmene, pokud bychom touzili delat agi, klidne bych to zkusila a strach bych nemela. Myslim, ze cokoliv se dela s rozumem, neskodi a rozhodne lepsi nez aby se krizenec takto aktivnich plemen valel na gauci.
EliandFrodo
XXX.XXX.214.254
No, moje babička měla křížence jezvčíka a NO a on tak dlohou skákal přes plot a ochrnul na zadní nohy a nechali ho uspAT Nechci aby se to muselo opakovat