Nebude mít problém se zády-páteří..

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

EliandFrodo

24.2.2017 18:34
EliandFrodo

XXX.XXX.214.254

Dobrý den,
viděla jsem tady na iFauně inzerát.Zadala jsem bígl.
Vyskočil mi tam inzerát že někdo prodává štěňata křížence :Matka-Bígl +jezevčík, Otec -Jack Rusell.
Štěnata stojí cca 425 kč...
No je ta cena normální?
A pokud budu chtít s pejskem(v budoucnu)skákat nebude mít problém se zády jak to mají jezevčíci?

24.2.2017 18:44
Andrýsek3

XXX.XXX.44.13

To poznáte až pejsek vyroste, jak bude stavěný, ale myslím, že to bude spíš delší tělo, delší nohy, ale sázka do.loterie to je i tak. Cena je přibližná cena očkování, což je na křížence řekla bych tak akorát. Dejte si pozor, kde štěňata vyrůstala, aby byl odběr v 8mi týdnech, ne dříve, jak se k nim chovají, jestli to není podvyživené ustrašené štěně.. Lepší než zachraňovat a cpát peníze do veteriny, tak štěně nebrat. To uvidíte. Hodně štěstí se štěníkem.

25.2.2017 06:59
jazzinka

XXX.XXX.107.28

Pokud bych planovala psa na agility, asi si ho nevezmu. Pokud to ma byt bezny domaci mazlicek, co nekde v lese bude muset preskocit spadlou vetev, nejak extra bych se toho nebala.

25.2.2017 07:10
scylla

XXX.XXX.150.32

EliandFrodo napsal(a):
Dobrý den,
Vyskočil mi tam inzerát že někdo prodává štěňata křížence :Matka-Bígl +jezevčík, Otec -Jack Rusell.
No je ta cena normální?
A pokud budu chtít s pejskem(v budoucnu)skákat nebude mít problém se zády jak to mají jezevčíci?

Postava se většinou dědí po matce a tem je jezevčík, takže na skákání asi ne.

25.2.2017 18:43
lu80

XXX.XXX.48.206

scylla napsal(a):

Fakt? postava se dědí po matce? A co se dědí po otci?

25.2.2017 19:10
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

EliandFrodo napsal(a):
Dobrý den,
No je ta cena normální?

To jsou dotazy
Cena se Vám zdá nízká nebo vysoká?
Máte dojem, že tu někdo má doma stejné spojení a běhá agility dost dlouho, aby Vám mohl sdělit, jak na tom ten jeho pes je?

I bíglové běhají agility, občas i jezevčík a jacků běhá mraky.
Takže bych se toho nebála.

25.2.2017 20:19
Terven

XXX.XXX.110.152

scylla napsal(a):

A to je nejak dokazano, ze postava se dedi vetsinou po matce? Nedava mi to moc smysl...
Taky mam krizence jezevcika a figuru ma jasne po otci, cili jezevcikovitou.
Nicmene, pokud bychom touzili delat agi, klidne bych to zkusila a strach bych nemela. Myslim, ze cokoliv se dela s rozumem, neskodi a rozhodne lepsi nez aby se krizenec takto aktivnich plemen valel na gauci.

EliandFrodo

26.2.2017 19:05
EliandFrodo

XXX.XXX.214.254

No, moje babička měla křížence jezvčíka a NO a on tak dlohou skákal přes plot a ochrnul na zadní nohy a nechali ho uspAT Nechci aby se to muselo opakovat

26.2.2017 19:12
rapotacka11

XXX.XXX.32.216

Normální člověk snad pozná, co si může se psem dovolit
a nebude ho ničit a přetěžovat.

26.2.2017 19:28
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

EliandFrodo napsal(a):
No, moje babička měla křížence jezvčíka a NO a on tak dlohou skákal přes plot a ochrnul na zadní nohy a nechali ho uspAT Nechci aby se to muselo opakovat

To má ten bíglojackojezevčík skákat přes plot?
Kolik ti je trollíku?

Přidejte reakci

Přidat smajlík