Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.3.2017 10:09
davidka

XXX.XXX.14.251

Narazila jsem na tento inzerát:

https://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/2941203/civava-kryti/

Zdá se mi hodně v rozporu s tím, co chovatel píše na svém webu:
"Chov psů byl vždy mým velkým koníčkem a nikdy mi nešlo o peníze, ale o kvalitu nejen našeho chovu, ale chovu celého plemene."

Může mi někdo vysvětlit, jak se zkvalitní chov čivav nakrýváním fen bez PP? Žiji asi v bludu, myslela jsem si, že chovatelské stanice nesmí krýt bezpapíráky. Ono už je to jinak?
Chovateli nejde o peníze, proto "vyrábí" podvraťáky z dobré vůle a zadarmo?

11.3.2017 21:12
qixi

XXX.XXX.20.25

Tento chovatel nemá určite chovnú stanicu, tieto psy môže mať s PP ktoré nie sú uchovnené, tým pádom môže nakrývať aj bez PP feny.
Chovatelia čo majú CHS nemôžu takto ponúkať CHOVNE PSY k fenám bez PP, ale ani k fenám s PP, ktoré nie sú uchovnené.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.3.2017 21:22
Uživatel s deaktivovaným účtem

qixi napsal(a):
Tento chovatel nemá určite chovnú stanicu, tieto psy môže mať s PP ktoré nie sú uchovnené, tým pádom môže nakrývať aj bez PP feny.
Chovatelia čo majú CHS nemôžu takto ponúkať CHOVNE PSY k fenám bez PP, ale ani k fenám s PP, ktoré nie sú uchovnené.

Bohužel má. A dokud to nikdo ofiko nenahlásí, tak se to řešit nebude.

11.3.2017 21:40
bilusik

XXX.XXX.168.4

To snad nemusí nikdo ani zodpovědným v klubu hlásit, kdyby někdo z výboru projel jednou za čas inzeráty na netu, tak na to snad lidi z klubu co mohou konat musí přijít sami - a mohou začít konat... Na to snad nepotřebují nikoho, kdo by jim to troubil, když to opravdu budou chtít jako klub postihovat - nedodržení chovatelského řádu ČMKU (FCI)...

11.3.2017 21:45
qixi

XXX.XXX.20.25

Podla mňa je to otázka času, kedy ho nahlásia, na Slovensku by už o takomto inzeráte vedeli všetci z klubu, ale my sme menšia krajina.
Sama nechápem tento inzerát, či má takú nevedomosť, alebo mu je všetko jedno, že príde o chovku...

Přidejte reakci

Přidat smajlík