Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Fialka18740

6.4.2017 01:03
Fialka18740

XXX.XXX.32.74

Zdravím,
Za měsíc odlétáme s rodinou na deset dní na dovolenou a psi zůstávají doma, bude je hlídat tchýně s tchánem. Já jsem samozřejmě nervózní že se něco pokazí (třeba na naší zahradu spadne atomovka), takže bych se vás ráda zeptala, jestli děláte před cestou nějaká opatření apod.

6.4.2017 06:50
vava69

XXX.XXX.136.28

Můžete max připravit lékárničku :), pasy kde mají očkování, telefonní čísla na doktory, rozpis vycházek :) a to je asi tak všechno.

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.4.2017 07:58

Na atomovku pomůže vybudovat protiatomový kryt
Pokud nejsou zvyklí s vašimi psy chodit ven, vemte je aspoň 1x s sebou, ať si psy zkusí vést na vodítku, vidí, jak psi venku reagují, co můžou a co ne, a podobně. Taky samozřejmě záleží na vychovanosti psů - pokud jsou nějaké rizikové situace, je dobrý s tím venčitele seznámit.

6.4.2017 11:21
katkaa1

XXX.XXX.43.146

My takto chodivame na dovolenky bežne, prídu k nám svokrovci, alebo moji rodičia a okrem toho máme doma mimo psov ešte aj kone takže o tie sa chodia starať kamarátky, ktoré u mňa majú kone ustajnené. Prvá dovolenka bol pre mňa čistý stres, každý deň som volala či je všetko OK, či všetci jedli, či sa nič nedeje.. teraz už vypínam mobil a by-by aj ja mám nárok na pár dní vypnúť a zvyčajne z destinácie kde dovolenkujem by som aj tak nič nevyriešila..

Takže ak môžem poradiť urobte im zoznam ako kedy a čo kŕmiť a ďalší s číslami na veterinárov aj pohotovosť a ešte ideálne na nejakého dobrého kamaráta čo sa vyzná v psoch keby potrebovali s niečím predsa len pomôcť. A potom si to užite

Neregistrovaný uživatel

6.4.2017 11:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

Tak to vám přesně napíšu jak to je u nás budu psát jen pro psy, papoušek a slepice jsou kapitola zvlášť
na PC zhotovím seznam vypadá asi takto:
7:00 snídaně + venčení (jídelníčky píšu zvlášť, mají BARF)
9:00 venčení + pobyt na zahradě dle počasí
16:00 procházka (ale není nutná)
17:00 večeře (opět dle jídleníčku
21:30 venčení před spaním

do toho nachystám očkovací průkazy, obojky + vodítka
jinak moje mamka měla vždy taky psy takže vše zvládá levou zadní, většinou na lince má další věci nachystané a popsané, různé pixle s kolagenem, s kvasnicema kolik čeho denně.
Snažit se opravdu na nic nezapomenout, hlavně pokud váš pes bere nějaké léky, nebo má nějaký speciální režim či alergii. Vždy říkám, důležité je dodržet pro zvířata jejich zajetý režim a bude vše ok. O psy se nikdy tak nebojím jako o papouška s tím je to o dost komplikovanější...

Užijte si dovolenou a hlavně se tam nestresujte co psi...já si takto zmrvila první dovolenou úplně zbytečně...

6.4.2017 12:03

Jo, jo - to je dobrý.
Taky jsem vytvořila ( není to tak dávno ) takový itinerář. Od odjezdu z postele na první venčení
až do večerního krmení a odchodu do postele. Pro psa to ještě šlo. Pro kozy to bylo složitější - to si syn oskenoval a rozesílal pro pobavení všech známých.

6.4.2017 12:21
shavoid

XXX.XXX.64.24

Já si teda neumím představit, že nechám své psy (obzvlášť fenu) někomu cizímu, to už raději nikam nejezdím :D
Asi si na hlídání musím najít někoho odtud z ifauny.. raději je svěřím cizímu člověku než příbuzným :D.

6.4.2017 12:42

shavoid napsal(a):
Já si teda neumím představit, že nechám své psy (obzvlášť fenu) někomu cizímu, to už raději nikam nejezdím :D
Asi si na hlídání musím najít někoho odtud z ifauny.. raději je svěřím cizímu člověku než příbuzným :D.

Chce to holt trochu štěstí na rodinu a přátele :D A taky jsem jednou psa dala k pejskařce, se kterou jsme se znaly přes diskuzní fórum, když už mi prostě ostatní hlídací možnosti selhaly :D.

Fialka18740

7.4.2017 13:17
Fialka18740

XXX.XXX.32.74

Moc díky za milé odezvy a rady :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík