Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Elki

2.8.2017 08:44
Elki

XXX.XXX.29.6

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenost, že se uši lepením spravili po 1 roce věku psa nebo to máme vzdát. Uši se mu začli "lámat" při přezubování klasicky, střídavě jsem lepila copydexem (má mít uši dopředu klopené), ale ne moc poctivě páč mi ho bylo líto, pak mě zas chovatelka do toho tlačila, tak jsem zas začala a tak dokola. Je fakt, že vypadá jak netopýr, což mně samotný nevadí, zbožňovala bych ho i kdyby měl tři hlavy, ale je tu tlak na uchovnění, protože je jinak povedený exteriérem i povahou. Tak jen jestli máte zkušenost, abych si případně mohla říct "táák a teď už to nemá cenu" nebo jestli se snažit dál :) díky.

2.8.2017 09:21
Markéta80

XXX.XXX.176.2

A vy chcete uchovnit? lepení se dělá u štěnat a pokud to nešlo tak osobě bych se na to vykašlala. Všem štěnatům se postavila?Já o uchovnění ani nepřemýšlela takže bych podlepila max u malého štěněte a pokud by se nepovedlo tak bych to nedělala celý rok.

Elki

2.8.2017 09:32
Elki

XXX.XXX.29.6

Tak kdyby měl uši jak má mít, uchovnit ho nechám..ale zase si říkám, jestli to není podvod trochu..co jsem slyšela, tak to dělaj skoro všichni, pak se jim ty uši nemají lámat že.. .. sourozence uvidím na podzim, tak jsem zvědavá, jak jsou na tom oni.

2.8.2017 09:33
jahodapavel

XXX.XXX.168.108

V tomto věku se zlomeným uchem nic neuděláte.

Neregistrovaný uživatel

3.8.2017 01:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.151.25

Lepila jsem kolii uši od štěněte, aby byla poloklopená. Byla jsem vytrvalá, podle mě to psovi nijak nevadilo. Ale bylo to úplně k ničemu. V roce už určitě uši nepřesvědčíte, aby stála jinak, než chtějí. Navíc zvažte to, že je to dědičné. Teď se budete namáhat uchovnit psa a pak se s ním třeba nebude krýt, protože jeho potomci budou třeba nestandart.

5.8.2017 12:16
Boxer007

XXX.XXX.11.1

jahodapavel napsal(a):
V tomto věku se zlomeným uchem nic neuděláte.

Moje řeč, mám fenu boxera lepili jsme od miminka a nic. Pořád zlomený, no co se dá dělat se svět nezboří.

Přidejte reakci

Přidat smajlík