santyago

XXX.XXX.92.85
Dobrý den daruji psa zlatého retrívra kříženyho s pouliční smesí ma je strý 4 roky rozmazlený je mi ho líto a chci ho darovat dobrým lidem kteří se budou oneho strarat pokud bi ste mneli zajem můžete mne kontaktovat na toto číslo 731310027.
Stěhování přece není důvod zbavit se psa :( Nezbavila bych se svého miláčka i kdybych měla bydlet v autě. I kdybych měla jít do bytu, můj miláček by šel prostě se mnou! Sakra čtyři roky to byl váš společník a najednou ho už nechcete? Jaký je teda skutečný důvod že se ho chcete zbavit? Stěhování-tomu fakt nevěřím..:/.
Myslím, že je úplně jedno z jakého důvodu se kdo chce zbavit psa. To, že mu tady budete nadávat, na tom nic nezmění. Nemávnete kouzelným proutkem a nedocílíte toho, že majitel najednou bude psa zase milovat, bude chtít se o něj postarat, případně se natolik změní jeho podmínky, aby si ho mohl nechat.
Myslím, že je daleko lepší, když si někdo přizná, že si o psa už nestojí a nabídne ho dál, než by u něj jen přežíval. Ten pes má alespoň šanci na lepší život.
A nikdo z nás neví, do jaké situace se v životě může dostat, že bude MUSET dát pryč psa (i když ho sebevíc miluje). Takže já bych nikoho neodsuzovala.
"Nezbavila bych se svého miláčka, i kdybych měla bydlet v autě" je jen výkřik do tmy. Ono by vás to přešlo v zimě, po nějaké době i v létě. Kde by ten pes byl, kdybyste musela do práce, do školy...? V létě by v tom autě chcípnul vedrem a v zimě byste umrzli oba. A co hygiena, vaření, praní... prostě nesmysl.
santyago
napsal(a):
Dobrý den daruji psa zlatého retrívra kříženyho s pouliční smesí ma je strý 4 roky rozmazlený je mi ho líto a chci ho darovat dobrým lidem kteří se budou oneho strarat pokud bi ste mneli zajem můžete mne kontaktovat na toto číslo 731310027.
Dejte svůj příspěvek do rubriky INZERÁTY.
Zde jste špatně, tady jsou milovníci psů.
sisi58
napsal(a):
Zadavatelka snad dává psa na maso, nebo na pokusy? Třeba se zrovna najde nějaký milovník psů, který třeba pomůže. Myslím, že je to fuk, kde je to napsané..číst to přeci nemusíte. Tady už nemůže napsat nikdo nic...aby nebyl okamžitě odsouzen a nebo poslán do háje... na tomhle příspěvku nevidím nic špatného...
sisi58
napsal(a):
Třeba právě proto, že tu jsou milovníci psů...
Kdybych se svojeho pejsana musel z nějakého důvodu (žádný mi zatím nenapadá) zbavit, záleželo by mi na tom, aby se dostal do dobrých rukou.