Bbarulinkas
XXX.XXX.96.104
Dobrý den chtěla bych se informovat ohledně mého psa.
Pořídila jsem si štěně s pp s chovu za 7000, - teď mu jsou 3 měsíce a zjistili jsme na veterině, že má pouze pravé varle...je možné žádat aspoň o slevu když je pes nestandard? Děkuji.
Bbarulinkas
napsal(a):
Pořídila jsem si štěně s pp s chovu za 7000, - teď mu jsou 3 měsíce a zjistili jsme na veterině, že má pouze pravé varle...je možné žádat aspoň o slevu když je pes nestandard? Děkuji.
Štěně s pp za 7000..to už je štěně po slevě a co byste ještě tak chtěla slevit.Běžná cena štěněte pejska s pp je kolem 10 tis a víš.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Obecně reklamovat můžeš, pokud o tom nemáš něco ve smlouvě (jakože štěně nemá sestouplé varle...).
Bbarulinkas
napsal(a):
Zalezi, co mate v kupní smlouvě? A při odběru mel pejsek obě varlata sestoupla?
My si vzali stendo z útulku, kdy mel sestouple v 8 týdnech jen 1 varle. Poté mu i to jedno sestouple uteklo výš. Při kastraci v roce se veterináři povedlo obě stáhnout do sourku a nebylo potřeba mu řezat do břicha. Takže je možné, ze i vás muže byt to jedno " cestovní".
Nicméně pokud jste chtěli pejska do chovu, tak smůla... toto se dědí. Kontaktujte chovatele a projdete si kupní smlouvu, co tam mate psané pro tento případ.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Myslím, že je to od regionu, u nás v MS kraji se běžně nabízí NO s PP bez slevy za 6.000.
Janae
XXX.XXX.91.92
Bbarulinkas
napsal(a):
Nedávno jsem obvolávala CHS 7tis. je běžná cena za štěně NO.