Který je podle vás nejlepší pes?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.9.2017 13:02

Trochu odlehčené téma
Za mě vorisci, pinčové a hlavně Velcí Špicové, a psi k něčemu(aussici, belgičtí ovčáci, spicove..atd) ne psi k ničemu(bolonaci, maltezaci, čivavy..atd). Jo aby jsme měli představu pošlete i obrázek/fotku.
A vy?

PS: prosím žádné DOHADY.

22.9.2017 13:09
marcelaamax

XXX.XXX.141.102

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Trochu odlehčené téma
Za mě vorisci, pinčové a hlavně Velcí Špicové, a psi k něčemu(aussici, belgičtí ovčáci, spicove..atd) ne psi k ničemu(bolonaci, maltezaci, čivavy..atd). Jo aby jsme měli představu pošlete i obrázek/fotku.
A vy?

Tak za mě jsou to bull plemena a jejich kříženci (i když u těch kříženců je to sázka do loterie s povahou).

A můžu poprosit o nějaké vysvětlení proč jsou bolonaci, maltézačci, čivavy a ostatní společenská plemena psi k ničemu?

Edit: Já bych si takové plemeno také nepořídila, ale rozhodně bych netvrdila, že jsou to psi k ničemu. Každý pes se hodí pro někoho jiného.

22.9.2017 13:16
inusanka

XXX.XXX.98.58

Miluji obříky, velký chlupatý pesan je můj ideál. Většinou jsou to klidní psi, nepočítám mezi obříky pastevce a strážní psy.
Strašně se mi líbí bulíčci, ale spíše exteriérem.

22.9.2017 13:20

marcelaamax napsal(a):
Tak za mě jsou to bull plemena a jejich kříženci (i když u těch kříženců je to sázka do loterie s povahou).

A můžu poprosit o nějaké vysvětlení proč jsou bolonaci, maltézačci, čivavy a ostatní společenská plemena psi k ničemu?

Edit: Já bych si takové plemeno také nepořídila, ale rozhodně bych netvrdila, že jsou to psi k ničemu. Každý pes se hodí pro někoho jiného.

Mám radsi urceny psi k práci a s malými společenskými psi (krom kníračů) 1.mám špatnou zkušenost
2. Mám svůj nazor
3. Člověk jak jsem já který chce statek jsou tito psi pro mne téměř nepoužitelní
PS: žiju na venkově a žít budu proto ty duvody.

22.9.2017 14:10
davidka

XXX.XXX.14.251

Pes, který vám dělá i "jen" společnost, podle mne není méněcenný. Je pro tuto funkci šlechtěný, proto se mu také říká společenské plemeno.
Osobně mám také raději psy větší, sportovní, ale nikdy bych si nedovolila napsat, že např. boloňák je k ničemu. Když vidím, kolika osamělým lidem pomáhají překonávat starosti života... vždyť to je mnohdy větší a užitečnější "práce" než pást stohlavé stádo ovcí.

22.9.2017 14:12

Pro mě je nejlepší zlatý retrívr smajlík

22.9.2017 15:43
macomb

XXX.XXX.99.17

Ten můůůůj :-D.

22.9.2017 16:02
Tedysek

XXX.XXX.53.255

Nemám vyhraněná plemena. Jediné co nemusím jsou placaty tlamy. Jinak furt tajně doufám v plemeno které jsem ještě nepoznala a je prostě bombastické. A co mi domu už určitě nepřijde jsou lovecká plemena. Ačkoliv je Obdivuji a jejich páníčky taky, tak mě to 3x stači až až. :).

22.9.2017 16:55
tapina

XXX.XXX.153.50

Mám radsi urceny psi k práci a s malými společenskými psi (krom kníračů) 1.mám špatnou zkušenost
2. Mám svůj nazor
3. Člověk jak jsem já který chce statek jsou tito psi pro mne téměř nepoužitelní
PS: žiju na venkově a žít budu proto ty duvody.

Hele, už to bylo v jiném podobném tématu...
"Mám svůj názor." není vysvětlení ničeho smajlík
Kór když to je - mám svůj názor a proto mám módní plemeno.
Ne, legrace. Já to chápu.

Tak podle mě je úplně nejlepší ten pes, který si sedl se svým člověkem, vzájemně si vyhovují, doplňují se a těší se s vzájemné náklonnosti.

Mně to je asi úplně jedno, ale třeba nemám podmínky pro chlupatého psa, obříka... Ale dokážu si představit, že bych měla penzion a u něj bernardýna a bylo by to super. Ale teď by mi klidně nevadil nějaký menší psík navíc. Psa psem úplně nedělá velikost, podle mě.

22.9.2017 17:29

tapina napsal(a):
Hele, už to bylo v jiném podobném tématu...
"Mám svůj názor." není vysvětlení ničeho smajlík
Kór když to je - mám svůj názor a proto mám módní plemeno.
Ne, legrace. Já to chápu.

Tak podle mě je úplně nejlepší ten pes, který si sedl se svým člověkem, vzájemně si vyhovují, doplňují se a těší se s vzájemné náklonnosti.

Mně to je asi úplně jedno, ale třeba nemám podmínky pro chlupatého psa, obříka... Ale dokážu si představit, že bych měla penzion a u něj bernardýna a bylo by to super. Ale teď by mi klidně nevadil nějaký menší psík navíc. Psa psem úplně nedělá velikost, podle mě.

Já se sportovním psem zhubla...
Navíc když vidím jine komentáře "mam svůj názor"tam taky není vysvětlení... Ani nechápu proč vlastně to mám vysvětlovat když jsem jako nápovědu psala že žijí na venkově s různými zvířaty.
Před "módním" plemenem původně jsem chtěla velkeho špice (měla ho mamka kdysi na vesnici a chtěla ho znova ) ale tátovi se prý nelibil "nemá inteligentní výraz jako dobrman "(na krátké chlupy typu dobrman mám alergii) tak povolil jenom u australáka.
Ale nelituji je pravda že jsme nikdy neměli několik(jakože jedno plemeno) za sebou to ne vždy to bylo úplně jiné plemeno. Ale bude výjimka u velkeho špice.

22.9.2017 17:36
tapina

XXX.XXX.153.50

Já se sportovním psem zhubla...
Navíc když vidím jine komentáře "mam svůj názor"tam taky není vysvětlení... Ani nechápu proč vlastně to mám vysvětlovat když jsem jako nápovědu psala že žijí na venkově s různými zvířaty.
Před "módním" plemenem původně jsem chtěla velkeho špice (měla ho mamka kdysi na vesnici a chtěla ho znova ) ale tátovi se prý nelibil "nemá inteligentní výraz jako dobrman "(na krátké chlupy typu dobrman mám alergii) tak povolil jenom u australáka.
Ale nelituji je pravda že jsme nikdy neměli několik(jakože jedno plemeno) za sebou to ne vždy to bylo úplně jiné plemeno. Ale bude výjimka u velkeho špice.

gratuluju.

Taky bych potřebovala nějakého mě hubnoucího psa smajlík

22.9.2017 17:45
marcelaamax

XXX.XXX.141.102

tapina napsal(a):
gratuluju.

To bych vám mohla půjčit mého, mě se to díky němu taky povedlo , z některých tréninků jezdím víc vyřízená než pes .

A naprosto souhlasím s tím, že psa psem tak úplně nedělá velikost. Já jsem měla vždycky ráda velká plemena, jako malá ta chundelatá, ale postupem času se mi přestali líbit chlupáči a naopak začali líbit hladkosrstí psi. Třeba cane corso, beorboel, dogy, bull plemena. Protože jsem chtěla psa na sport, tak jsem zvolila bull křížence a jsem spokojená. I přesto, že jsem vždycky chtěla velké psy, tak teď už mám jasno jaké plemeno si jako další pořídím. Bude to stafbulík, i přesto, že se neřadí mezi velké psy. Pro mě je to "velký pes v malém těle" a naprosto jsem si je zamilovala.

22.9.2017 18:01
tapina

XXX.XXX.153.50

marcelaamax napsal(a):
To bych vám mohla půjčit mého, mě se to díky němu taky povedlo , z některých tréninků jezdím víc vyřízená než pes .

A naprosto souhlasím s tím, že psa psem tak úplně nedělá velikost. Já jsem měla vždycky ráda velká plemena, jako malá ta chundelatá, ale postupem času se mi přestali líbit chlupáči a naopak začali líbit hladkosrstí psi. Třeba cane corso, beorboel, dogy, bull plemena. Protože jsem chtěla psa na sport, tak jsem zvolila bull křížence a jsem spokojená. I přesto, že jsem vždycky chtěla velké psy, tak teď už mám jasno jaké plemeno si jako další pořídím. Bude to stafbulík, i přesto, že se neřadí mezi velké psy. Pro mě je to "velký pes v malém těle" a naprosto jsem si je zamilovala.

Což o to, vyřízená jsem taky, problém je jinde smajlík ve psovi ne, přiznávám smajlík

Pro mě je úplně nejkrásnější a nejúžasnější povaha německá doga. Jenomže když kouknete kolika se ve většině případů dožívají...
Ale líbí se mi třeba i hladkosrstá čivava, malý pinč.
I povahou.
Líbí se mi i čau čau. Krátkosrstý je úplně boží.
Bernardýn krátkosrstý.

Někdy pokud bude nějaké příště, pořídím si zas vořecha, protože bych si stejně nevybrala.

No samozřejmě nemám žádné pracovní nároky, tak tím spíš.

22.9.2017 18:09
Andrýsek3

XXX.XXX.212.56

Retrívři a jejich kříženci.

22.9.2017 18:18
mamkamaria

XXX.XXX.55.3

Foxteriér :-D tých tu asi nikto nechová.

22.9.2017 18:26
dadu

XXX.XXX.61.94

Jasně, že nejlepší pes je ten můj

22.9.2017 18:41

Za mě je nej pes ten, který vyhovuje požadavkům majitele...takže někdo chce mazlíka, někdo psa, který miluje všechny lidi na světě, někdo psa, co rád a dobře spolupracuje, někdo chce nekompromisního hlídače atd atd.

Za mě je to pes, který je velký, fyzicky schopen a ochoten postavit se na mojí obranu, když by nebylo zbytí, sebevědomý, nebojácný, samostatná jednotka, pes, jehož respekt si musíte zasloužit, inteligentní (tím nemyslím, aby zvládnul všechny povely, co si vymyslim, ale aby byl schopen řešit i situace, které nezná a nebyl "bezradnej"), aby na mě nevisel očima s otázkou "co mám dělat teď?"...a hlavně, aby to nebyl ten "vítací typ" spíš rezervovaný, co se baví pouze s lidma, který zná...vzhled, je pro mě naprosto nepodstatná věc...

22.9.2017 19:24
polárka.15

XXX.XXX.115.110

Zbytečné téma, sto lidí, sto chutí... smajlík

22.9.2017 19:36
mamkamaria

XXX.XXX.55.3

Veď sa píše, že len na odľahčenie

22.9.2017 19:41

Pro mě retrievři, německý ovčák. Ale záleží proč a na co kdo psa má. Dál se mě líbí ještě stafbulíci, krátkosrstí ohaři, z teriérů borderteriéři a jagteriéři. Někteří honiči, bígl, srbský honič, slovenský kopov, štýrský brakýř. No a z dalších ještě středoasijat, beauceron, rotvajler a ze společenských pudl.

22.9.2017 19:43
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Taky moji a kdyby jich nebylo, border terier, beauceron.

22.9.2017 19:50

Janinka Bosorka napsal(a):
Taky moji a kdyby jich nebylo, border terier, beauceron.

Samozřejmě. Každý přece ví, že nejlepší psi jsou hovawarti.

22.9.2017 19:59
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Samozřejmě. Každý přece ví, že nejlepší psi jsou hovawarti.

Svatá pravda a jaké máte psy vy, bodlinko?

22.9.2017 20:02
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Já vyrůstala s NO + jeden byl křížený s vlkem ale tak nějak se mě vždy líbili menší psi . Měla jsme čivavu, pak kavalíra a ted máme jorka a grifonka . manžel pocitově víc tíhne k jorkovi, říká že nepotřebuje neustálý kontakt s člověkem, naopak si někam zaleze a nikdo o ní neví a grifonek to je prostě opak , navíc žárlí takže neustále chce chovat, hladit a když nic tak si položí hlavu na nohy a velice často sedím u stolu a ani si nevšimnu a už je tam taky , ale mě nějak pocitově je bližší, jen prostě je můj stín, jak se zvednu jde taky. Když nejsem doma tak manžel říká že každou chvilku chodí ke dveřím a čeká a jak přijdu je spokojená, lehne a spí .

22.9.2017 20:06

Janinka Bosorka napsal(a):
Svatá pravda a jaké máte psy vy, bodlinko?

Hovawarta

22.9.2017 20:18
polárka.15

XXX.XXX.115.110

mamkamaria napsal(a):
Veď sa píše, že len na odľahčenie

To ano, ale takových diskuzí je tu plno a zrovna onehdy byla jedna aktivní smajlík

https://www.ifauna.cz/psi/nemodforum/r/detail/1601887/jaka-rasa-psa-se-vam-nejvice-libi-vzhledove#a3355604.

22.9.2017 20:26
axl

XXX.XXX.135.11

Ten NEJ? Jak tu nekdo psal, ten se kterym si sednete. Mela jsem bilyho svycarskyho ovcaka, to byl ten ON. Vetsiho psiho partaka si nedokazu predstavit. A ted mam psiho kamose uplne jinyho razeni, mam Jack Russell teriera. Je to taky partak, bavi me na nem hlavne to, ze je to pes na blbinky a pujde s vami treba do pekla.

22.9.2017 23:36
koně

XXX.XXX.205.252

Nemyslím, že by tohle téma bylo zbytečné.
Sice tu není moc o čem diskutovat, protože osobní preference má každý jiné.Takže by byla hloupost zpochybňovat někomu jeho plemeno, když já ho nemusím.Zase by třeba tohle téma mohlo být nekonfliktní
Mě se třeba odmala moc líbí německé dogy.Tu jsem tedy nikdy neměla.
Taky skotské dlouhosrsté kolie, to byl můj první pes.Co umřel, chtěla jsem něco naprosto odlišného.Proto přišla mopslička.Dalších krásných 13let.
Teď máme pro změnu, australskou honáckou
Takže mé preference vlastně vůbec nejsou o konkrétním plemeni, ale jedinci.
Asi bych nechtěla voříška, protože přece jen člověk nikdy dopředu neví, co z toho bude.Osobně bych nemusela hladké čivavy, krysaříky a podobné trojpacky. Taky naháče.No a kamarádka je zrovna má a jsou to její srdeční záležitosti

22.9.2017 23:43

koně napsal(a):
Nemyslím, že by tohle téma bylo zbytečné.
Sice tu není moc o čem diskutovat, protože osobní preference má každý jiné.Takže by byla hloupost zpochybňovat někomu jeho plemeno, když já ho nemusím.Zase by třeba tohle téma mohlo být nekonfliktní
Mě se třeba odmala moc líbí německé dogy.Tu jsem tedy nikdy neměla.
Taky skotské dlouhosrsté kolie, to byl můj první pes.Co umřel, chtěla jsem něco naprosto odlišného.Proto přišla mopslička.Dalších krásných 13let.
Teď máme pro změnu, australskou honáckou
Takže mé preference vlastně vůbec nejsou o konkrétním plemeni, ale jedinci.
Asi bych nechtěla voříška, protože přece jen člověk nikdy dopředu neví, co z toho bude.Osobně bych nemusela hladké čivavy, krysaříky a podobné trojpacky. Taky naháče.No a kamarádka je zrovna má a jsou to její srdeční záležitosti

Vždyť píšu odlehčené téma, nekonfliktnost je žádoucí.
Alespon si kazdy oddechne a napíše své nejlepší zkusenosti s daným jedincem/plemenem.Nic jiného tecka.

22.9.2017 23:50
koně

XXX.XXX.205.252

Alespon si kazdy oddechne a napíše své nejlepší zkusenosti s daným jedincem/plemenem.Nic jiného tecka.

Já reagovala spíš na příspěvek shora
"Zbytečné téma, sto lidí, sto chutí... smajlík" Od polárka.15.

23.9.2017 07:04
scylla

XXX.XXX.150.32

Trochu odlehčené téma
A vy?

To je naposto jednoduché - je to přece ten, kterého máte doma.

23.9.2017 09:51

scylla napsal(a):
To je naposto jednoduché - je to přece ten, kterého máte doma.

A fotka bude?

23.9.2017 09:52

A fotka bude?

Teď jsem si něčeho uvedomila že to směřovalo na mě...

23.9.2017 09:57

To je to naše přeštický prase.

23.9.2017 11:47
Edánek

XXX.XXX.173.74

tapina napsal(a):
gratuluju.

...já zhubla s naším pillonem - co ho mám doma, tak takřka neznám MHD, všude s ním - všude pěšky, i do práce, to je do kopce celou dobu...štěně přede mnou zvesela lehce poskakuje, já takřka odkysličená sýpu do kopce - schodů...dole mám nevím kolik - váhu nevlastním, ale vše je mi velké...

23.9.2017 19:55
šavlozubka

XXX.XXX.152.6

Asi budu za šílence, ale ač jsem nikdy psa nechtěla, tak od té doby, co ho máme doma, si mě získal josefčík. Paličák, svéráz, ale aspoň ten náš (i když teď je to pro mě už jen víkendový pes) je úžasněj parťák. Navíc v rozumné velikosti (asi bych nechtěla psa, kterého bych v případě nouze nemohla odnést v náručí, nebo bych ho sama nezvedla na stůl na veterině). Jinak obecně mám slabost pro fousatý drštičky různé velikosti.

23.9.2017 20:53
Felow

XXX.XXX.211.227

Podle mého každý pes má něco do sebe. Chovám psy celý život, začínala jsem menšími plemeny původem z Tibetu, kteří měli kočičí povahy, milovala jsem je právě pro jejich hrdou povahu a velké nebojácné srdíčko. Dlouhou dobu jsem měla podvědomě zakořeněné dogma, že nechci velkého psa, až osud tomu chtěl a v naší rodině se ocitl Rhodezský ridgeback a já po dlouholetých zkušenostech s kočkopsy jsem objevila opravdu "svého" psa. Zamilovala jsem se do tohoto plemene tak hluboce, že, ač již vstupuji do poslední třetiny svého života, a zdraví i síly trochu ubývá, tak vím, že se jich jen tak nevzdám. Jinak, ale miluji všechny psy, naší smečku kromě RR tvoří ještě jedna nesmrtelná labradoří teta, které bylo v únoru 15 let a šestiletý Jack Russel.A ještě jeden tajný sen, či platonickou lásku mám v srdci schovanou a to je Azavak, toho obdivuji, ale někde v podvědomí mám respekt a obavu, že jsem k chrtům prozatím ještě "nedorostla", ač jsou mi psi částečně i mou profesí.

24.9.2017 09:15

Trochu odlehčené téma
A vy?

Nejlepší? A na co? Nejlepší na střežení objektu? Nebo na canisterapii? Nebo na dosled zvěře? Nebo na sportovní výcvik? Nebo na norování? Nebo na psí dostihy? Nebo na agility? Nebo jako mazlík do náruče?
Na každý jednotlivý účel bude nejlepší jiné plemeno.

24.9.2017 10:32
ketlin

XXX.XXX.204.32

První jezevčík, druhá dalmatinka..Milovala jsem a miluju oba :) Ale pro jejich osobnost :) Pro dalšího psa pujdu do útulku...

24.9.2017 10:36

Nejlepší? A na co? Nejlepší na střežení objektu? Nebo na canisterapii? Nebo na dosled zvěře? Nebo na sportovní výcvik? Nebo na norování? Nebo na psí dostihy? Nebo na agility? Nebo jako mazlík do náruče?
Na každý jednotlivý účel bude nejlepší jiné plemeno.

Stačí jakého jste měla psa/psy jakou měl povahu atd Mám dobrou zkušenost s plemeny co se týká hlídání (budu konkrétní pinč byl náš dobrman, špic ubránil na dvoře vše, Voříška a aussik mám momentálně ).Mám začít?
Dobrman: milý pes ale kapku výchovy by potřeboval alespoň by nemusel každého sezrat, ke zvířatům byl hodně všímavý (jakože nenechal to zvíře v klidu furt je honil po dvore)a byl hrozný zdrhac, ale na hlídání domů a případne obraně je super ale už bych ho nechtěla.
Velký špic: pes hodný velmi chytrý i když měl díru v plotě mohl kdykoli utyct ale naštěstí utikal pouze za hravkama ale pokud byl mimo zahradu si nikoho si nevsimal, a mohl být venku narozdíl od dobrmana.
Voříšek: sice nehlídá ale při dobrém výběru by nějaký Voříšek hlídal, hodnoucka fenka která si myslí ze je větší než Godzilla. Tohle stačí ?

24.9.2017 12:14

Stačí jakého jste měla psa/psy jakou měl povahu atd Mám dobrou zkušenost s plemeny co se týká hlídání (budu konkrétní pinč byl náš dobrman, špic ubránil na dvoře vše, Voříška a aussik mám momentálně ).Mám začít?
Dobrman: milý pes ale kapku výchovy by potřeboval alespoň by nemusel každého sezrat, ke zvířatům byl hodně všímavý (jakože nenechal to zvíře v klidu furt je honil po dvore)a byl hrozný zdrhac, ale na hlídání domů a případne obraně je super ale už bych ho nechtěla.
Velký špic: pes hodný velmi chytrý i když měl díru v plotě mohl kdykoli utyct ale naštěstí utikal pouze za hravkama ale pokud byl mimo zahradu si nikoho si nevsimal, a mohl být venku narozdíl od dobrmana.
Voříšek: sice nehlídá ale při dobrém výběru by nějaký Voříšek hlídal, hodnoucka fenka která si myslí ze je větší než Godzilla. Tohle stačí ?

Stačí jakého jste měla psa/psy jakou měl povahu atd
Na co vám to bude? Pro ukojení zvědavosti?

TL

24.9.2017 12:40
TL

XXX.XXX.168.65

Jen jsem rozklikla a musím říci moc mě těší v úvodním příspěvku zmínka o velkém špicovi! Ano i za mě vedou špicové, hlavně velcí a vlčí.

24.9.2017 15:16

Stačí jakého jste měla psa/psy jakou měl povahu atd
Na co vám to bude? Pro ukojení zvědavosti?

Ano kvůli zvědavosti a to vadí?

24.9.2017 16:53
mamkamaria

XXX.XXX.55.3

Alebo pre zábavu a príjemné čítanie

24.9.2017 17:33
Boxer007

XXX.XXX.11.1

Měla jsem čivavu a teď mám boxera, líbí se mi Německý ovčák, Ausik, Argentina...

24.9.2017 21:08

Ano kvůli zvědavosti a to vadí?

Ale ne, jen jsem chtěla vědět, proč se ptáte. Ten úvodní dotaz je totiž zavádějící.

24.9.2017 22:58
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

Kdyby to melo byt odlehcene a nekonfliktni, nenapisete hned v uvodu arogantne, ze nejake rasy jsou k nicemu- cimz se muzete dotknout majitelu techto psiku, pro ktere jsou stredobodem vesmiru, ale asi je vam to jedno, taktze

24.9.2017 23:19

Ten můj, samozřejmě (ta černá obluda z první fotky)

lovecký výcvik + aktivní společník - drsnosrstý jezevčík, německý drátosrstý ohař, český fousek
sport + aktivní společník - dobrman, boxer
práce + všestranný výcvik - pracovní linie NO
do zápřahu - malamut, kříženci z Yukonu
chůvička + gaučák + psí sporty - mexický pitbul
náhrada za Andělku - brazilská fila
pohodový rodinný společník - velškorgi pembroke
nezávislý gaučák + coursing - basenži, velký mexický naháč
na důchod do bytu pro alergika - jorkšír
aktivní rodinný pes do bytu - královský pudl

mám to tak na několik životů, ten seznam.

25.9.2017 06:51

"PS: prosím žádné DOHADY"
doteď dumám nad touto poznámkou...jaké dohady? o čem? jakože se budu domnívat, jaký že to asi můžu mít názor? nebo...?

Neregistrovaný uživatel

25.9.2017 09:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.242.18

PRO MĚ NEJLEPŠÍ PES? je jedno jak by vypadal, důležitý je aby mi uměl číst myšlenky
samozřejmě neexistuje, ale líbí se mi bull psi a molossové, od buldoků až po mastiny.
ideální povaha psa, je tichý nenápadný hlídač, ne pobouchaný hlásič co řve jak potrefenej když jde někdo jen kolem plotu. ( z tohodle momentálně rostu u naší CC, co je jak poplašňák )
klidný, vyrovnaný pes, neagresivní, neroztěkaný, nebojácný, zkártka sebejisté, majestátní zvíře, co si je vědomo svou silou.

7.10.2017 19:14

Aktuálně fandím těm kteří jsou podobní tomu co mám na profilovce Mám v oblibě psy co působí hrdým, nevlezlým dojmem, nikoliv neohrabaným a přiblblým.Miluji chrty aniž bych kdy nějakého měla, obdivuji ovčácká plemena každá rasa má něco pozitivního ale i jednotlivci v jednom plemeni můžou být odlišně přitažliví.

7.10.2017 23:15
noemi

XXX.XXX.64.236

Pro nás jsou nejlepší utulkacci.
Výběr napříč barevnosti, typu srsti i rozlicnosti povahy ...radost, ze maji svuj pelíšek, místo na sedacce a v perinach mam ja mozna jeste vetší nez oni ... A o tom to je

8.1.2018 19:33
A.Novakova

XXX.XXX.137.32

Miluji svého NO a božští jsou i RTW (mamčin )

8.1.2018 19:59
Luciandthewolf

XXX.XXX.32.39

Za mě jednoznačně čévéčko, to je prostě živel. Jedno jestli prší, je venku 40, jsme od rána do večera někde v horách, nebo se cely den valime. V práci mezi kockama asistuje, opilce ke mne nepustí. Jinak je můj sen bloodhound, ale to až budeme bydlet na chalupce :)
Podle přítele je nejuzasnejsi pes tibetská doga, hlavne ta červená..musím říct, ze je to fakt majestátní zvíře, ale na me asi moc klidný.

27.3.2018 16:53
Barbora Kavanová

XXX.XXX.29.219

Za mě je to jedno. Když něco pejska baví (a je jedno jestli je to čivava nebo borderka) bylo by fajn ho podporovat, pokavaď to tedy není válení na gauči to se asi podporovat úplně nedá .

27.3.2018 16:58

Od zadavatelky zajímavé téma. Jen po půl roce mezi psy k ničemu zařadila i ty australáky ( nebo možná jen svého ? ).

27.3.2018 19:41

Od zadavatelky zajímavé téma. Jen po půl roce mezi psy k ničemu zařadila i ty australáky ( nebo možná jen svého ? ).

bozee, ten nazev mel byt jinak uz jsem to tam psala...se nedivim ze spousta novacku odchazi pryc svama se fakt normalne mluvit neda.

29.3.2018 21:28
pan Brouček

XXX.XXX.79.12

bozee, ten nazev mel byt jinak uz jsem to tam psala...se nedivim ze spousta novacku odchazi pryc svama se fakt normalne mluvit neda.

Náhodou pěkný dotaz.

Je tam otázka, je tam i odpověď.

A pro jistotu i zamítnutí případného jiného názoru.

Prostě takový komplet...

29.3.2018 21:48

Pro někoho je nejlepší pes na česneku, pro jiného na smetaně...

29.3.2018 22:00

Pro někoho je nejlepší pes na česneku, pro jiného na smetaně...

Když už je tu řeč o jídle...

29.3.2018 22:21
evas77

XXX.XXX.70.53

Nej pes je můj maltezacek, sportovní holčička, velmi chytrá, moc hezká, ničeho se nebojí, mazlík ale samostatný. Kámoší s velkými i malými psy, ráda cestuje, petardy snáší v pohodě, u veta se nebojí, je se mnou v práci jelikož je malá, tak se jí zákaznice nebojí. Prostě samá pozitiva. Tak nechápu proč by měli být malí pejsci na nic. Je to ztělesněna radost.

29.3.2018 22:28

evas77 napsal(a):
Nej pes je můj maltezacek, sportovní holčička, velmi chytrá, moc hezká, ničeho se nebojí, mazlík ale samostatný. Kámoší s velkými i malými psy, ráda cestuje, petardy snáší v pohodě, u veta se nebojí, je se mnou v práci jelikož je malá, tak se jí zákaznice nebojí. Prostě samá pozitiva. Tak nechápu proč by měli být malí pejsci na nic. Je to ztělesněna radost.

Myslela jsem to tak že jsou JEN společníci NIC jiného(myslím to v dobrém).
Vám se líbí to vám vůbec neberu, já je jednoduše prostě zrovna nemusím.

29.3.2018 22:50
evas77

XXX.XXX.70.53

Nebrala jsem to špatně, jen jsem chtěla zdůraznit, že ty malá pometla udělají právě jako společnici velký kus práce. Zhubla jsem přes 20kg a to má Adélka jen10 měsíců, už nepotřebuji prášky na spaní a mám pořád úsměv na tváři jak iq tykve. Poznala jsem spoustu fajn lidí.

30.3.2018 06:00

Myslela jsem to tak že jsou JEN společníci NIC jiného(myslím to v dobrém).
Vám se líbí to vám vůbec neberu, já je jednoduše prostě zrovna nemusím.

...malá společenská plemena se využívají v canisterapii...

30.3.2018 17:09

evas77 napsal(a):
Nebrala jsem to špatně, jen jsem chtěla zdůraznit, že ty malá pometla udělají právě jako společnici velký kus práce. Zhubla jsem přes 20kg a to má Adélka jen10 měsíců, už nepotřebuji prášky na spaní a mám pořád úsměv na tváři jak iq tykve. Poznala jsem spoustu fajn lidí.

a tak by to mělo být...šťastnej páníček, šťastnej, spokojenej pes...když je to "to pravé ořechové" pro oba, tak je jasný, že se zadařilo a že si člověk pořídil toho NEJ psa

Přidejte reakci

Přidat smajlík