Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s matrací od firmy 4dox. Konkrétně s typem komfort a z materiálu suede letaher. Všude čtu, že obojky a postroje od nich jsou super, tak mě zajímá jaký je názor na tyto matrace. Zda jsou za takovou cenu opravdu kvalitní. Popřípadě bych poprosila návrhy na jiné kvalitní pelechy, ale prosím aby nebyly plněné šustícími kuličkami.
+ pokud máte pelíšek od 4dox, budu vděčná za přidání fotografie.
Děkuji za pomoc při výběru.
Ahoj,
já 4dox pelíšek mám, respektive 2, pro oba psy. Máme je již přes 3 roky a stále jsou jako nové. Je super, že ten vnitřek je vyndavací, takže se ten povlak může v poho hodit do pračky. Ten vnitřek není z toho sypanýho vatelínu, jak to dělá většina výrobců - tady mi přijde, že tam je to samý, na čem spím já No, prostě se nám to za 3 roky neproleželo ani náhodou. Takže za mě - super a doporučuji.
Ahoj, Adél.
Adelaid
napsal(a):
Ahoj,
já 4dox pelíšek mám, respektive 2, pro oba psy. Máme je již přes 3 roky a stále jsou jako nové. Je super, že ten vnitřek je vyndavací, takže se ten povlak může v poho hodit do pračky. Ten vnitřek není z toho sypanýho vatelínu, jak to dělá většina výrobců - tady mi přijde, že tam je to samý, na čem spím já No, prostě se nám to za 3 roky neproleželo ani náhodou. Takže za mě - super a doporučuji.
Ahoj, Adél.
Děkuji za odpověď, alespoň už vím co mu koupit k Vánocům.
Dobrý den, tohle se úplně netýká pelíšku, ale i tak to sem zařadím. Máte někdo zkušenosti s bundami z 4doxu? Myslím ty výcvikové vesty atd. Náhodou jsem na to narazila a strašně se mi zalíbily. Jenom nevím jakou velikost, jaký je materiál, kvalita atd. chtěla bych ji pořídit přítelovi k svátku, je vášnivý pejskař a určitě by ho to potěšilo. Mám v plánu nechat tam dát nášivku border kolie, jelikož jednu má. Máte někdo zkušenosti oblečením z tohoto eshopu? A jestli ano, myslíte že je lepší koupit vestu nebo bundu? Předem moc děkuji za rady.
S oblečením odtud ti bohužel neporadím, kupovali jsme tam postroje a obojky na naše dva buldočky a ty jsou teda super, je tam našité jméno, materiál kvalitní pevný, vše super. Jestli váháš tak zajdi mrknout na prodejnu. Vím že ji mají v Brně. My jsme se tam šli poradit, když jsme vybírali postroje a právě vím, že tam, měli vše vystavené, tak by možná bylo lepší jít tam a prohlídnout si vše na vlastní oči.
Já jsem si tam objednávala pro sebe výcvikocou vestu asi půl roku zpět a je skvělá. Zatím jsem sice neměla moc příležitostí ji vyzkoušet, jelikož je to softshellka v takovém letním provedení, ale už jsem ji ěmla na sobě párkrát na cvičku a paráda. Mám na ní vzadu vyšité jméno naší Kessinky a v předu nášivku retrívra. Doporučuji si na bundu nechat přišít ten jejich magnetický prvek na hračku. Je to skvělá pomůcka při učení psa chůze u nohy.
LuccyP
napsal(a):
Dobrý den, tohle se úplně netýká pelíšku, ale i tak to sem zařadím. Máte někdo zkušenosti s bundami z 4doxu? Myslím ty výcvikové vesty atd. Náhodou jsem na to narazila a strašně se mi zalíbily. Jenom nevím jakou velikost, jaký je materiál, kvalita atd. chtěla bych ji pořídit přítelovi k svátku, je vášnivý pejskař a určitě by ho to potěšilo. Mám v plánu nechat tam dát nášivku border kolie, jelikož jednu má. Máte někdo zkušenosti oblečením z tohoto eshopu? A jestli ano, myslíte že je lepší koupit vestu nebo bundu? Předem moc děkuji za rady.
Dobrý den,
mám i vestu a je perfektní. Dokonale praktická a mám na ní také výšivku border kolie a i ta je moc krásná, včetně jména. Za mě určitě doporučuji všem. Ty veliké kapsy jsou fakt perfektní. Materiál je super...lehký deštík nepromokne, ale přes teplé dny se nedá nosit, po půl hodině mám na zádech vodopády, takže doporučuji na léto třeba výcvikovou sukni (na zimu přes lehkou bundu bude vesta akorát), kterou budu objednávat na základě nejlepších recenzí z okolí co nejdříve. Velikostní tabulku najdete na stránkách. Dodací lhůta bundy je 3-5 týdnů, bunda přišla krásně zabalená a s paní se přes e-mail velice dobře komunikuje a je moc ochotná.