Dobry večer, tak se jdu po delší době na něco zeptat, moje jinak nemazliva fenka se zacala z ničeho nic tulit, polehavat a spát a spát, no u ni je to hrozne neobvykle..a teď jsem si všimla, ze má teplý a suchy čumák. Nemuze mit třeba horečku? Dneska se mnou byla v práci, obvyklý den, stejný jako kazdy pracovní.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
Luciandthewolf
napsal(a):
Dobry večer, tak se jdu po delší době na něco zeptat, moje jinak nemazliva fenka se zacala z ničeho nic tulit, polehavat a spát a spát, no u ni je to hrozne neobvykle..a teď jsem si všimla, ze má teplý a suchy čumák. Nemuze mit třeba horečku? Dneska se mnou byla v práci, obvyklý den, stejný jako kazdy pracovní.
Změřte jí teplotu.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Luciandthewolf
napsal(a):
Hele zapomeňte na nějaký význam čumáku. nejlépe napište 1000x "nikdy už si nebudu myslet, že teplý čumák znamená horečku".
teplota psa se měří jen a pouze rektálně teploměrem.
kdy se ta fena hárala?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
vetřelec
napsal(a):
Luciandthewolf
Dobrý večer,
Podáváte nějaká sedativa?
Jinak doporučuji šolichat čumáček kostkou ledu, podobně jakobyste křídovala tágo
Jinak doporučuji šolichat čumáček kostkou ledu, podobně jakobyste křídovala tágo
to zní tak zkušeně, jakobyste tuhle činnost už někdy trénoval
... otázkou je kde, když nemáte pejska
Uživatel s deaktivovaným účtem

Luciandthewolf
napsal(a):
No myslím, že máme tak akorát před háráním..pred prvním..tak teď si to dávám do souvislostí a začínám chápat mazlící naladicku.
Zeptám se s tou teplotou..teplomer do zadecku?
Sedativa určitě neprodáváme, led ji dávám na olizovani v létě, má to moc ráda, určitě zkusíme :D :).
No, kam jinam byste ten teploměr chtěla šoupnout. v podpaží vám ho nepodrží.
ale pokud se bude hárat, tak je to nejpravděpodobnější vysvětlení.