Když si pes nechce hrát

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Tonni

21.4.2020 22:18
Tonni

XXX.XXX.204.2

Dobrý den, mám problém s pejky. Zachránil jsem dvě štěnata od utracení, mám je společně na dvorku, každý den jsme s nimi v kontaktu několik hodin denně, ale máme problém s tím že si nechcou hrát. Míček, plyšák atd... Vždy když jsem měl psa tak jsem na něj foukl a malem mě sežral, tihle nic, tahaní za uši, ocas, chytání za čenich prostě nereagují jen se koukají jestli jsem normální. Můžete mi někdo poradit jak v nich vyvolat hravost? je jim 11 měsícu a když vidím jak ostatní pejsci si hrají a ti naši nic. děkuji

21.4.2020 22:27
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.11.129

Tonni napsal(a):
Dobrý den, mám problém s pejky. Zachránil jsem dvě štěnata od utracení, mám je společně na dvorku, každý den jsme s nimi v kontaktu několik hodin denně, ale máme problém s tím že si nechcou hrát. Míček, plyšák atd... Vždy když jsem měl psa tak jsem na něj foukl a malem mě sežral, tihle nic, tahaní za uši, ocas, chytání za čenich prostě nereagují jen se koukají jestli jsem normální. Můžete mi někdo poradit jak v nich vyvolat hravost? je jim 11 měsícu a když vidím jak ostatní pejsci si hrají a ti naši nic. děkuji

No, přiznám se, že ačkoliv nejsem pes, tak po přečtení toho, co těm chudákům děláte, taky přemýšlím, jestli jste normální... 🙄

22.4.2020 19:16
Tuvalu

XXX.XXX.173.3

Inspektor Pišišvor napsal(a):
No, přiznám se, že ačkoliv nejsem pes, tak po přečtení toho, co těm chudákům děláte, taky přemýšlím, jestli jste normální... 🙄

Taky si říkám.. Nechte psy být psy a ne po nich chtít něco co nechtějí. Vy asi třeba nemusíte túry po horách (příklad) a nikdo vás do toho nenutí. Proč cpát psům něco co dělat nebudou ani kdyby jste se na hlavu stavěl?

22.4.2020 20:06
marcelaamax

XXX.XXX.241.22

Tuvalu napsal(a):
Taky si říkám.. Nechte psy být psy a ne po nich chtít něco co nechtějí. Vy asi třeba nemusíte túry po horách (příklad) a nikdo vás do toho nenutí. Proč cpát psům něco co dělat nebudou ani kdyby jste se na hlavu stavěl?

Jenže oni si psi ze špatných podmínek nechtějí někdy hrát jen proto, ze to neznají, neumí, boji se.

Máme v rodině taky takovou fenu, přišla ve dvou letech, vypadala jako ze hračku v životě neviděla, nevěděla, co s tím, bala se. A teď po roce cupuje hráčky a hraje si jak divá.

Dejte jim čas. Musí vám taky začít věřit, a toho nedocilite tahanim za uši a podobnými věcmi, jak píšete - to není žádná hra. U vás to bude ještě těžší v tom, ze psi jsou dva a nejspíš hodně fixovani na sebe. Nechte jim hráčky trochu okoukat, privazte hračku na nějaký provaz, táhněte ji po zemi s utikejte psům, udělejte jim z toho kořist. A uvidíte, ale samozřejmě jsou i psi, kteří o hráčky moc (nebo vůbec) nestojí.

22.4.2020 21:53
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Inspektor Pišišvor napsal(a):

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.4.2020 22:08

Tonni napsal(a):

Vždy když jsem měl psa tak jsem na něj foukl a malem mě sežral, tihle nic, tahaní za uši, ocas, chytání za čenich

No to je zvláštní, já učím svoje děti (už od batolecího věku), že tohle se pejskům NIKDY NESMÍ DĚLAT....

A já si furt říkám, když pes napadne dítě, protože mu udělalo to a nebo ono, jak to, že dospělí dítě nenaučili, že se to pejskům nedělá...to že to dělají i dospělí lidé lecos vysvětluje,.....no a pak je samozřejmě vinnen pes, protože si vlastně neumí hrát.

Že jste si vzal štěňata na utracení a dal jste jim domov...tak to teda palec nahor u, ale za to ostatní ....zkuste svůj přístup změnit

5.12.2021 13:34
Jaysi

XXX.XXX.83.152

Tonni napsal(a):

Pokud mají rádi nějaké jídlo nebo pamlsky tak
bych zvolila spíš učení nějakých povelů nebo
pokud máte někoho kdo má psa tak skusit
třeba toho psa protože psi se nejvíce učí od
ostatních psu ale jinak asi nevím.
Přeji hezký den Anet.

5.12.2021 21:06

Jaysi napsal(a):
Pokud mají rádi nějaké jídlo nebo pamlsky tak
bych zvolila spíš učení nějakých povelů nebo
pokud máte někoho kdo má psa tak skusit
třeba toho psa protože psi se nejvíce učí od
ostatních psu ale jinak asi nevím.
Přeji hezký den Anet.

Promiňte, vy se svými(ne)zkušenostmi tady radíte? A ta (ne)interpunkce je strašná. I v tom vedlejším vlákně.

5.12.2021 21:20
Jaysi

XXX.XXX.83.152

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Promiňte, vy se svými(ne)zkušenostmi tady radíte? A ta (ne)interpunkce je strašná. I v tom vedlejším vlákně.

Tak se omlouvám že chci pomoct

6.12.2021 07:07

To musí být troll.

6.12.2021 17:19

Jaysi napsal(a):
Tak se omlouvám že chci pomoct

Jak chcete pomoct, když sama nic nevíte? Maximálně můžete na vlastním případu ukázat, jak se pes nepořizuje.

6.12.2021 17:25
Jaysi

XXX.XXX.83.152

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jak chcete pomoct, když sama nic nevíte? Maximálně můžete na vlastním případu ukázat, jak se pes nepořizuje.

Tak já mám otázku jak bys ste poradila vy?

6.12.2021 17:59
rapotacka11

XXX.XXX.225.200

Napiš kolik ti je.

7.12.2021 10:31

Jaysi napsal(a):
Tak já mám otázku jak bys ste poradila vy?

(jak byste)...) Já bych neradila, protože jsou tady mnohem zkušenější. Což si dokážu přiznat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík