Chovatelská stanice z Ditčina dvora

Prodám Německého ovčáka - Chovatelská stanice z Ditčina dvora nabízí štěňát...
15000 Kč
Dobrý den,
nemá někdo zkušenost s něčím podobným viz fotka? Pejskovi se to udělalo asi dva týdny zpět. Myslela jsem že se odřel ale nějak se to nehojí... Nebo měli to tendenci lepšeni ale zase je to do růžova jakoby odřené. Schovala jsem kosti a (petky které rozkousat ani nevím kde je vyhrabal). Cca tři týdny zpět jsem měnila granule z BH kuře na BH jehně...
Může to být alergie? Vetovi volat teprve budeme, ale kdyby měl někdo tip jak mu pomoci... Budu vděčná děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Myší plíseň.
Uživatel s deaktivovaným účtem
MajkaP
napsal(a):
Spíš než alergie by to mohla být nějaká plíseň. Ale asi záleží, jak se to objevilo. Možná je to opravdu jen odřenina a hůř se hojí...
Vypadá to jako odřenina. Nebo mastocytom, ale ten dělá takový hrbolek.
Restey
napsal(a):
Dobrý den,
nemá někdo zkušenost s něčím podobným viz fotka? Pejskovi se to udělalo asi dva týdny zpět. Myslela jsem že se odřel ale nějak se to nehojí... Nebo měli to tendenci lepšeni ale zase je to do růžova jakoby odřené. Schovala jsem kosti a (petky které rozkousat ani nevím kde je vyhrabal). Cca tři týdny zpět jsem měnila granule z BH kuře na BH jehně...
Může to být alergie? Vetovi volat teprve budeme, ale kdyby měl někdo tip jak mu pomoci... Budu vděčná děkuji.
Určitě to bude nějaká plíseň. Ale jen mě zaráží, proč jste nevolali veta týden po tom co to pejskovy neslezlo..