Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.2.2021 20:57
sangwoojecool@seznam.cz

XXX.XXX.227.210

Dobry den,
rada bych si poridila pejska do 7000 nejvice, pomohl by mi byt opravdu stastna, potrebuju takoveho kamarada.
Obvolali jsme strasne moc inzeratu a chovatelskych stanic a nic. Potrebuju neco jako shiba inu, border collie, pomeraniana, francouzskyho buldocka a tak. Proste neco maleho az stredne velkeho. Hlavne nechci jezevcika bala bych se o jeho zada.
Dekuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.2.2021 21:09

7000 je utopie. Už několik let. Našetřete o něco víc.

24.2.2021 21:10

Já se obávám, že na uvedená plemena...resp. na čistokrevného psa s PP...7 tisíc v dnešní době nestačí

24.2.2021 21:15
janaa

XXX.XXX.34.210

Já bych se zaměřila na shiba-inu a borderku. Protože povahově jsou strašně podobní, i nárokama a vlastně vším. Zkuste bazoš,nebo si tam zadejte poptávku,třeba budete mít kliku, a seženete křížence těhle dvou super plemen

24.2.2021 21:17

Už když vidím jen ta vyjmenovaná plemena, tak je to troll. Popř. hodně malé dítě nebo cvok.

24.2.2021 21:20

janaa napsal(a):
Já bych se zaměřila na shiba-inu a borderku. Protože povahově jsou strašně podobní, i nárokama a vlastně vším. Zkuste bazoš,nebo si tam zadejte poptávku,třeba budete mít kliku, a seženete křížence těhle dvou super plemen

Jj, doporučujeme na bezúdržbového mazlíka, geniální spojení. Jen aby to někdo nevzal vážně.

24.2.2021 21:21
sangwoojecool@seznam.cz

XXX.XXX.227.210

Prosim uklidnete se. Podle slov co pouzivate jste zde dite spise vy :) dekuji a hezky vecer

24.2.2021 21:23

janaa napsal(a):

Neblbněte, nebo to někdo vezme vážně.

24.2.2021 21:26

sangwoojecool@seznam.cz napsal(a):
Prosim uklidnete se. Podle slov co pouzivate jste zde dite spise vy :) dekuji a hezky vecer

A vy se proberte. Uvedená plemena za 7 000 určitě nekoupíte, tak možná dvoje džíny. Nehledě na to, že takový wish mišmaš s totálně rozdílnými nároky jsem v životě neviděla. Je dobře, že nemáte peníze.

24.2.2021 23:15
Markéta80

XXX.XXX.227.151

Dobry den,
rada bych si poridila pejska do 7000 nejvice, pomohl by mi byt opravdu stastna, potrebuju takoveho kamarada.
Obvolali jsme strasne moc inzeratu a chovatelskych stanic a nic. Potrebuju neco jako shiba inu, border collie, pomeraniana, francouzskyho buldocka a tak. Proste neco maleho az stredne velkeho. Hlavne nechci jezevcika bala bych se o jeho zada.
Dekuji

že zrovna taková plemena. Co útulek? Takové plemeno co máte ve výběru za 7000 bez šance. A to chcete bez PP, hlavně že řešíte zdraví štěněte. Ten jezevčík by se dal sehnat kolem těch 10 000 ti ostatní i bez PP budou cenově hodně jinde Máte představu kolik pes stojí?

PřesDívka

25.2.2021 00:04
PřesDívka

XXX.XXX.45.52

Nestačím se divit jaký se stal ze psů byznys. To by asi chtělo zdražit úměrně poplatky za psa.

25.2.2021 06:19
impact

XXX.XXX.34.206

PřesDívka napsal(a):
Nestačím se divit jaký se stal ze psů byznys. To by asi chtělo zdražit úměrně poplatky za psa.

Jojo, daň z otevřeného okna, daň ze zavřeného okna. To už jsem někde viděla.

Každýmu je 💩 po tom, kolik mám nebo nemám psů.

25.2.2021 06:21
impact

XXX.XXX.34.206

Dobry den,
Dekuji

Sedm tisíc máte tak na zálohu na štěně. Doplatek pak bude ještě dvakrát tolik.

Navíc si vybíráte dost módní plemena, takže tam je cena úměrná poptávce.

Řekla bych Vám - vyprdněte se na to a podívejte se po štěněti v útulku. Holým faktem ale je, že i v útulcích jsou štěňata nedostatkové zboží.

Hlavně si prosím uvědomte, že je takový typ kupce nejlepší lapač na množitele. V dnešní době je potřeba vážně pečlivě vybírat a neskočit na první inzerát z bazoše..

Přidejte reakci

Přidat smajlík