Francouzský Buldoček s PP

Prodám Francouzského buldočka - CHS Dream Winner nabízí štěňátka s PP. Do n...
32000 Kčfrbullhap
XXX.XXX.239.117
Zdravím, chci se zeptat. Dnes ráno měl můj pes v tlamě takové bíle kuličky viz fotka kterou přiložím. Neví někdo co by to mohlo být?
frbullhap
XXX.XXX.239.117
Nezkoušel, ale bylo to tvrdší měkké to určitě nebylo.
Miriam33
XXX.XXX.210.31
Hele, mrkněte na papilomatóza u psů, podobné věci se tvoří v tlamě, je to virové, v životě jsem nic podobného neviděla...asi bych to konzultovala s veterinářem, jestli to není ono, je to virové a nakažlivé.
frbullhap
XXX.XXX.239.117
Hned ráno po probuzení mu to vypadlo z tlamy.
Uživatel s deaktivovaným účtem
tak prostě musíte vy, vlastním okem, kouknout do životního prostoru psa a vymyslet, co asi před spaním kde okousal nebo sežral a co kde chybí, co by takhle mohlo vypadat.
Miriam33
XXX.XXX.210.31
A jak je pes starý?, dávám odkaz...
https://www.veterinar-palan.cz/cs/m-14-virova-papilomatoza
Prohlédněte mu tlamu, jestli toho nemá víc, ty kulicky schovejte a zeptejte se na veterině... A dejte pak vědět, ať jsme tu zase chytřejší. (Trochu mi to připomíná takové ty čepy z hnisu na mandlích u lidí.)
Miriam33
napsal(a):
A jak je pes starý?, dávám odkaz...
https://www.veterinar-palan.cz/cs/m-14-virova-papilomatoza
Prohlédněte mu tlamu, jestli toho nemá víc, ty kulicky schovejte a zeptejte se na veterině... A dejte pak vědět, ať jsme tu zase chytřejší. (Trochu mi to připomíná takové ty čepy z hnisu na mandlích u lidí.)
Tohle v odkazu, ale nejsou kuličky, to jsou prostě hnusné bradavice. Zadavatel hodil bílé kuličky, hlasuju pro hnojivo či šnečí vajíčka. Ha..ještě polystyren! Nemáte někde vykousaný polystyren zadavateli?
Miriam33
XXX.XXX.210.31
Taky by si mohl nechat za škraní kus muslityčinky, nebo kdovíco jiného...ale aspoň se vyloucila šnečí vajíčka (ta by takhle pohromadě v tlamě nedržela).
frbullhap
XXX.XXX.239.117
Děkuji za reakce, ale ani jedno by to být nejspíš nemohlo. V puse nic nemá žádné bradavice ani nic podobného. Musli tyčinka absolutně ne ani šnečí vajíčka atd.. Zrovna včera byl celý den na očích a byl více méně doma a jen na terase u menší zahrady kde je čisto. Nějak jak jsem dohledával během dne po netu. Že by to spíše mohlo jednat o mandle ale nevím.
Miriam33
napsal(a):
Hele, mrkněte na papilomatóza u psů, podobné věci se tvoří v tlamě, je to virové, v životě jsem nic podobného neviděla...asi bych to konzultovala s veterinářem, jestli to není ono, je to virové a nakažlivé.
To není papilomatóza, ta nevypadne jenom tak z tlamy.
frbullhap
napsal(a):
Děkuji za reakce, ale ani jedno by to být nejspíš nemohlo. V puse nic nemá žádné bradavice ani nic podobného. Musli tyčinka absolutně ne ani šnečí vajíčka atd.. Zrovna včera byl celý den na očích a byl více méně doma a jen na terase u menší zahrady kde je čisto. Nějak jak jsem dohledával během dne po netu. Že by to spíše mohlo jednat o mandle ale nevím.
Jak mandle? Ty k jídlu?
lesnížínka
napsal(a):
Tohle v odkazu, ale nejsou kuličky, to jsou prostě hnusné bradavice. Zadavatel hodil bílé kuličky, hlasuju pro hnojivo či šnečí vajíčka. Ha..ještě polystyren! Nemáte někde vykousaný polystyren zadavateli?
Nebo turecký med.
Miriam33
XXX.XXX.210.31
Jakože by to mohly opravdu být čepy z mandlí? Tady píšou, že právě vaše plemeno na angíny bývá náchylnější... No pokud se vám nezdá, veterina to jistí...
"Angína je kromě toho častým problémem u buldoků, boxerů a dalších psů s krátkým čenichem. Kvůli úzkému prostoru v ústech totiž u těchto plemen dochází k podráždění mandlí velice rychle."
Miriam33
napsal(a):
Jakože by to mohly opravdu být čepy z mandlí? Tady píšou, že právě vaše plemeno na angíny bývá náchylnější... No pokud se vám nezdá, veterina to jistí...
"Angína je kromě toho častým problémem u buldoků, boxerů a dalších psů s krátkým čenichem. Kvůli úzkému prostoru v ústech totiž u těchto plemen dochází k podráždění mandlí velice rychle."
Ne, nemohly. Tohle není hnis.
Ráno to pejskovi vypadlo z huby :-) :-) jsou to tak 2-3mm kuličky polystyrenu, prostě žral hračku, hlínu, hlínu z květináče, velikonoční věnec, vánoční věnec, věnec ze Dne nezávislosti, gauč, ......kousek se napíchl na zuby, spadl pod gauč atp. a ráno to psík vybagroval, no.
Ještě by to mohlo být šmoulí hroznové víno.
Mně to přijde jako ty polystyrenové kuličky, co se dávají jako výplň do sedacích vaků apod., strkají to i do hraček.
lesnížínka
napsal(a):
Teď zjistí, že mají díru v sedáku, na kterou ještě nepřišli
A tam tři myši s miskou tohoto popcornu :-) Broku, ná, dej si a uhni, půjde Myšígeddon! No a ráno zas z automatu na žvýkačky vypadnou tyto kuličky z jiné galaxie.
napsal(a):
Ráno to pejskovi vypadlo z huby :-) :-) jsou to tak 2-3mm kuličky polystyrenu, prostě žral hračku, hlínu, hlínu z květináče, velikonoční věnec, vánoční věnec, věnec ze Dne nezávislosti, gauč, ......kousek se napíchl na zuby, spadl pod gauč atp. a ráno to psík vybagroval, no.
Ještě by to mohlo být šmoulí hroznové víno.
To by snad bylo modré, ne?
napsal(a):
To by snad bylo modré, ne?
Je to pro Vás špatný vzor, najděte si jiný :-) Psí granule nejsou ze psů. Většinou. Neměly by.
napsal(a):
Je to pro Vás špatný vzor, najděte si jiný :-) Psí granule nejsou ze psů. Většinou. Neměly by.
Asi si sedím na vedení. Reakci jsem nepochopila - jaký jiný vzor si mám najít? A že psí granule nejsou ze psů, vím.
napsal(a):
Asi si sedím na vedení. Reakci jsem nepochopila - jaký jiný vzor si mám najít? A že psí granule nejsou ze psů, vím.
Šmoulí hroznové víno není modré po barvě šmoulů, ale je šmoulí, protože je malé.
Nicméně pokud by to bylo skutečně šmoulí hroznové víno, tak nebude bílé, ale lehce zelené nebo modré. Pokud nemají nějakou speciální čistě bílou odrůdu.
impact
napsal(a):
Šmoulí hroznové víno není modré po barvě šmoulů, ale je šmoulí, protože je malé.
Nicméně pokud by to bylo skutečně šmoulí hroznové víno, tak nebude bílé, ale lehce zelené nebo modré. Pokud nemají nějakou speciální čistě bílou odrůdu.
Děkuji! Mně se vybavili akorát ti modří (pohádkoví) šmoulové, ve finesách pěstování hroznového vína se nevyznám. Opět jsem chytřejší.