Muffiane

XXX.XXX.174.25
Dobrý den,
Nevím, zda to sem patří, ale píšu absolventskou práci, která se zajímá o nákup chovatelských potřeb u psů a koček. Jsou v něm otázky i s odkazem na kvalitu a ráda bych mezi Vámi našla pár respondentů.
Odkaz : https://www.survio.com/survey/d/I1Q6K2K1B8F2E3C3M
Dotazník zabere maximálně 5 minut a je zcela anonymní.
Předem moc děkuji,
Krausová Kristýna
Kompast

XXX.XXX.32.203
Zdravím, otázka číslo 2 se objeví, pokud nemáte psa ani kočku.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kompast
napsal(a):
Zdravím, otázka číslo 2 se objeví, pokud nemáte psa ani kočku.
.sice jsem Vám to vyplnila, ale není tam rozdělení na psi a kočky pak nelze otázky krmení přesně vyplnit...
Pomohl jsem Vám to vyplnit, ale překvapuje mne kolik se dělá seminárek na téma nákupního chování.
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3763412/seminarni-prace-dotaznik-nakupni-chovani
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3651625/dotaznik-spotrebitelske-preference-na-trhu-s-krmivy-pro-psy
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3916643/rychly-vyzkun
Jenom rychlým hledáním jsem našel několik podobných. Ty otázky jsou prostě vždycky striktně cíleny z marketingového pohledu e-shopu, nechápu, co by na té seminárce mohlo být zajímavého z hlediska školy, výuky atd. Pokud se jedná o komerční šetření, myslím, že lidé by Vám to klidně pomohli vyplnit tak či tak, aby zlepšili Vaše služby. Osobně bych to spojil s nějakou odměnou, dobrůtkou zdarma na adresu toho, kdo se šetření zúčastní, můžete tak dát lepší povědomí o svém obchodě a přitáhnout stálé zákazníky.
Kompast

XXX.XXX.32.203
napsal(a):
.sice jsem Vám to vyplnila, ale není tam rozdělení na psi a kočky pak nelze otázky krmení přesně vyplnit...
Nejsem zadavatelka. Jinak mi tam též chybí rozdělení.

Kompast
napsal(a):
Nejsem zadavatelka. Jinak mi tam též chybí rozdělení.
.aha tak to se omlouvám
Muffiane

XXX.XXX.174.25
Zdravím všechny, budu se snažit odpovědět všem. Tématem absolventské práce je podnikatelský plán, tudíž je dotazník cílený na nákupní chování. Zajímá mne, kvůli přesahu obchodu, zda jste spokojeni s pamlsky na trhu. Dále by měl dotazník sloužit jako základ pro založení firmy, která bude mít i vlastní e-shop. O konkrétním zacílení, vyjma chovatelských potreb prozatím mluvit nemohu. Přesto je absolventská práce prioritou, jinak bych využila služeb firem, které se zabývají dotazování.
Také bych se ráda zeptala, co Vám u otázky ohledně krmení chybí například u koček? Je nějaká jiná možnost pro kočky mimo: granule, barf, vařená strava, konzervy a kapsičky? Když se bavíme o hlavním jídle, nikoliv pamlscích.
Pokud odpovíte, že nemáte kočku ani psa... A nekupujete žádné chovatelské potřeby, pak se dotazník ukončí. I takové odpovědi samozřejmě sbírám.
Pokud vyplňujte na telefonu, chápu, že dotazník zabere o minutku nebo dvě více. Ale když se dívám na statistiky vyplňování, tak téměř 80 % respondentů odpovídá v průměru do 2 až 5 minut.
Děkuji, snad jsem vše vysvětlila :)

Muffiane
napsal(a):
Zdravím všechny, budu se snažit odpovědět všem. Tématem absolventské práce je podnikatelský plán, tudíž je dotazník cílený na nákupní chování. Zajímá mne, kvůli přesahu obchodu, zda jste spokojeni s pamlsky na trhu. Dále by měl dotazník sloužit jako základ pro založení firmy, která bude mít i vlastní e-shop. O konkrétním zacílení, vyjma chovatelských potreb prozatím mluvit nemohu. Přesto je absolventská práce prioritou, jinak bych využila služeb firem, které se zabývají dotazování.
Také bych se ráda zeptala, co Vám u otázky ohledně krmení chybí například u koček? Je nějaká jiná možnost pro kočky mimo: granule, barf, vařená strava, konzervy a kapsičky? Když se bavíme o hlavním jídle, nikoliv pamlscích.
Pokud odpovíte, že nemáte kočku ani psa... A nekupujete žádné chovatelské potřeby, pak se dotazník ukončí. I takové odpovědi samozřejmě sbírám.
Pokud vyplňujte na telefonu, chápu, že dotazník zabere o minutku nebo dvě více. Ale když se dívám na statistiky vyplňování, tak téměř 80 % respondentů odpovídá v průměru do 2 až 5 minut.
Děkuji, snad jsem vše vysvětlila :)
..to krmení by chtělo dělit zvlášť kočka a zvlášt pes....psa krmin čistě barf a kočku granule plus syrové maso...