Dobrý den,
jsem studentem navazujícího magisterského studia na Provozně ekonomické fakultě České zemědělské univerzity. Tento dotazník slouží jako podklad k vypracování mé diplomové práce na téma Spotřebitelské preference na trhu s krmivy pro psy v ČR. Předem Vám moc děkuji za Váš čas při vyplnění tohoto dotazníku.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScg7HAQ5q0rMbi6aDykZ5mBCEXrOIcsaajdr7KqmyKkG0e0FA/viewform?usp=sf_link
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jaké máte znalosti ohledně žrádla pro psy? To je dobrá otázka :-)
Vyhodnocení bude: znalci s čistým měsíčním příjmem 100000 nakupují značková krmiva pro psy chované venku.
Uživatel s deaktivovaným účtem

karo2702
napsal(a):
Nemůžu si pomoct, ale dotazník je poněkud stručný a nicneříkající. Já měla i na střední škole na seminárce propracovanější výzkum a vy z toho budete dělat diplomku. Vím co je Pražská zemědělka zač a že by jim to mělo stačit, ale není to škoda? Dalo by se to udělat zajímavější.
Tak jako základ tam je, evidentně to bude jen dílčí část. Akorát mi tam chybí sušené krmivo, což v podstatě není "barf" a krmí tím už hodně lidí. Můj pes má kompletku na snídani (není čas na hrdinství, zalít, vyvenčit, sundat nabobtnalou misku z linky a mazat do práce). No a večer k masu zalévám směsku přílohy, do které jsem si mmch nechala namíchat i mleté paroží, no stress s vápníkem. Trh s krmivy už není tak jednoduchý.