Dotazník - Spotřebitelské preference na trhu s krmivy pro psy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.2.2020 10:45
Daniel0040

XXX.XXX.9.224

Dobrý den,
jsem studentem navazujícího magisterského studia na Provozně ekonomické fakultě České zemědělské univerzity. Tento dotazník slouží jako podklad k vypracování mé diplomové práce na téma Spotřebitelské preference na trhu s krmivy pro psy v ČR. Předem Vám moc děkuji za Váš čas při vyplnění tohoto dotazníku.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScg7HAQ5q0rMbi6aDykZ5mBCEXrOIcsaajdr7KqmyKkG0e0FA/viewform?usp=sf_link

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.2.2020 11:17

Jaké máte znalosti ohledně žrádla pro psy? To je dobrá otázka :-)

Vyhodnocení bude: znalci s čistým měsíčním příjmem 100000 nakupují značková krmiva pro psy chované venku.

22.2.2020 15:42
karo2702

XXX.XXX.96.134

Nemůžu si pomoct, ale dotazník je poněkud stručný a nicneříkající. Já měla i na střední škole na seminárce propracovanější výzkum a vy z toho budete dělat diplomku. Vím co je Pražská zemědělka zač a že by jim to mělo stačit, ale není to škoda? Dalo by se to udělat zajímavější.

23.2.2020 20:30

karo2702 napsal(a):
Nemůžu si pomoct, ale dotazník je poněkud stručný a nicneříkající. Já měla i na střední škole na seminárce propracovanější výzkum a vy z toho budete dělat diplomku. Vím co je Pražská zemědělka zač a že by jim to mělo stačit, ale není to škoda? Dalo by se to udělat zajímavější.

Tak jako základ tam je, evidentně to bude jen dílčí část. Akorát mi tam chybí sušené krmivo, což v podstatě není "barf" a krmí tím už hodně lidí. Můj pes má kompletku na snídani (není čas na hrdinství, zalít, vyvenčit, sundat nabobtnalou misku z linky a mazat do práce). No a večer k masu zalévám směsku přílohy, do které jsem si mmch nechala namíchat i mleté paroží, no stress s vápníkem. Trh s krmivy už není tak jednoduchý.

24.2.2020 09:35
LájošM

XXX.XXX.14.251

Otázka na čistý měsíční příjem domácnosti je nesmyslná a zbytečná, když se neví, kolik je v domácnosti členů, kolik je ekonomicky aktivních, kolik je "darmožroutů" lidských a zvířecích (nejen psích).

24.2.2020 13:28
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Tohle byl ale rychlý dotazník.
Měla jsem psa 13 let, ale že zrovna teď žádného nemám, tak mě to hodilo ze strany 1 hned na stranu 7 - a já to vyplnila a klikla na odeslat a myslela si, že klikám na další stránku. :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík