Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

abys96

10.6.2022 14:54
abys96

XXX.XXX.130.23

Dobrý den,
předem se moc omlouvám, pokud je můj dotaz zbytečný, ale vůbec se v tomhle nevyznám.
Máme psa velkého alergika a očkování zvládá pouze jeden typ vakcíny, po těch jiných má příšerné reakce. Náš vet však jeho typ vakcíny bude mít až za 3 měsíce.
Proto se chci se zeptat, zda-li je možné jít na očkování k jinému vet, u kterého si jsem jistá, že vakcínu má? Nebo to možné není?
Děkuji.

10.6.2022 15:02
BlueBee

XXX.XXX.3.174

Muzete jit k jakemukoliv veterinari. A dopredu si zavolejte a na tu vakcinu se zeptejte, jestli ma k dispozici.

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.6.2022 16:44

můžete jít kamkoliv

ale s vakcínami je to tak, že poslední roky mají všechny možné různé dlouhodobé výpadky, prostě kdysi to bylo tak, že si člověk vybral značku a tu do ordinace normálně nakupoval a teď je furt nějaký problém.

takže je možné, že ani kolega konkrétní vakcínu mít nebude.

10.6.2022 17:11

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
můžete jít kamkoliv

ale s vakcínami je to tak, že poslední roky mají všechny možné různé dlouhodobé výpadky, prostě kdysi to bylo tak, že si člověk vybral značku a tu do ordinace normálně nakupoval a teď je furt nějaký problém.

takže je možné, že ani kolega konkrétní vakcínu mít nebude.

jojo - taky se mi paní doktorka omlouvala, že přeočkuje Yodu něčím jiným, než rozočkovala. Že vůbec nevěděla, že je výpadek a nenechala si zásobu na přeočkování. Naštěstí žádná naše doguša reakce ani na očkování, ani na antiparazitika nikdy neměla.

Přidejte reakci

Přidat smajlík