sabina
napsal(a):
to je dobrý, chápeme to, já měla přesně takovou!!!
taky jsem byla posraná
luciemach
napsal(a):
I já byla naprosto vedle a to dokonce i pár týdnu, odpočítávala jsem to.. a nemohla se dočkat... noc před tím, než jsem si jela, tak jsem nemohla ani dospat.. přeji hodně zdraví a síly a ať dobře roste..
Taky jsem se nemohla dospat, bohužel se mi to nevyplatilo, protože se štěnětem jsem byla potom vzhůru noc co noc asi po dobu 2 týdnů
. Hodně štěstí při výchově a výcviku štěňátka.
jessie
napsal(a):
Taky jsem se nemohla dospat, bohužel se mi to nevyplatilo, protože se štěnětem jsem byla potom vzhůru noc co noc asi po dobu 2 týdnů
Dik vsem.
Jessie: Doufam, ze bude v noci takhle spinkat
jessie
napsal(a):
já jsem nemohla dospat asi rok předtím
nickdo
napsal(a):
Nezlobte se, ale ja mam takovou radost, ze se Vam musim pochlubit ![]()
![]()
![]()
To je moc dobře, Kristýnko!!!
Já jsem byla taky jak před porodem, když jsme si jeli pro našeho Astorka...![]()
Bylo to nádherné, teď už je z našeho kluka velký nohatý puberťák...
berny
napsal(a):
To je moc dobře, Kristýnko!!!
Já jsem byla taky jak před porodem, když jsme si jeli pro našeho Astorka...![]()
Bylo to nádherné, teď už je z našeho kluka velký nohatý puberťák...
no, snad to vyžadovat nebude, ikdyž tancovat jsme zkoušeli
jo, jinak s těma puberťákama - Taky mu už občas pěkně hráboší a zkouší na mě všechny lumpárny co jdou!. Vždycky, když druhej neposlechne, tak on přece taky nemusí
Ale stačí huknout a je opět při smyslech
nickdo
napsal(a):
Dik vsem.
Jessie: Doufam, ze bude v noci takhle spinkat
nickdo a proč má ten čumáček takový divně pigmentovaný. Spraví se to nebo to tak bude mít pořád ?
Jinak přeji šťastný převoz !
Jednu příhodu jo ?
Známý jel pro štěně jezevčíka a vzal na pomoc babičku. Ta seděla vedle a měla na klíně štěňátko. Nebylo zvyklé na auto a tak začalo zvracet a babička při pohledu na ně zvracela taky !
No prostě ať vás nic takového nepotká !
veras
napsal(a):
nickdo a proč má ten čumáček takový divně pigmentovaný. Spraví se to nebo to tak bude mít pořád ?
Jednu příhodu jo ?
Známý jel pro štěně jezevčíka a vzal na pomoc babičku. Ta seděla vedle a měla na klíně štěňátko. Nebylo zvyklé na auto a tak začalo zvracet a babička při pohledu na ně zvracela taky !
Museli mít krušnou cestu
Jinak já osobně si myslím, že ta pigmentace zůstane - mě se to líbí! nemá to každej! Bude jinej
sabina
napsal(a):
no, snad to vyžadovat nebude, ikdyž tancovat jsme zkoušeli
jo, jinak s těma puberťákama - Taky mu už občas pěkně hráboší a zkouší na mě všechny lumpárny co jdou!. Vždycky, když druhej neposlechne, tak on přece taky nemusí
Ale stačí huknout a je opět při smyslech
Děvčata, nechci strašit, ale náš berňák Astor je polomaďar a taky s námi BĚŽNĚ "tancuje čardáš"...(jeho krev se prostě nezapře!).
A nepochybuji o tom, že vzhledem ke své megažravosti by zdolal i velký hrnec maďarského národního pokrmu - tedy guláše!![]()
![]()
veras
napsal(a):
Jednu příhodu jo ?
Veras, dovolím si Vám odpovědět....
Štěňata bernských salašnických psů se všechna rodí s úplně růžovým nepigmetovaným čumáčkem. Postupně s růstem probíhá i celková pigmentace, čenich tudíž černá. Trvá to rozdílně dlouho (to je dáno mimo jiné i geneticky), přibližně do roku-až roku a půl. Pak bude feneččin čenich zcela černý!![]()
Náš Astor, když se narodil (pro ilustraci...), vypadal takto:
berny
napsal(a):
Veras, dovolím si Vám odpovědět....
Štěňata bernských salašnických psů se všechna rodí s úplně růžovým nepigmetovaným čumáčkem. Postupně s růstem probíhá i celková pigmentace, čenich tudíž černá. Trvá to rozdílně dlouho (to je dáno mimo jiné i geneticky), přibližně do roku-až roku a půl. Pak bude feneččin čenich zcela černý!![]()
Náš Astor, když se narodil (pro ilustraci...), vypadal takto:
berny děkuji !
nickdo
napsal(a):
Tak uz ji mame domaaaaaaaaaaaaaaa!!! ![]()
![]()
![]()
![]()
to uzana, casem dodam fotky, ted zneuzivam chvilicky, kdy spinka
. Uz si docela zvykla, rozhodne to snasela lepe nez pan chovatel...
Je dobře, že byl chovatel "smutný", horší jsou ti, co se štěňat zbavují rádi a ještě si u toho "mnou ruce". Fotky určitě dodejte, roztomilých štěňátek není nikdy dost.
nickdo
napsal(a):
Nezlobte se, ale ja mam takovou radost, ze se Vam musim pochlubit ![]()
![]()
![]()
Tak uz ji mame doma
Cesta autem - tedy zacatek, protoze pak si vlezla na klin