jessie
napsal(a):
Tak jaké to bylo? Chystáme se zítra, do Olomouce poprvé, je to tam hezký?
No hezké....., ale určitě to bylo lepší než loni. Doporučuji dorazit s předstihem aby jste se vešli pohodlně ke kruhu. Počítám, že zítra tam bude hodně lidí co se přijde jenom kouknout, takže bude určitě narváno. Dneska, že byl všední den, tak tam tak moc lidí nebylo. Jinak závěrečné soutěže byly moc hezké. Hezky upravený kruh, šikovná komentátorka, takže pokud si uděláte čas i na závěr, určitě uděláte dobře.
Z juniorhandlingu si pamatuju akorát Lucku Kotěrovou, která byla první ve starších. Jinak pokud vás to zajímá, můžu opsat katalog :-)
cou shi
napsal(a):
No hezké....., ale určitě to bylo lepší než loni. Doporučuji dorazit s předstihem aby jste se vešli pohodlně ke kruhu. Počítám, že zítra tam bude hodně lidí co se přijde jenom kouknout, takže bude určitě narváno. Dneska, že byl všední den, tak tam tak moc lidí nebylo. Jinak závěrečné soutěže byly moc hezké. Hezky upravený kruh, šikovná komentátorka, takže pokud si uděláte čas i na závěr, určitě uděláte dobře.
Z juniorhandlingu si pamatuju akorát Lucku Kotěrovou, která byla první ve starších. Jinak pokud vás to zajímá, můžu opsat katalog :-)
byla bych moc ráda zajímají nás mladší a jestli byste se mi mohla mrknout na neděli počet dětí v kategorri 9-13 a jestli vystavujíTerezka Šubertová a Míša Čertíková
danemary
napsal(a):
byla bych moc ráda zajímají nás mladší a jestli byste se mi mohla mrknout na neděli počet dětí v kategorri 9-13 a jestli vystavujíTerezka Šubertová a Míša Čertíková
Neděle - 9-13, tak těch je tam 12 a Tereza Šubertová je tam s Whippetem a Michaela Čertíková s Pyrenejským ovčákem.
danemary
napsal(a):
Kdo jste byli už dnes pište jak jste dopadli a hlavně by nás zajímaly výsledky junior handlingu dík
Fotky z JH:-)
dejna
napsal(a):
Mohl byste sem někdo dát fotky čivav? Hlavně dlouhosrstých. Děkuji.
Byli jsme v sobotu a to čivavaky tuším nebyly, ale alespoň jednu máme:-)
miky
napsal(a):
Jde o omyl. Já myslím King Charles španěly, kterých je něco málo přes deset a né Kavalír King Charles španěly, ty bych snad ani nemohla chtít všechny vypsat
Aha tak to jo.
BLACK AND TAN
pes
mladých - OZZY MACABEUS FAPELLA GRAY 2515
mezitřída - ALFA ROMEO ZE SLUNNÉ STRÁNĚ 2516
vítězů - BEDUÍN ZE ZÁMKU LEŠNÁ 2517
- VIDOR KING DE LA BACSKA 2518
fena
dorost - BRYLANT RUBINOWY SKARB 2519
mezitřída - MARJANIEMEN QUEEEN OF HOPES 2520
vítězů - FELLIS Z CEREKVICKÉ STRÁNĚ 2521
BLEINHEIM
fena
mezitřída - BYBY DOLL ZE SLUNNÉ STRÁNĚ 2522
RUBY
pes
dorost - BURSZTYN RUBINOWY SKARB 2523
fena
otevřená - FELICITA Z CEREKVICKÉ STRÁNĚ 2524
TRICOLOR
pes
mladých - BALTHAZARD DE L´EPINE Á MIEL 2525
otevřená - ARMANDO DE LA BACSKA 2526
nicolll
napsal(a):
y jsme tak jeli se podivat v sobotu na brasku naseho Bíglíka...fotecky dodam pozdej..ted nemam cas..
Tak některé bíglíky mám, není někdo Váš bráška?
nicolll
napsal(a):
y jsme tak jeli se podivat v sobotu na brasku naseho Bíglíka...fotecky dodam pozdej..ted nemam cas..
A další:-)
jessie
napsal(a):
A ještě...
Kdo má, posílejte fotečky z Olomouce, hlavně Německé doginy
danemary
napsal(a):
Kdo jste byli už dnes pište jak jste dopadli a hlavně by nás zajímaly výsledky junior handlingu dík
Tentokrát se jim to povedlo. Byl klid a vcelku dost místa(tedy co jsem viděla) Jen jsem nepochopila ty jejich CAJCovské a CACovské stužky. Trikolory na medajle bez medajlí Tak neměli dávat nic, nebo celé. Bylo to divné a jen málokomu to hlava brala. Ale soutěže faj. Navíc máne CACJce a byli jsme v úzkém výběru na soutěžích(6), takže spokojenost
cou shi
napsal(a):
Aha tak to jo.
BLACK AND TAN
pes
mladých - OZZY MACABEUS FAPELLA GRAY 2515
mezitřída - ALFA ROMEO ZE SLUNNÉ STRÁNĚ 2516
vítězů - BEDUÍN ZE ZÁMKU LEŠNÁ 2517
- VIDOR KING DE LA BACSKA 2518
fena
dorost - BRYLANT RUBINOWY SKARB 2519
mezitřída - MARJANIEMEN QUEEEN OF HOPES 2520
vítězů - FELLIS Z CEREKVICKÉ STRÁNĚ 2521
BLEINHEIM
fena
mezitřída - BYBY DOLL ZE SLUNNÉ STRÁNĚ 2522
RUBY
pes
dorost - BURSZTYN RUBINOWY SKARB 2523
fena
otevřená - FELICITA Z CEREKVICKÉ STRÁNĚ 2524
TRICOLOR
pes
mladých - BALTHAZARD DE L´EPINE Á MIEL 2525
otevřená - ARMANDO DE LA BACSKA 2526
Mockrát děkuji.
aira
napsal(a):
Tentokrát se jim to povedlo. Byl klid a vcelku dost místa(tedy co jsem viděla) Jen jsem nepochopila ty jejich CAJCovské a CACovské stužky. Trikolory na medajle bez medajlí Tak neměli dávat nic, nebo celé. Bylo to divné a jen málokomu to hlava brala. Ale soutěže faj. Navíc máne CACJce a byli jsme v úzkém výběru na soutěžích(6), takže spokojenost
ahoj Jessi...na te posledni fotecce uprostred je nas braska...a fotecky amm ale ne ve svojem fotacku takze dodam pozdej..nemas jeste nejake fotecky??ja pridavam fotku naseho pejska..
nicolll
napsal(a):
ahoj Jessi...na te posledni fotecce uprostred je nas braska...a fotecky amm ale ne ve svojem fotacku takze dodam pozdej..nemas jeste nejake fotecky??ja pridavam fotku naseho pejska..
Bohužel mám bíglíky jen tyto, ale pokud chcete, můžu Vám fotku poslat na e-mail v původní velikosti, tady se to hodně zmenší.
Váš pejsek je super!
danemary
napsal(a):
Přikládám nějaké fotky Tibetských dog
danemary
napsal(a):
danemary
napsal(a):
Junior Handling
baiwen
napsal(a):
Junior Handling
Také máme jednoho Tibeťáka, ale teď nevím, kdo to je...
jessie
napsal(a):
Také máme jednoho Tibeťáka, ale teď nevím, kdo to je...
Jéé,to je naše Džakulínka - teda správně Dscho-ka-ta-ya Altan-Corgo
barunka
napsal(a):
Jéé,to je naše Džakulínka - teda správně Dscho-ka-ta-ya Altan-Corgo
Já jsem si říkala, že je nějaká povědomá, ona měla hodně fotek jako štěndo na fóru Tibetská doga, ne?
Jak nakonec dopadla?
Ještě jeden Tibeťáček - tuším, že byl s Vámi v kruhu
jessie
napsal(a):
Já jsem si říkala, že je nějaká povědomá, ona měla hodně fotek jako štěndo na fóru Tibetská doga, ne?
Jak nakonec dopadla?
Ještě jeden Tibeťáček - tuším, že byl s Vámi v kruhu
Máte pravdu, jako štěndo tu měla dost fotek. V Olomouci jsme dostali
Výborná 2
... tak přidávám ještě jednu fotečku Džakynky, kde slaví své první narozeniny
barunka
napsal(a):
Výborná 2
Tak to jste dopadly bezvadvně Posílám ještě naší kamarádku Jenny společně se svou labradorkou.
Omlouvám se za kvalitu fotek:-(
barunka
napsal(a):
Výborná 2
A ještě další Tibeťák - tentokráte z výstavy v Praze.
jessie
napsal(a):
Tak to jste dopadly bezvadvně Posílám ještě naší kamarádku Jenny společně se svou labradorkou.
Omlouvám se za kvalitu fotek:-(
Můžu se zeptat, jak je stará ta vaše tibetská kamarádka? Máme doma taky jednu "černošku"
jessie
napsal(a):
A ještě další Tibeťák - tentokráte z výstavy v Praze.
To vypadá na krasavce Irdlowa. V Praze jsme taky byli, teď nás čeká Brno
barunka
napsal(a):
To vypadá na krasavce Irdlowa. V Praze jsme taky byli, teď nás čeká Brno
My se pojedeme podívat do Prahy v dubnu a možná o týden později do Budějek, ale to se uvidí, ještě je spousta času a jelikož jezdíme jen jako "fotografové", nejsme závislí na uzávěrce a přihlášce...
A ještě jedna pražanda - nebo pražák?
danemary
napsal(a):
Na www.psivystava.cz už jsou uveřejněny fotky z Olomouce. Tach schválně, kdo jste se tam našli?
verivery
napsal(a):
Na www.psivystava.cz už jsou uveřejněny fotky z Olomouce. Tach schválně, kdo jste se tam našli?
Bohužel, kvalita fotky je horší.
verivery
napsal(a):
Bohužel, kvalita fotky je horší.
Musíme se taky pochlubit , náš Portugalský vodní pes Artušek se umístil na 3.místě v zvěrečných soutěžích o nejkrásnějšího mladého psa !!
mokrybandita
napsal(a):
Musíme se taky pochlubit , náš Portugalský vodní pes Artušek se umístil na 3.místě v zvěrečných soutěžích o nejkrásnějšího mladého psa !!
Tak to moc gratuluji! Já jsem si říkala, co je to za rasu - už tady byla jednou fotečka na moderce. Vůbec jsem nevěděla, že se takto střihově upravují na způsob pudlů. Existuje asi i jiná varianta srsti. Posuzují se zvlášť nebo dohromady?
verivery
napsal(a):
Tak to moc gratuluji! Já jsem si říkala, co je to za rasu - už tady byla jednou fotečka na moderce. Vůbec jsem nevěděla, že se takto střihově upravují na způsob pudlů. Existuje asi i jiná varianta srsti. Posuzují se zvlášť nebo dohromady?
Ten střih je takový už z historického důvodu , stříhali se tak k vůli těm vodním pracem , hrudník měl být chráněn chlupama a chlupatýma předníma tlapkama měli lepší záběr na plavaání zatímco zadek byl odlehčený a ocas jako kormidlo. Střih je teď povinný pro výstavy a navíc je velmi praktický člověk češe jen půl psa
. Existuje ještě jeden , ten je však povolený jen v Americe a mě osobně stejně více vyhovuje tento. Ale v USA se posuzují dohromady oba střihy a oba typy srsti , tzn. I ti vlnití , i ti kudrnatí ( ARtuš na fotce je už spíš kudrnatý)
Na fotce je pes v druhém sestřihu.
mokrybandita
napsal(a):
Ten střih je takový už z historického důvodu , stříhali se tak k vůli těm vodním pracem , hrudník měl být chráněn chlupama a chlupatýma předníma tlapkama měli lepší záběr na plavaání zatímco zadek byl odlehčený a ocas jako kormidlo. Střih je teď povinný pro výstavy a navíc je velmi praktický člověk češe jen půl psa
. Existuje ještě jeden , ten je však povolený jen v Americe a mě osobně stejně více vyhovuje tento. Ale v USA se posuzují dohromady oba střihy a oba typy srsti , tzn. I ti vlnití , i ti kudrnatí ( ARtuš na fotce je už spíš kudrnatý)
Na fotce je pes v druhém sestřihu.
Zapoměla jsem děkuji za gratulaci ,můžete navštívit i naše fórum PORTÍCI
verivery
napsal(a):
Ahoj, Tak my jsme se našli, ikdyž jsme nevystavovali, protože jsme ještě malí .
jessie
napsal(a):
Bohužel mám bíglíky jen tyto, ale pokud chcete, můžu Vám fotku poslat na e-mail v původní velikosti, tady se to hodně zmenší.
Váš pejsek je super!
ahoj