Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.1.2007 08:38

Kdo jste byli už dnes pište jak jste dopadli a hlavně by nás zajímaly výsledky junior handlingu dík

12.1.2007 16:47

danemary napsal(a):
Kdo jste byli už dnes pište jak jste dopadli a hlavně by nás zajímaly výsledky junior handlingu dík

pousouvám a pište prosím i zítřek a zase hlavně junior handling

12.1.2007 18:42

danemary napsal(a):

Tak jaké to bylo? Chystáme se zítra, do Olomouce poprvé, je to tam hezký?

12.1.2007 19:46

jessie napsal(a):
Tak jaké to bylo? Chystáme se zítra, do Olomouce poprvé, je to tam hezký?

No hezké....., ale určitě to bylo lepší než loni. Doporučuji dorazit s předstihem aby jste se vešli pohodlně ke kruhu. Počítám, že zítra tam bude hodně lidí co se přijde jenom kouknout, takže bude určitě narváno. Dneska, že byl všední den, tak tam tak moc lidí nebylo. Jinak závěrečné soutěže byly moc hezké. Hezky upravený kruh, šikovná komentátorka, takže pokud si uděláte čas i na závěr, určitě uděláte dobře.

Z juniorhandlingu si pamatuju akorát Lucku Kotěrovou, která byla první ve starších. Jinak pokud vás to zajímá, můžu opsat katalog :-)

12.1.2007 19:55

cou shi napsal(a):
No hezké....., ale určitě to bylo lepší než loni. Doporučuji dorazit s předstihem aby jste se vešli pohodlně ke kruhu. Počítám, že zítra tam bude hodně lidí co se přijde jenom kouknout, takže bude určitě narváno. Dneska, že byl všední den, tak tam tak moc lidí nebylo. Jinak závěrečné soutěže byly moc hezké. Hezky upravený kruh, šikovná komentátorka, takže pokud si uděláte čas i na závěr, určitě uděláte dobře.

Z juniorhandlingu si pamatuju akorát Lucku Kotěrovou, která byla první ve starších. Jinak pokud vás to zajímá, můžu opsat katalog :-)

byla bych moc ráda zajímají nás mladší a jestli byste se mi mohla mrknout na neděli počet dětí v kategorri 9-13 a jestli vystavujíTerezka Šubertová a Míša Čertíková

12.1.2007 20:01

danemary napsal(a):
byla bych moc ráda zajímají nás mladší a jestli byste se mi mohla mrknout na neděli počet dětí v kategorri 9-13 a jestli vystavujíTerezka Šubertová a Míša Čertíková

Neděle - 9-13, tak těch je tam 12 a Tereza Šubertová je tam s Whippetem a Michaela Čertíková s Pyrenejským ovčákem.

12.1.2007 21:53

danemary napsal(a):
pousouvám a pište prosím i zítřek a zase hlavně junior handling

Výsledky ze závěrečných soutěží, dnes jen JH, že nestíhám, mám na svých stránkách (www.loiseleuria.unas.cz). Zítra dám komplet celé výsledky ze soboty a doplním i dnešek

13.1.2007 10:06

cou shi napsal(a):
Neděle - 9-13, tak těch je tam 12 a Tereza Šubertová je tam s Whippetem a Michaela Čertíková s Pyrenejským ovčákem.

Ahojky!Nemůžů nikdy sehnat program výstavy.Nevíte někdo v kolik hodin tam dnes budou angličtí mastifové?Díky

13.1.2007 17:02

terka napsal(a):
Ahojky!Nemůžů nikdy sehnat program výstavy.Nevíte někdo v kolik hodin tam dnes budou angličtí mastifové?Díky

Ahojky!
Prosím kdy máte katalog....napsali by jsme mi jména psů ve třídě otevřené u Bišonků(neděle)???
Strašně moc děkuji

13.1.2007 17:22

janak napsal(a):
Ahojky!
Prosím kdy máte katalog....napsali by jsme mi jména psů ve třídě otevřené u Bišonků(neděle)???
Strašně moc děkuji

Andy z Červených roklin
Paulo Moravia White
Cenn Critters from Prague

13.1.2007 17:26

jessie napsal(a):
Andy z Červených roklin
Paulo Moravia White
Cenn Critters from Prague

děkuji moooc

13.1.2007 20:16

janak napsal(a):
děkuji moooc

Není zač, pokud chcete ještě něco, klidně napíšu nebo i ofotík katalog

13.1.2007 21:43

danemary napsal(a):

Fotky z JH:-)

13.1.2007 21:43

jessie napsal(a):
Fotky z JH:-)

A ještě...

13.1.2007 23:14

jessie napsal(a):
A ještě...

Dobrý den,
našel by se zde někdo, kdo by mi napsal King Charles španěly ?
Byla bych moc vděčná.
Předem děkuji.

14.1.2007 10:31

miky napsal(a):
Dobrý den,
našel by se zde někdo, kdo by mi napsal King Charles španěly ?
Byla bych moc vděčná.
Předem děkuji.

A který? Všechny barvy? Jestli chceš všechny barvy, tak to oskenuju a pošlu na mail, protože je jich tam 5 stránek.

14.1.2007 11:11

danemary napsal(a):

Mohl byste sem někdo dát fotky čivav? Hlavně dlouhosrstých. Děkuji.

14.1.2007 11:37

dejna napsal(a):
Mohl byste sem někdo dát fotky čivav? Hlavně dlouhosrstých. Děkuji.

Byli jsme v sobotu a to čivavaky tuším nebyly, ale alespoň jednu máme:-)

14.1.2007 12:34

jessie napsal(a):
Byli jsme v sobotu a to čivavaky tuším nebyly, ale alespoň jednu máme:-)

y jsme tak jeli se podivat v sobotu na brasku naseho Bíglíka...fotecky dodam pozdej..ted nemam cas..

14.1.2007 13:54

cou shi napsal(a):
A který? Všechny barvy? Jestli chceš všechny barvy, tak to oskenuju a pošlu na mail, protože je jich tam 5 stránek.

Jde o omyl. Já myslím King Charles španěly, kterých je něco málo přes deset a né Kavalír King Charles španěly, ty bych snad ani nemohla chtít všechny vypsat

14.1.2007 16:30

miky napsal(a):
Jde o omyl. Já myslím King Charles španěly, kterých je něco málo přes deset a né Kavalír King Charles španěly, ty bych snad ani nemohla chtít všechny vypsat

Aha tak to jo.

BLACK AND TAN
pes
mladých - OZZY MACABEUS FAPELLA GRAY 2515
mezitřída - ALFA ROMEO ZE SLUNNÉ STRÁNĚ 2516
vítězů - BEDUÍN ZE ZÁMKU LEŠNÁ 2517
- VIDOR KING DE LA BACSKA 2518

fena
dorost - BRYLANT RUBINOWY SKARB 2519
mezitřída - MARJANIEMEN QUEEEN OF HOPES 2520
vítězů - FELLIS Z CEREKVICKÉ STRÁNĚ 2521

BLEINHEIM
fena
mezitřída - BYBY DOLL ZE SLUNNÉ STRÁNĚ 2522

RUBY
pes
dorost - BURSZTYN RUBINOWY SKARB 2523
fena
otevřená - FELICITA Z CEREKVICKÉ STRÁNĚ 2524

TRICOLOR
pes
mladých - BALTHAZARD DE L´EPINE Á MIEL 2525
otevřená - ARMANDO DE LA BACSKA 2526

14.1.2007 18:14

nicolll napsal(a):
y jsme tak jeli se podivat v sobotu na brasku naseho Bíglíka...fotecky dodam pozdej..ted nemam cas..

Tak některé bíglíky mám, není někdo Váš bráška?

14.1.2007 18:14

nicolll napsal(a):

A další:-)

14.1.2007 18:15

jessie napsal(a):
A další:-)

A ještě...
Kdo má, posílejte fotečky z Olomouce, hlavně Německé doginy

14.1.2007 18:15

jessie napsal(a):
A ještě...
Kdo má, posílejte fotečky z Olomouce, hlavně Německé doginy

14.1.2007 18:24

danemary napsal(a):

Tentokrát se jim to povedlo. Byl klid a vcelku dost místa(tedy co jsem viděla) Jen jsem nepochopila ty jejich CAJCovské a CACovské stužky. Trikolory na medajle bez medajlí Tak neměli dávat nic, nebo celé. Bylo to divné a jen málokomu to hlava brala. Ale soutěže faj. Navíc máne CACJce a byli jsme v úzkém výběru na soutěžích(6), takže spokojenost

15.1.2007 13:14

cou shi napsal(a):
Aha tak to jo.

BLACK AND TAN
pes
mladých - OZZY MACABEUS FAPELLA GRAY 2515
mezitřída - ALFA ROMEO ZE SLUNNÉ STRÁNĚ 2516
vítězů - BEDUÍN ZE ZÁMKU LEŠNÁ 2517
- VIDOR KING DE LA BACSKA 2518

fena
dorost - BRYLANT RUBINOWY SKARB 2519
mezitřída - MARJANIEMEN QUEEEN OF HOPES 2520
vítězů - FELLIS Z CEREKVICKÉ STRÁNĚ 2521

BLEINHEIM
fena
mezitřída - BYBY DOLL ZE SLUNNÉ STRÁNĚ 2522

RUBY
pes
dorost - BURSZTYN RUBINOWY SKARB 2523
fena
otevřená - FELICITA Z CEREKVICKÉ STRÁNĚ 2524

TRICOLOR
pes
mladých - BALTHAZARD DE L´EPINE Á MIEL 2525
otevřená - ARMANDO DE LA BACSKA 2526

Mockrát děkuji.

15.1.2007 13:54

aira napsal(a):
Tentokrát se jim to povedlo. Byl klid a vcelku dost místa(tedy co jsem viděla) Jen jsem nepochopila ty jejich CAJCovské a CACovské stužky. Trikolory na medajle bez medajlí Tak neměli dávat nic, nebo celé. Bylo to divné a jen málokomu to hlava brala. Ale soutěže faj. Navíc máne CACJce a byli jsme v úzkém výběru na soutěžích(6), takže spokojenost

ahoj Jessi...na te posledni fotecce uprostred je nas braska...a fotecky amm ale ne ve svojem fotacku takze dodam pozdej..nemas jeste nejake fotecky??ja pridavam fotku naseho pejska..

15.1.2007 16:47

nicolll napsal(a):
ahoj Jessi...na te posledni fotecce uprostred je nas braska...a fotecky amm ale ne ve svojem fotacku takze dodam pozdej..nemas jeste nejake fotecky??ja pridavam fotku naseho pejska..

Bohužel mám bíglíky jen tyto, ale pokud chcete, můžu Vám fotku poslat na e-mail v původní velikosti, tady se to hodně zmenší.
Váš pejsek je super!

15.1.2007 17:50

danemary napsal(a):

Přikládám nějaké fotky Tibetských dog

15.1.2007 17:50

danemary napsal(a):

15.1.2007 17:51

danemary napsal(a):

Junior Handling

15.1.2007 18:51

baiwen napsal(a):
Junior Handling

Také máme jednoho Tibeťáka, ale teď nevím, kdo to je...

15.1.2007 20:04

jessie napsal(a):

Jessie muzete muj mejl je Nikca.kop@seznam.cz...no a pejsek se nam dneska stratil a nemuzeme ho najit :,-(

15.1.2007 20:21

nicolll napsal(a):
Jessie muzete muj mejl je Nikca.kop@seznam.cz...no a pejsek se nam dneska stratil a nemuzeme ho najit :,-(

MNo uz se nasel usel tak 6 km a dosel comu...

16.1.2007 16:50

nicolll napsal(a):
MNo uz se nasel usel tak 6 km a dosel comu...

Nevíte prosím kolik bylo zůčastněných peruánských naháčků a jak se umístili?

16.1.2007 18:22

jessie napsal(a):

Jéé,to je naše Džakulínka - teda správně Dscho-ka-ta-ya Altan-Corgo

16.1.2007 18:31

barunka napsal(a):
Jéé,to je naše Džakulínka - teda správně Dscho-ka-ta-ya Altan-Corgo

Já jsem si říkala, že je nějaká povědomá, ona měla hodně fotek jako štěndo na fóru Tibetská doga, ne?
Jak nakonec dopadla?
Ještě jeden Tibeťáček - tuším, že byl s Vámi v kruhu

16.1.2007 18:40

jessie napsal(a):
Já jsem si říkala, že je nějaká povědomá, ona měla hodně fotek jako štěndo na fóru Tibetská doga, ne?
Jak nakonec dopadla?
Ještě jeden Tibeťáček - tuším, že byl s Vámi v kruhu

Máte pravdu, jako štěndo tu měla dost fotek. V Olomouci jsme dostali
Výborná 2
... tak přidávám ještě jednu fotečku Džakynky, kde slaví své první narozeniny

16.1.2007 20:00

barunka napsal(a):
Výborná 2

Tak to jste dopadly bezvadvně Posílám ještě naší kamarádku Jenny společně se svou labradorkou.
Omlouvám se za kvalitu fotek:-(

16.1.2007 20:22

barunka napsal(a):
Výborná 2

A ještě další Tibeťák - tentokráte z výstavy v Praze.

16.1.2007 20:26

jessie napsal(a):
Tak to jste dopadly bezvadvně Posílám ještě naší kamarádku Jenny společně se svou labradorkou.
Omlouvám se za kvalitu fotek:-(

Můžu se zeptat, jak je stará ta vaše tibetská kamarádka? Máme doma taky jednu "černošku"

16.1.2007 20:29

jessie napsal(a):
A ještě další Tibeťák - tentokráte z výstavy v Praze.

To vypadá na krasavce Irdlowa. V Praze jsme taky byli, teď nás čeká Brno

17.1.2007 17:17

barunka napsal(a):
To vypadá na krasavce Irdlowa. V Praze jsme taky byli, teď nás čeká Brno

My se pojedeme podívat do Prahy v dubnu a možná o týden později do Budějek, ale to se uvidí, ještě je spousta času a jelikož jezdíme jen jako "fotografové", nejsme závislí na uzávěrce a přihlášce...
A ještě jedna pražanda - nebo pražák?

17.1.2007 17:18

barunka napsal(a):
Můžu se zeptat, jak je stará ta vaše tibetská kamarádka? Máme doma taky jednu "černošku"

Tibetské kamarádce je něco přes rok, je s průkazem původu, ale vidíme se jen velmi málo a bohužel si nepamatuji CHS, ze které je. Nicméně je to pěkný čertík
A jmenuje se Jenny.

18.1.2007 14:23

danemary napsal(a):

Na www.psivystava.cz už jsou uveřejněny fotky z Olomouce. Tach schválně, kdo jste se tam našli?

18.1.2007 14:44

verivery napsal(a):
Na www.psivystava.cz už jsou uveřejněny fotky z Olomouce. Tach schválně, kdo jste se tam našli?

Bohužel, kvalita fotky je horší.

18.1.2007 16:28

verivery napsal(a):
Bohužel, kvalita fotky je horší.

Musíme se taky pochlubit , náš Portugalský vodní pes Artušek se umístil na 3.místě v zvěrečných soutěžích o nejkrásnějšího mladého psa !!

18.1.2007 16:50

mokrybandita napsal(a):
Musíme se taky pochlubit , náš Portugalský vodní pes Artušek se umístil na 3.místě v zvěrečných soutěžích o nejkrásnějšího mladého psa !!

Tak to moc gratuluji! Já jsem si říkala, co je to za rasu - už tady byla jednou fotečka na moderce. Vůbec jsem nevěděla, že se takto střihově upravují na způsob pudlů. Existuje asi i jiná varianta srsti. Posuzují se zvlášť nebo dohromady?

18.1.2007 16:59

verivery napsal(a):
Tak to moc gratuluji! Já jsem si říkala, co je to za rasu - už tady byla jednou fotečka na moderce. Vůbec jsem nevěděla, že se takto střihově upravují na způsob pudlů. Existuje asi i jiná varianta srsti. Posuzují se zvlášť nebo dohromady?

Ten střih je takový už z historického důvodu , stříhali se tak k vůli těm vodním pracem , hrudník měl být chráněn chlupama a chlupatýma předníma tlapkama měli lepší záběr na plavaání zatímco zadek byl odlehčený a ocas jako kormidlo. Střih je teď povinný pro výstavy a navíc je velmi praktický člověk češe jen půl psa . Existuje ještě jeden , ten je však povolený jen v Americe a mě osobně stejně více vyhovuje tento. Ale v USA se posuzují dohromady oba střihy a oba typy srsti , tzn. I ti vlnití , i ti kudrnatí ( ARtuš na fotce je už spíš kudrnatý)
Na fotce je pes v druhém sestřihu.

18.1.2007 17:00

mokrybandita napsal(a):
Ten střih je takový už z historického důvodu , stříhali se tak k vůli těm vodním pracem , hrudník měl být chráněn chlupama a chlupatýma předníma tlapkama měli lepší záběr na plavaání zatímco zadek byl odlehčený a ocas jako kormidlo. Střih je teď povinný pro výstavy a navíc je velmi praktický člověk češe jen půl psa . Existuje ještě jeden , ten je však povolený jen v Americe a mě osobně stejně více vyhovuje tento. Ale v USA se posuzují dohromady oba střihy a oba typy srsti , tzn. I ti vlnití , i ti kudrnatí ( ARtuš na fotce je už spíš kudrnatý)
Na fotce je pes v druhém sestřihu.

Zapoměla jsem děkuji za gratulaci ,můžete navštívit i naše fórum PORTÍCI

19.1.2007 06:54

verivery napsal(a):

Ahoj, Tak my jsme se našli, ikdyž jsme nevystavovali, protože jsme ještě malí .

25.2.2007 12:07

jessie napsal(a):
Bohužel mám bíglíky jen tyto, ale pokud chcete, můžu Vám fotku poslat na e-mail v původní velikosti, tady se to hodně zmenší.
Váš pejsek je super!

ahoj

Přidejte reakci

Přidat smajlík