monikaachicorita
napsal(a):
Najde se nějaký človíček z Ostravy, který by mi pohohl s www stránkami? V poslední době na ně nemám čas. Na podrobnostech a ceně bychom se domluvili. Je potřebná znalost kynologie - vkládání fotek, článku apod. Děkuji
monika.zabkova@seznam.cz
Záleží na tom, jak náročné chcete stránky. Bohužel nejsem z Ostravy, ale ráda byh Vám pomohla, peníze za to nechci, baví mě to. Fotky, články, hudbu vkládat umím, ale záleží jen na Vás.
Bára
monikaachicorita
napsal(a):
Najde se nějaký človíček z Ostravy, který by mi pohohl s www stránkami? V poslední době na ně nemám čas. Na podrobnostech a ceně bychom se domluvili. Je potřebná znalost kynologie - vkládání fotek, článku apod. Děkuji
monika.zabkova@seznam.cz
Tak já jsem pro změnu kousíček od Ostravy, psa bych měla, ale za kynologa se opravdu nepovažuju :-) Kontakt a mé výtvory na http://strelish.wz.cz
monikaachicorita
napsal(a):
monika.zabkova@seznam.cz
Jsem z Ostravy. Peníze nechci. Živí mne stránky. Takže pokud něco, tak nejlépe ICQ 326 033 520.