Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.1.2007 13:50

Najde se nějaký človíček z Ostravy, který by mi pohohl s www stránkami? V poslední době na ně nemám čas. Na podrobnostech a ceně bychom se domluvili. Je potřebná znalost kynologie - vkládání fotek, článku apod. Děkuji
monika.zabkova@seznam.cz

18.1.2007 15:16

monikaachicorita napsal(a):
Najde se nějaký človíček z Ostravy, který by mi pohohl s www stránkami? V poslední době na ně nemám čas. Na podrobnostech a ceně bychom se domluvili. Je potřebná znalost kynologie - vkládání fotek, článku apod. Děkuji
monika.zabkova@seznam.cz

Záleží na tom, jak náročné chcete stránky. Bohužel nejsem z Ostravy, ale ráda byh Vám pomohla, peníze za to nechci, baví mě to. Fotky, články, hudbu vkládat umím, ale záleží jen na Vás.
Bára

18.1.2007 19:51

jessie napsal(a):
Záleží na tom, jak náročné chcete stránky. Bohužel nejsem z Ostravy, ale ráda byh Vám pomohla, peníze za to nechci, baví mě to. Fotky, články, hudbu vkládat umím, ale záleží jen na Vás.
Bára

Jéééé. Dáte mi na sebe nějaký kontakt?

19.1.2007 12:47

Jéééé. Dáte mi na sebe nějaký kontakt?

Pokud chcete, napiště na mail bara.jessie@seznam.cz a nějak se domluvíme

19.1.2007 19:34

monika.zabkova@seznam.cz

Tak já jsem pro změnu kousíček od Ostravy, psa bych měla, ale za kynologa se opravdu nepovažuju :-) Kontakt a mé výtvory na http://strelish.wz.cz

25.1.2007 15:43

monika.zabkova@seznam.cz

Jsem z Ostravy. Peníze nechci. Živí mne stránky. Takže pokud něco, tak nejlépe ICQ 326 033 520.

Přidejte reakci

Přidat smajlík