Výstavy a oblečení-viz.nemoderované fórum

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.2.2007 22:05

Prosím fotky..dík.Začnu ale tahle z Brna není moc kvalitní..

12.2.2007 22:07

vazdik napsal(a):

Ještě jedna..tady zas není celý kostým..

12.2.2007 22:43

vazdik napsal(a):
Ještě jedna..tady zas není celý kostým..

oranžová byla taky bezva,křiklavá,ale fajn.Myslím,nepřehlédnutelná.Fakt jsem nechtěla na sebe upozorňovat(Byli jsme výborní 1 CAJC)

12.2.2007 23:05

izzy napsal(a):
oranžová byla taky bezva,křiklavá,ale fajn.Myslím,nepřehlédnutelná.Fakt jsem nechtěla na sebe upozorňovat(Byli jsme výborní 1 CAJC)

bylo tam 100stupňu celsia,psi se hrbili a lidem nebylo o moc líp.Mladá Boleslav červenec 2006

13.2.2007 10:21

vazdik napsal(a):

Tak já taky něco přidám - 2xCACIB Bratislava.

13.2.2007 11:25

izzy napsal(a):

Ta oranžová je perfektní!!!

13.2.2007 15:29

vazdik napsal(a):

keď som si to čítala na nemoderke, nevedela som si predstaviť súlad zeleného kostymu a kolie...ale teraz keď to vidím...skutočne veľmi pekné

13.2.2007 15:51

verivery napsal(a):
Tak já taky něco přidám - 2xCACIB Bratislava.

A zimní kreace únorové Brno vloni.

13.2.2007 16:03

soplino napsal(a):
keď som si to čítala na nemoderke, nevedela som si predstaviť súlad zeleného kostymu a kolie...ale teraz keď to vidím...skutočne veľmi pekné

jéé!pejskům i vám všem to moc sluší!to mamča jde buďto kostýmek -do hněda,nebo nějaké tričko/halenka přírosní barvy a rifle (angl. kokr),já jsem byla jednouv hendlingu a byla jsme rifle a tiko,moc jsme to neřešila a byli jsme první (no dítě a pes-nic jiného nebyla-klubovka)

13.2.2007 17:08

nozka napsal(a):
jéé!pejskům i vám všem to moc sluší!to mamča jde buďto kostýmek -do hněda,nebo nějaké tričko/halenka přírosní barvy a rifle (angl. kokr),já jsem byla jednouv hendlingu a byla jsme rifle a tiko,moc jsme to neřešila a byli jsme první (no dítě a pes-nic jiného nebyla-klubovka)

Tak taky pár foteček z kostýmů :)

13.2.2007 17:11

ciarrai napsal(a):
Tak taky pár foteček z kostýmů :)

ještě jedna..

Přidejte reakci

Přidat smajlík