ahoj všem, tak jsem skončila pracovní turnus a koukám jak jste se tu rozjeli se souhlasem chovatelky foto Adascha Nežný Obr alias Dášenka u nových majitelů
marie m
napsal(a):
ahoj všem, tak jsem skončila pracovní turnus a koukám jak jste se tu rozjeli se souhlasem chovatelky foto Adascha Nežný Obr alias Dášenka u nových majitelů
až budu velká tak ho budu bránit Dáša
marie m
napsal(a):
až budu velká tak ho budu bránit Dáša
a poslední zatím si rozumíme
cipalka

marie m
napsal(a):
a poslední zatím si rozumíme
jé, Dášenka už má nové páníčky? tak to jí přejeme, aby ji měli rádi a aby se u nich měla přinejmenším tak pěkně, jako u mámy a strejdy-chůvy Breďajze
cipalka

marie m
napsal(a):
Dášenka děkuje za přánído dneška bydlela v bytě Praze dnes se stěhuje do domečku k Písku
tak to budou mít v Písku konečně pořádný vzrůšo
marie m
napsal(a):
no pokud bude Dášenka po mamince Cindě tak asi ano
...to je ale nuda...myslí si asi jedna "F" slečna Zlatá studánka...
zlata studanka
napsal(a):
...to je ale nuda...myslí si asi jedna "F" slečna Zlatá studánka...
...a ještě lehká upoutávka na téma: Ztraceni
zlata studanka
napsal(a):
...a ještě lehká upoutávka na téma: Ztraceni
Teda,vy jste to tu rozjeli se chechtám jako blázen....no,ALko,tebe je taky dost...o děti se nestaráš,pořád čučíš na netu a ještě sparťanskou výchovu...že ty chudáčkovi Cipuldovi dáváš na hlídání ty svoje dětičky?
To se pak nedivím,že bys brala i Agbara,další chůva by se hodila,néééé?
Proč myslíš,že máme dva KAO?
Vlado,vložil byste ještě jednu fotku Baka?Moc a moc mi připomíná Cerbíčka
Zlatá studánko,vám to roste jako z vody...nebo z mlíka?
jesie
napsal(a):
Teda,vy jste to tu rozjeli se chechtám jako blázen....no,ALko,tebe je taky dost...o děti se nestaráš,pořád čučíš na netu a ještě sparťanskou výchovu...že ty chudáčkovi Cipuldovi dáváš na hlídání ty svoje dětičky?
To se pak nedivím,že bys brala i Agbara,další chůva by se hodila,néééé?
Proč myslíš,že máme dva KAO?
Vlado,vložil byste ještě jednu fotku Baka?Moc a moc mi připomíná Cerbíčka
Zlatá studánko,vám to roste jako z vody...nebo z mlíka?
Ahoj všem
tak pro zuzku z předchgozího fora - ta slečna s Agripkou je slečna od Opála Lištičkatak proto se ti zdá povědomá
A srazík máme 17.3. tak se moooc těším,no a vy ho máte taky ,ne ??
A pro Matu - jsi si měla pořídit plyšáka ten barvu nemění,leda že by jsi ho nechala vyšisovat na slunci
zlatá studánka roste do krásy - pořádnej babinec
Jindři a jak se chystáš na první výstavu ?? Už se to blíží
No a jinak u nás vše při starém,i když změna Cinda si s odry už i hraje , do ted ji jen šikanovala
nada
napsal(a):
Ahoj všem
tak pro zuzku z předchgozího fora - ta slečna s Agripkou je slečna od Opála Lištičkatak proto se ti zdá povědomá
A srazík máme 17.3. tak se moooc těším,no a vy ho máte taky ,ne ??
A pro Matu - jsi si měla pořídit plyšáka ten barvu nemění,leda že by jsi ho nechala vyšisovat na slunci
zlatá studánka roste do krásy - pořádnej babinec
Jindři a jak se chystáš na první výstavu ?? Už se to blíží
No a jinak u nás vše při starém,i když změna Cinda si s odry už i hraje , do ted ji jen šikanovala
Ahojky
Naďo, Agripa jako by vypadla z oka Elze Pet-Mir, nezdá se Ti ?
lmusa
napsal(a):
Ahojky
Naďo, Agripa jako by vypadla z oka Elze Pet-Mir, nezdá se Ti ?
Ahojte, Bak všetkým ďakuje za pochvalu A pre Jindřišku Bak ako ,,drvič dreva"...
vlado
napsal(a):
Ahojte, Bak všetkým ďakuje za pochvalu A pre Jindřišku Bak ako ,,drvič dreva"...
..a Bak na ,,stráži"
vlado
napsal(a):
...a jedna ,, zadný profil"
Naďo,trénujeme,trénujeme...takže uvidíme...i když momentálně Cerb vypadá jako z hororu,špinavý je až hrůza,začíná línat tak jsem zvědavá,jak to dopadne,máme na to ještě 2 měsíce...přinejhorším ho prostě budu muset vykoupat a to vydím potom na celkovou rekonstrukci koupelny
Vlado,tak tady jeden Cerbík
jesie
napsal(a):
Naďo,trénujeme,trénujeme...takže uvidíme...i když momentálně Cerb vypadá jako z hororu,špinavý je až hrůza,začíná línat tak jsem zvědavá,jak to dopadne,máme na to ještě 2 měsíce...přinejhorším ho prostě budu muset vykoupat a to vydím potom na celkovou rekonstrukci koupelny
Vlado,tak tady jeden Cerbík
A jedna památeční na letošní sníh
jesie
napsal(a):
A jedna památeční na letošní sníh
ahoj všem, Jindři nic si stoho nedělej oni v dubnu budou bez chlupů skoro všichni a ta nuda bude asi dedičná jedna nudící se Berenis
lmusa
napsal(a):
Taky vzteklina ? Cha cha.... to mají asi po bábě Arince MK
konečně jsem se dostal se psy na procházku,tak posílám nějaké pěkné fotky
herbici
napsal(a):
konečně jsem se dostal se psy na procházku,tak posílám nějaké pěkné fotky
ještě
sejtanova smecka

herbici
napsal(a):
ještě
Hele, Herbící, nebuďte skrblíci a pošlete mi nějaké nové fotky na mailík Já zas na oplátku pošlu tatíka Znojáka a Nazguláka :-)
sejtanova smecka

sejtanova smecka
napsal(a):
Hele, Herbící, nebuďte skrblíci a pošlete mi nějaké nové fotky na mailík Já zas na oplátku pošlu tatíka Znojáka a Nazguláka :-)
Jinak krásné fotky a ještě hezčí pejskové
susan
napsal(a):
Teda ten Škubánek Embíka za chvíli přeroste
No vypadá to,že to bude kus chlapa po tatínkovi
cipalka

herbici
napsal(a):
No vypadá to,že to bude kus chlapa po tatínkovi
zdravíme Herbíky! krásné fotky!
Škubánek už je kus chlapa, teda nevim nevim, jak dopadne Máša na srazu, až se do ní pustí...
cipalka
napsal(a):
zdravíme Herbíky! krásné fotky!
Škubánek už je kus chlapa, teda nevim nevim, jak dopadne Máša na srazu, až se do ní pustí...
Heléééé, Alko, nech si to ! Do Máše se ještě nikdy nikdo nepustil !
A kdyby, tak prcka srovná jako vítr pastoušku a bude Mrňousi snad musí mít respekt před velkou holkou
lmusa
napsal(a):
A kdyby, tak prcka srovná jako vítr pastoušku a bude Mrňousi snad musí mít respekt před velkou holkou
Nikdy nikdo až na Škubánka Jestli se zase bude příště snažit udělat z ní naháče, tak tentokrát už mu to s velkou papulou půjde rychleji
lmusa
napsal(a):
Zuzi, už jsem Ti odepsala. A ne že nereaguji, ale nic nedorazilo a číslo mám furt stejné
K tomu naháčovi...jestli nevíte,co povezete v dubnu na výstavu,tak já zřejmě peruánského naháče...padají z Cerba tuny srsti no nic......uvidíme
cipalka

lmusa
napsal(a):
heléééé, Libo, jakýpak nikdy nikdo nepustil??? a dopa Mašika již podvakráte trimoval, ha?
jesie
napsal(a):
K tomu naháčovi...jestli nevíte,co povezete v dubnu na výstavu,tak já zřejmě peruánského naháče...padají z Cerba tuny srsti no nic......uvidíme
A ještě jedna Jesica
cipalka
napsal(a):
heléééé, Libo, jakýpak nikdy nikdo nepustil??? a dopa Mašika již podvakráte trimoval, ha?
Moc hezká fotka Jessiky
U nás byl v sobotu masopust - tam se pohybují nejrůznější zvířata a o to Giruška nemohla přijít. Ale zvládla to v pohodě, nějaký masky a pár vožralých ji prý nedokážouu rozházet
monika s
napsal(a):
Moc hezká fotka Jessiky
U nás byl v sobotu masopust - tam se pohybují nejrůznější zvířata a o to Giruška nemohla přijít. Ale zvládla to v pohodě, nějaký masky a pár vožralých ji prý nedokážouu rozházet
A ještě jedna s krtkem
cipalka

lmusa
napsal(a):
Alko, to bylo trimování po vzájemné dohodě Máše se to líbilo
Libo, no vidíš, tak co se durdíš, že se Škubánek pustí na srazu do Máše? jsem samozřejmě myslela, že se do ní pustí v té trimovací rovině, rozumiš!!!
marie m
napsal(a):
Ahojky, posílám jednu včerejší fotečku našeho vnoučka Argouška
kaca
napsal(a):
Ahojky, posílám jednu včerejší fotečku našeho vnoučka Argouška
... s kamarádem Ronem (RR)...
marie m
napsal(a):
Káčo tak chystáš se s Bondíkem do Letnan??Koukám,že je to fešák
...a jedna mazlící kočičí
nada
napsal(a):
Káčo tak chystáš se s Bondíkem do Letnan??Koukám,že je to fešák
...a jedna mazlící kočičí
a taky jedna mazlící
marie m
napsal(a):
a krmení dravé zvěře
marie m
napsal(a):
No Káčo tak to je paráda !!! Konečně si s ušatcem taky užiješ v kruhu a ne pořád jen z povzdálí
A asi teda bude nabito , ode mně přijede i Abadonek tak jsem zvědavá kolik nás tam nakonec bude
marie m
napsal(a):
Ahojky dámy
Jedna vzpomínka na léto Jinak kluci nám už přerostli Sárinu
marie m
napsal(a):
Ahoj Verčo - zatím to vypadá,že se báječně mit bude ťuk,ťuk
nerada bych to zakřikla
Páníček volá obden a vypráví zážitky , tak doufám,že mu to vydrží
A kam se chystáš s holkama na výstavu a teda vlastně i s klukama
nada
napsal(a):
Ahoj Verčo - zatím to vypadá,že se báječně mit bude ťuk,ťuk
nerada bych to zakřikla
Páníček volá obden a vypráví zážitky , tak doufám,že mu to vydrží
A kam se chystáš s holkama na výstavu a teda vlastně i s klukama
Naďo, s Babulí mám letos utrum. Vypadá jak naháč, sice se krásně opravila, ale ta srst je příšerná Snad možná na podzimní Budějky doroste.
Se Sárou a klukama ještě nevím. Neplánuju, ono se něco určitě zadaří Stejně bych jela vždycky jen s jedním klukem, páč nemám nikoho, kdo by sprintoval v kruhu s druhým pesanem
Ta Tvoje Oldry je pěkná. Komu se spíš podobá?
eavy
napsal(a):
Naďo, s Babulí mám letos utrum. Vypadá jak naháč, sice se krásně opravila, ale ta srst je příšerná Snad možná na podzimní Budějky doroste.
Se Sárou a klukama ještě nevím. Neplánuju, ono se něco určitě zadaří Stejně bych jela vždycky jen s jedním klukem, páč nemám nikoho, kdo by sprintoval v kruhu s druhým pesanem
Ta Tvoje Oldry je pěkná. Komu se spíš podobá?
Tak to je škoda , že s nima nikam nerazíš , já myslela,že tě v brzké době uvidím běhat s potomkama
A dík za pochvalu ,ale s podobou zatím nevím,ale zatím neni vztekla jako mamina - teda zatím
marie m
napsal(a):
Dnes k nám do práce dorazilo tohle štěndo
marie m
napsal(a):
Ono s Vítkem je to složitější. Mám zaškrtnutý v kalendáři pár výstav, ale co se zadaří, je ve hvězdách
Tak vzteklá po mamince Ti naši jsou přesně jako Babule, kliďasové
eavy
napsal(a):
Ono s Vítkem je to složitější. Mám zaškrtnutý v kalendáři pár výstav, ale co se zadaří, je ve hvězdách
Tak vzteklá po mamince Ti naši jsou přesně jako Babule, kliďasové
Já nepsala že je vzteklá ,ale právě , že zatím není vzteklá
a doufám,že nebude a že bude po strejdovi :-))))))
a s těma výstava to nějak vymysly
susan
napsal(a):
A já jsem si při pohledu na fotku řekla, jak ta Dašule rychle roste. Tak doufám, že se tohle štěndo jen zaběhlo, protože jinak nechápu, co na něm komu vadilo
A Ódry se teďka jmenuje Oldry?
Zuzko - Ódry je stále ˇodry , teda aspon nic neřikala
A štěndo zatím nikdo nehledá a chudinka se narodil bez ocásku
nada
napsal(a):
Zuzko - Ódry je stále ˇodry , teda aspon nic neřikala
A štěndo zatím nikdo nehledá a chudinka se narodil bez ocásku
Děcka kavkazský, mám dotaz. Včera jsem na cvičáku viděla borca s moskevákem a kavkazanem. moskevák kousal a štěkal na figuranta a nebál se ale truhlík kavkazí se strašně bál. Předpokládám, že to není pravý povahový ris, aby se kavkaz bál? Nebo se pletu?
Cvičíte s nimi obrany a jak se chovají?
danan
napsal(a):
Děcka kavkazský, mám dotaz. Včera jsem na cvičáku viděla borca s moskevákem a kavkazanem. moskevák kousal a štěkal na figuranta a nebál se ale truhlík kavkazí se strašně bál. Předpokládám, že to není pravý povahový ris, aby se kavkaz bál? Nebo se pletu?
Cvičíte s nimi obrany a jak se chovají?
Můžu se zeptat, jak byli pesani staří, alespoň přibližně?Díky
stana zem
napsal(a):
Můžu se zeptat, jak byli pesani staří, alespoň přibližně?Díky
To bůbec netuším. Ale ten moskevák si myslím tak kolem 3-4 let. Kavkazan nevím, ale asi byl mladší.
Já se jen tak ptám aniž bych nějak chtěla rýpat, jestli je to u kavkaze možný. Vždycky jsem totiž viděla jen sebejisté psy, kteří si bránili ať pána nebo majetek. Toto mě trochu překvapilo....když se figurant přiblížil blíž k moskevákovi, ten ho popadl a držel, ale když šel na kavkaze, tak ten se málem oběsil jak couval pryč. Moskeváka páník držel na vodítku a kavkaze měl kousek od sebe přivázanýho na kolíku.
cipalka

danan
napsal(a):
To bůbec netuším. Ale ten moskevák si myslím tak kolem 3-4 let. Kavkazan nevím, ale asi byl mladší.
Já se jen tak ptám aniž bych nějak chtěla rýpat, jestli je to u kavkaze možný. Vždycky jsem totiž viděla jen sebejisté psy, kteří si bránili ať pána nebo majetek. Toto mě trochu překvapilo....když se figurant přiblížil blíž k moskevákovi, ten ho popadl a držel, ale když šel na kavkaze, tak ten se málem oběsil jak couval pryč. Moskeváka páník držel na vodítku a kavkaze měl kousek od sebe přivázanýho na kolíku.
nebylo to náhodou v Brně na Rybníčku?
cipalka

danan
napsal(a):
Jo bylo. Ty je znáš?
osobně ne, ale slýchám o nich od naší šéfové cvičitelky ale ten kavkazáček je prý ještě malý, snad necelého půl roku, tak se divím, že už na něho zkouší obranu???
no a jinak s tou povahou - mimo vlastní teritorium údajně není až tak automatická....
cipalka
napsal(a):
osobně ne, ale slýchám o nich od naší šéfové cvičitelky ale ten kavkazáček je prý ještě malý, snad necelého půl roku, tak se divím, že už na něho zkouší obranu???
no a jinak s tou povahou - mimo vlastní teritorium údajně není až tak automatická....
Tak to jo. Mě bylo divný, že i když měl vedle sebe velkýho kámoše, tak že byl takový bázlivý. Proto se ptám na kavkazím fóru, jak se kavkazi chovají.
Když je to tak mladé zvíře, pak už tomu rozumím. Díky
cipalka

danan
napsal(a):
Tak to jo. Mě bylo divný, že i když měl vedle sebe velkýho kámoše, tak že byl takový bázlivý. Proto se ptám na kavkazím fóru, jak se kavkazi chovají.
Když je to tak mladé zvíře, pak už tomu rozumím. Díky
není zač figurant asi nebude moc velký znalec pastevců, když "jde" do takového štěněte.....
pokud páneček nemá rozum... no, moje věc to není.
danan
napsal(a):
On nešel přímo do něj, spíš jak proběhl kolem, tak po něm natáhnul ruku. Nebylo to přímo kontaktní ani prudký.
Já souhlasím s Alkou... Navíc i když to nebylo prudký ani kontaktní, každopádně měl vedle něj stát páneček a povzbuzovat- když už něco takového zkouší...Rozhodně neměl být pes u kolíku- tam spíš mohl dát toho moskeváka...
monika s
napsal(a):
Já souhlasím s Alkou... Navíc i když to nebylo prudký ani kontaktní, každopádně měl vedle něj stát páneček a povzbuzovat- když už něco takového zkouší...Rozhodně neměl být pes u kolíku- tam spíš mohl dát toho moskeváka...
Já osobně bych si taky spíš vzala na vodítko do ruky mladýho, nebo bych je učila po jednom a ne oba najednou. Ale to už je věc páníka. ten asi? ví co dělá. Ale díky za vaše názory a vysvětlení.
cipalka

danan
napsal(a):
Já osobně bych si taky spíš vzala na vodítko do ruky mladýho, nebo bych je učila po jednom a ne oba najednou. Ale to už je věc páníka. ten asi? ví co dělá. Ale díky za vaše názory a vysvětlení.
a já osobně bych takovýho ťutina malýho vůbec na obranu nebrala... dyť si má užívat štěněcích radostí a néé se nechat stresovat nějakým uřvancem, co práská bičem..... no ne??? nás nechtěli do Cipískovýho půl roku vzít ani na cvičák, že by z toho nic neměl..... a to se tam jenom cvičilo, žádní figuranti...
eavy
napsal(a):
jj koukám, že jsem se překoukla
Vážení kavkazomilové - členi KRAOP. Pokud se chystáte v sobotu na schůzi, tak věnujte pozornost této zprávě: s ohledem na havarijní situaci se na poslední chvíli musí změnit místo konání schůze. Nově: Kafárna Na kus řeči, Bezručovy sady 1, Praha 2 - Vinohrady (viz mapa). Oznámení dostanete mailem (pokud jste ho nahlásili) i poštou. Ač za to nemůžeme, tak se jménem výboru omlouvám.
Š.N.
zlata studanka
napsal(a):
Vážení kavkazomilové - členi KRAOP. Pokud se chystáte v sobotu na schůzi, tak věnujte pozornost této zprávě: s ohledem na havarijní situaci se na poslední chvíli musí změnit místo konání schůze. Nově: Kafárna Na kus řeči, Bezručovy sady 1, Praha 2 - Vinohrady (viz mapa). Oznámení dostanete mailem (pokud jste ho nahlásili) i poštou. Ač za to nemůžeme, tak se jménem výboru omlouvám.
Š.N.
Tak Evajani určitě dorazí, kdo další se ještě objevíte?
kaca
napsal(a):
Tak Evajani určitě dorazí, kdo další se ještě objevíte?
úplně sežraná Dorka
zlata studanka
napsal(a):
úplně sežraná Dorka
a tady je jedna z pachatelek
nada
napsal(a):
Ta poslední je teda ÚŽASNÁ
Děkujeme A ta poslední není Úžasná, ale FAMÓZNÍ
zlata studanka
napsal(a):
Děkujeme A ta poslední není Úžasná, ale FAMÓZNÍ
lmusa
napsal(a):
Tak neprošel by další přírůstek ?
No, dorazily jsme dobře, nějak po desáté večer a byl to moc príma výlet !
Zdravím vespolek a přidávám fotečku jednoho odrostlejšího miminka, ve věku 7,5 měsíců
maťa

denisa
napsal(a):
Zdravím vespolek a přidávám fotečku jednoho odrostlejšího miminka, ve věku 7,5 měsíců
Ahoj děti, hezké foťulky hezkých miminek
I to odrostlé je pěkné....hlavně ta barva.......jááá vííím, jááá vííím, barva psa neděláááá, u auta barva nejezdí.....jááá vííím....ale stejně je radost pohledět na hezkou barvu
Holky, páč jste již zkušené a znalé, můžete mi něco prozradit? Agbíšek má 6 měsíců a 68 cm v kohoutku, je to moc, nebo málo?
Jest mi jasné, že u štěňat na výšce nezáleží, to bude, až bude mít ty tři roky a bude plně dospělý, ale jen tak orientačně to vědět, chápete že?
Mně vůbec na výšce nezáleží, páč ho mám pro radost.....i když ratlíka jsem si zrovna pořídit nechtěla , ale je mi to jedno....hlavně aby byl zdravej a kompaktní
Díky za odpovědi
maťa

marie m
napsal(a):
Moji kluci večer u mé postýlky
maťa

maťa
napsal(a):
A kavkazský upírek
ahoj všem, jedna potencionální členka klubu dnes se byla seznámit a holkama aby mohla na srazíkno hlavně spíš aby jí holky pustily do auta
marie m
napsal(a):
ahoj všem, jedna potencionální členka klubu dnes se byla seznámit a holkama aby mohla na srazíkno hlavně spíš aby jí holky pustily do auta
marie m
napsal(a):
jmenuje se Arka a je to štěndo od Prášilových
a poslední
marie m
napsal(a):
no Nado byl zavřenej ne že by se chtěl prát se štěndem ale chtěl sežrat paničku, tak jsem nechtěla riskovat a měl kluk smůlu tak třeba příště
No nééé, ty nestojíš o další jizvy, jóóó
maťa

kaca
napsal(a):
Tak holkýýýýýýýýýý, furt čekám na vaše "odborné" odpovědi......
kaca
napsal(a):
Katko tak o další jizvy fakt nestojím mám jich dostale on nechtěl sežrat mě ale paničku SAO
marie m
napsal(a):
ne ne odešla brankou Baršín byl v kotci a holky jsou normální
Něco jsem pro tebe vyštrachala v pc
maťa

marie m
napsal(a):
Dáši, moc děkuju alespoň tobě za odpověď
Já se bála, aby nerostl nějak moc rychle....to nikdy nedělá dobrotu
Mamince přeji, ať užívá bezstresových dnů, protože až budou mimča, už si jich asi užívat nebude, těch dnů bezstresových myslím
A taky jí přeju, aby byla mooc zdravá, aby štěňátka byla taky moooc zdravá, a hlavně aby pak našla moooc bájo a úžo páníčky a měla rajský život a mamina i vy jste z nich měli radost a radost
A tobě Dáši taky přeji jen bezstresové dny....a jen ten úsměv a radost
maťa
napsal(a):
Dáši, moc děkuju alespoň tobě za odpověď
Já se bála, aby nerostl nějak moc rychle....to nikdy nedělá dobrotu
Mamince přeji, ať užívá bezstresových dnů, protože až budou mimča, už si jich asi užívat nebude, těch dnů bezstresových myslím
A taky jí přeju, aby byla mooc zdravá, aby štěňátka byla taky moooc zdravá, a hlavně aby pak našla moooc bájo a úžo páníčky a měla rajský život a mamina i vy jste z nich měli radost a radost
A tobě Dáši taky přeji jen bezstresové dny....a jen ten úsměv a radost
Ahojky dámy.
Pěkné fotečky
Maťo, fakt má tolik??? A to byl takovej prcek, když se narodil. Byl vlastně nejmenší. No a jeho brácha Artex, kterej byl druhej nejmenší, tak ten má teď 67 cm. Tak vejšku neřeš, vyroste Ti z něj stejně mamut
Dargani, čekáte štěňátka? Jsem to nějak zaspala. Přeji, aby vše dopadlo výborně. Aby byla mamina zdravá a prckové taky!!!
maťa

eavy
napsal(a):
Ahojky dámy.
Pěkné fotečky
Maťo, fakt má tolik??? A to byl takovej prcek, když se narodil. Byl vlastně nejmenší. No a jeho brácha Artex, kterej byl druhej nejmenší, tak ten má teď 67 cm. Tak vejšku neřeš, vyroste Ti z něj stejně mamut
Dargani, čekáte štěňátka? Jsem to nějak zaspala. Přeji, aby vše dopadlo výborně. Aby byla mamina zdravá a prckové taky!!!
Jo Verčí, to Míťovo měřidlo je super
Mno a ty, co neumí odpovídat----něco vám bonznu, ju?
Nedokážete mě zazdívat nenápadně? Musíte tak nápadně?
Mé fotky nikdy nekomentujete, všechny ostatní vždy ano...
Mé psaní ignorujete, všechno ostatní ne....
Mé otázky nezodpovíte, všechny ostatní ano...
Nejsem jediná, kdo si toho všiml...a je to už dlouho Něco by jste s tím měly dělat....upřímnost vám nic neříká?
Takhle se prezentujete dost divně, pak se nedivte, že lidi o vás na nemoderce píšou tak, jak píšou.....
P.S. Samo to nepla pro úplně všechny....třeba Jindřišku, Dášu...., ale to nemusím vypisovat, svědomí snad ještě máte, ne?
Takže páááá páááá
maťa
napsal(a):
Jo Verčí, to Míťovo měřidlo je super
Mno a ty, co neumí odpovídat----něco vám bonznu, ju?
Nedokážete mě zazdívat nenápadně? Musíte tak nápadně?
Mé fotky nikdy nekomentujete, všechny ostatní vždy ano...
Mé psaní ignorujete, všechno ostatní ne....
Mé otázky nezodpovíte, všechny ostatní ano...
Nejsem jediná, kdo si toho všiml...a je to už dlouho Něco by jste s tím měly dělat....upřímnost vám nic neříká?
Takhle se prezentujete dost divně, pak se nedivte, že lidi o vás na nemoderce píšou tak, jak píšou.....
P.S. Samo to nepla pro úplně všechny....třeba Jindřišku, Dášu...., ale to nemusím vypisovat, svědomí snad ještě máte, ne?
Takže páááá páááá
ahoj všem, no Mato nevím čemu se divíte že Vám nikdo neodpověděl, myslím že si nikdo netrofal radit tak skušené ženě v oblasti psů , a že nekomentují Vaše fota se také moc nedivím když nemáte potřebu se chlubit a přitom je to splněný desetiletý sen nic vezlém jen piši svůj názor.
marie m
napsal(a):
ahoj všem, no Mato nevím čemu se divíte že Vám nikdo neodpověděl, myslím že si nikdo netrofal radit tak skušené ženě v oblasti psů , a že nekomentují Vaše fota se také moc nedivím když nemáte potřebu se chlubit a přitom je to splněný desetiletý sen nic vezlém jen piši svůj názor.
Mato - svědomí máme určitě všichni a ted píši jen za sebe - nejdřív nemáš potřebu ventilovat , že si si psa pořídila,pak tu potřebu máš zase takovou,že jsi tady jen ty a tvoje fota,pak nemáš potřebu se s "kavkazíma lidma " pozdravit v Brně , takže se nediv .já se v tobě nevyznám a proto nemám já potřebu ti odpovídat.na to mám snad právo a svědomí čisté.Jinak nic ve zlém!
nada
napsal(a):
Mato - svědomí máme určitě všichni a ted píši jen za sebe - nejdřív nemáš potřebu ventilovat , že si si psa pořídila,pak tu potřebu máš zase takovou,že jsi tady jen ty a tvoje fota,pak nemáš potřebu se s "kavkazíma lidma " pozdravit v Brně , takže se nediv .já se v tobě nevyznám a proto nemám já potřebu ti odpovídat.na to mám snad právo a svědomí čisté.Jinak nic ve zlém!
Pro Maťu- souhlasím s holkama, taky se v tobě občas nevyznám. Ráda tady se všemi debatuji, občas si nechám poradit, občas poradím já, ale hlavní jsou pro mě moji psiska. Kolikrát, když mám špatnou náladu si tady jenom čtu a i když se zrovna nezapojím je to pro mě prostě balzám na nervy. Jindy se zase zapojím a když mě to chytne tak sem dávám jednu fotku za druhou a když mi tuhle marie m. pochválila Bondíka a utrousila cosi o konkurenci, příjemně mě to zahřálo u srdíčka. Ale ani mě nedělá problém ostatním pochválit hafánka, ať už je to Berenis, Cinďa, Baccara...... . Takže všechno dobré, páááá páááá.
PS: Mám pocit že od té doby, co se na nemoderce objevuje část IP adresy, tak ty pomluvy nás všech (Šejtanka, Lištička i Verča by mohly vyprávět) ustaly .
kaca
napsal(a):
Pro Maťu- souhlasím s holkama, taky se v tobě občas nevyznám. Ráda tady se všemi debatuji, občas si nechám poradit, občas poradím já, ale hlavní jsou pro mě moji psiska. Kolikrát, když mám špatnou náladu si tady jenom čtu a i když se zrovna nezapojím je to pro mě prostě balzám na nervy. Jindy se zase zapojím a když mě to chytne tak sem dávám jednu fotku za druhou a když mi tuhle marie m. pochválila Bondíka a utrousila cosi o konkurenci, příjemně mě to zahřálo u srdíčka. Ale ani mě nedělá problém ostatním pochválit hafánka, ať už je to Berenis, Cinďa, Baccara...... . Takže všechno dobré, páááá páááá.
PS: Mám pocit že od té doby, co se na nemoderce objevuje část IP adresy, tak ty pomluvy nás všech (Šejtanka, Lištička i Verča by mohly vyprávět) ustaly .
Katko ted jsme zase Ty zahřála u srdíčka s mojí Berenis ona je moje srdeční záležitost at je jaká je díky
marie m
napsal(a):
a holky jak jsem říkala na schůzy - ja potřebu ventilovat mám
Moje 30ti kilové miminko