efi
napsal(a):
Dobrý den,
plánuju si, že budu jezdit a pesanem pravidelně vlakem, tak jsem uvažovala, jestli není i pro psy nějaké zákaznické jízdné, nebo co, prostě nějaká možná sleva. Hledala jsem na netu ale nic moc kloudného jsem nenašla. Nevíte někdo o něčem?
já nevím jistě, ale myslím si, že je, protože tuhle jsem jela někam na 2 dny a měla jsem pro psa dvoudenní jízdenku bez omezení. A platilo to i do Pendolína a bez příplatku!
evicka
napsal(a):
já nevím jistě, ale myslím si, že je, protože tuhle jsem jela někam na 2 dny a měla jsem pro psa dvoudenní jízdenku bez omezení. A platilo to i do Pendolína a bez příplatku!
Co ja vim,tak pro psi nic neni...jen vim ze kdyz mas psa v prepryvce nebo tasce,tak se pocita jako zavazadlo...takze za nej neplatis...Ale to platí samozřejmě jen u menších psů,bernardýna bys asi v tašce nevezla!
efi
napsal(a):
Dobrý den,
plánuju si, že budu jezdit a pesanem pravidelně vlakem, tak jsem uvažovala, jestli není i pro psy nějaké zákaznické jízdné, nebo co, prostě nějaká možná sleva. Hledala jsem na netu ale nic moc kloudného jsem nenašla. Nevíte někdo o něčem?
Pes jezdí za polovinu běžného jízdného,můžeš koupit i zpáteční jízdenku,ale to co máš na mysli není.Musí ti stačit ta půlka z běžného jízdného.Vyjímka je pes doprovázející slepce nebo asistenční pes,ten jezdí zadarmo.
efi
napsal(a):
Dobrý den,
Pes jezdi za polovinu. At je to jednim smerem, zpatecni, tydenni ci mesicni. Za ty roky, co jezdim se psem, se jeste zadna jina sleva nevyskytla. :-(
efi
napsal(a):
Dobrý den,
Myslím, že když mu koupíš týdenní, měsíční nebo čtvrtletní, vyjde tě to levněji, než kdybys kupovala každý den jízdenku...
efi
napsal(a):
Dobrý den,
Pokud budeš jezdit vlakem často tak ti vyjde nejlíp kilometrická banka-tam pes jezdí za polovinu jízdnýhoc
xyloza
napsal(a):
Pokud budeš jezdit vlakem často tak ti vyjde nejlíp kilometrická banka-tam pes jezdí za polovinu jízdnýhoc
Já budu jezdit 2x týdně (do školy a ze školy, Valašské Meziříčí - Brno) a "bohužel" to bude s tosenkou, takže tu do tašky asi nenacpu , to by chtělo tak lodní kufr
Děkuju za rady
efi
napsal(a):
Já budu jezdit 2x týdně (do školy a ze školy, Valašské Meziříčí - Brno) a "bohužel" to bude s tosenkou, takže tu do tašky asi nenacpu , to by chtělo tak lodní kufr
Děkuju za rady
Jee a to budes presedat v Kojetine, ne? To se mozna nekdy potkame. My jezdime denne Kojetin - Prerov a zpet. :-)
efi
napsal(a):
Dobrý den,
Ahojky-takže za pejska zaplattíš polovinu jízdného do výše 59 kč-pak dostaneš dvoudenní traťovou-platí dva dny bez omezení vzdálenosti....takže víc než 60 kč za dva dny nezaplatíš ať jedeš jakkoliv daleko.Ale protože to je celkem novinka,tak doporučuju to na pokladně říct
rubie
napsal(a):
Ahojky-takže za pejska zaplattíš polovinu jízdného do výše 59 kč-pak dostaneš dvoudenní traťovou-platí dva dny bez omezení vzdálenosti....takže víc než 60 kč za dva dny nezaplatíš ať jedeš jakkoliv daleko.Ale protože to je celkem novinka,tak doporučuju to na pokladně říct
omlouvám se trochu jsem to doplantala-večer sem hodím ceník ,i s výňatkem z předpisu.
efi
napsal(a):
jojo, myslím, že se tam určitě někdy uvidíme A jakého pesáčka máš?
Tak jen namátkou:
https://www.ifauna.cz/rubriky/mdi skuse/show.php?tema= 49541&r=7&m=9&page=1
https://www.ifauna.cz/rubriky/mdi skuse/show.php?tema= 115085&r=7&m=1&page=1
Umázni si mezery.
impact
napsal(a):
Tak jen namátkou:
https://www.ifauna.cz/rubriky/mdi skuse/show.php?tema= 49541&r=7&m=9&page=1
https://www.ifauna.cz/rubriky/mdi skuse/show.php?tema= 115085&r=7&m=1&page=1
Umázni si mezery.
Tvého pana Mafiána jsem obdivovala na fotečkách už dřív, ale nespojila jsem si to s tvým jménem
...tak s takovou se rozhodně nepřehlídnem
efi
napsal(a):
Dobrý den,
tak vkládám slíbené