PROSBA O POMOC - Osiřela 3denní štěňata labradora - hledáme kojící fenu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.3.2007 13:49

Ahoj,
prosíme všechny o pomoc. Kamarádce zemřela fena labradora po porodu 9 štěňat. Zatím jsou odchovávána uměle, ale u 9 štěňat je to velmi náročné (jsou jim 3 dny). Nejlepší by pro ně byla adoptivní matka, kterou touto cestou hledáme.
Jsme z Ústí nad Labem, proto prosím každého, kdo by byl ochoten poskytnou svou kojící fenu (která např. přišla o štěňata), aby nás kontaktoval.
Email: tinace@seznam.cz

Děkujeme
Martina

16.3.2007 20:23

tinace napsal(a):
Ahoj,
prosíme všechny o pomoc. Kamarádce zemřela fena labradora po porodu 9 štěňat. Zatím jsou odchovávána uměle, ale u 9 štěňat je to velmi náročné (jsou jim 3 dny). Nejlepší by pro ně byla adoptivní matka, kterou touto cestou hledáme.
Jsme z Ústí nad Labem, proto prosím každého, kdo by byl ochoten poskytnou svou kojící fenu (která např. přišla o štěňata), aby nás kontaktoval.
Email: tinace@seznam.cz

Děkujeme
Martina

jezis, tak to je mi moc lito a doufam, ze pro ne brzy najdete nahradni kujici fenku. Drzim mocinky palce

17.3.2007 05:54

lisakova napsal(a):
jezis, tak to je mi moc lito a doufam, ze pro ne brzy najdete nahradni kujici fenku. Drzim mocinky palce

Jak to s miminkama vypadá? Držím moc palce at to dopadne dobře .My ted čekáme 1 štěnda u naší jorkšírky popravdě řečeno mám taky strach aby bylo vše ok.

Přidejte reakci

Přidat smajlík