Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.4.2007 17:18

uz som to pisala na nemoderovanej diskusii.. darujem steniatka matka sterdoazijsky ovciak, otec bernsky salasnicky pes. Narodene 15.4.07. Sme z NItry

18.4.2007 17:19

trava8 napsal(a):
uz som to pisala na nemoderovanej diskusii.. darujem steniatka matka sterdoazijsky ovciak, otec bernsky salasnicky pes. Narodene 15.4.07. Sme z NItry

a este..

18.4.2007 17:20

trava8 napsal(a):
a este..

a do tretice... steniatok je 9, pre 5 uz (snad) mame domov..Ak sa najdu este 4 dobri ludia ktori by ich cheli, urcite neolutuju :)))

1.5.2007 14:34

trava8 napsal(a):
a do tretice... steniatok je 9, pre 5 uz (snad) mame domov..Ak sa najdu este 4 dobri ludia ktori by ich cheli, urcite neolutuju :)))

..... 16 den.....

1.5.2007 14:35

trava8 napsal(a):
..... 16 den.....

mala slecna...

14.5.2007 08:24

trava8 napsal(a):
mala slecna...

Fíha, to je kombinácia - BSP + SAO!

Akú u nich predpokladáš povahu? BSP a SAO sú naprosto odlišné povahy, zdá sa mi to byť veľmi zaujímavé spojenie zo psychologického hľadiska.

15.5.2007 07:49

starr napsal(a):
Fíha, to je kombinácia - BSP + SAO!

Akú u nich predpokladáš povahu? BSP a SAO sú naprosto odlišné povahy, zdá sa mi to byť veľmi zaujímavé spojenie zo psychologického hľadiska.

Já doma jednoho takového mazlíčka mám. Zbarvení a délku srsti má po BSP, ale povahu a rysy po SAO. Ale je to mazel.

cobli

15.5.2007 08:29
cobli

adik napsal(a):
Já doma jednoho takového mazlíčka mám. Zbarvení a délku srsti má po BSP, ale povahu a rysy po SAO. Ale je to mazel.

jsou krásní,ale pozor aby neskončili na pekáči,jak to u darovaných psíků bůhužel bývá myslím si,že by si je klidně mohla i za nějakou cenu dát ( symbolickou tisícovku ), vždyt očkování,odčervení také něco stojí

15.5.2007 09:07

adik napsal(a):

A nedas sem nejake fotky velmi by ma zaujimalo ako budu vypadat v dospelosti.Inak je pravda ze sa zatial skor podobaju na bernaka.

15.5.2007 09:37

cobli napsal(a):
jsou krásní,ale pozor aby neskončili na pekáči,jak to u darovaných psíků bůhužel bývá myslím si,že by si je klidně mohla i za nějakou cenu dát ( symbolickou tisícovku ), vždyt očkování,odčervení také něco stojí

Na pekaci neskoncia, ludom ktori mi napisali e-mail typu "potrebujem surne vacsie steniatka" alebo "musel som dat zutratit psa lebo bol zly a teraz chcem noveho psa" som ani neodpovedala, novi majitelia su vacsinou rodiny s detmi a nechavam si na nich kontakt. Kazdemu som samozrejme vysvetlila ze vyrastu do uctyhodnych rozmerov.... Za tisicku som ich sice mohla dat, ale ked sa ti narodi 9 krizencov ver tomu ze nemyslis na peniaze, iba na to co spravit aby si ani jedneho nemusela utratit alebo dat do utulku.... Co sa tyka povahy - ani srnka netusi co z toho bude, sama som strasne zvedava. Sfarbenim su 8 na otca (BSP), 1 na matku (SAO), ale stavbou hlavy a tela - aj ked sa to vo veku 1 mesiaca moc neda povedat - su niektore viac na mamu... Tak nam prosim drzte palce zatial to vyzera ze vsetkych 9 steniatok ma domov zaisteny, ale cert nikdy nespi...

15.5.2007 09:42

tan napsal(a):
A nedas sem nejake fotky velmi by ma zaujimalo ako budu vypadat v dospelosti.Inak je pravda ze sa zatial skor podobaju na bernaka.

ty co pytas fotky vsak si ich pridi pozriet rovno

15.5.2007 09:45

trava8 napsal(a):
ty co pytas fotky vsak si ich pridi pozriet rovno

tato jedina sa farbou podoba na mamu ... a stale spiiiii

15.5.2007 09:48

trava8 napsal(a):
tato jedina sa farbou podoba na mamu ... a stale spiiiii

fotky su z veku 3.tyzdne...

15.5.2007 09:50

adik napsal(a):

a nemohla by si sem dat fotku toho tvojho mazlicka ? fakt som zvedava ako vyzera...

15.5.2007 09:53

trava8 napsal(a):
a nemohla by si sem dat fotku toho tvojho mazlicka ? fakt som zvedava ako vyzera...

.. to bolo pre Adik, zaujimalo by ma ako vyzera tvoj hafan

15.5.2007 10:03

trava8 napsal(a):
.. to bolo pre Adik, zaujimalo by ma ako vyzera tvoj hafan

Pardon Maja (trava8) aj ja som myslela aby sem dala fotky "Adik", aby sme vedeli ako budu ti tvoji fesaci zhruba vypadat v dospelosti

cobli

15.5.2007 10:28
cobli

tan napsal(a):
Pardon Maja (trava8) aj ja som myslela aby sem dala fotky "Adik", aby sme vedeli ako budu ti tvoji fesaci zhruba vypadat v dospelosti

tak to je fajn, hlavně at se jim daří, jsou opravdu krásní

Přidejte reakci

Přidat smajlík