uz som to pisala na nemoderovanej diskusii.. darujem steniatka matka sterdoazijsky ovciak, otec bernsky salasnicky pes. Narodene 15.4.07. Sme z NItry
trava8
napsal(a):
uz som to pisala na nemoderovanej diskusii.. darujem steniatka matka sterdoazijsky ovciak, otec bernsky salasnicky pes. Narodene 15.4.07. Sme z NItry
a este..
trava8
napsal(a):
a este..
a do tretice... steniatok je 9, pre 5 uz (snad) mame domov..Ak sa najdu este 4 dobri ludia ktori by ich cheli, urcite neolutuju :)))
trava8
napsal(a):
a do tretice... steniatok je 9, pre 5 uz (snad) mame domov..Ak sa najdu este 4 dobri ludia ktori by ich cheli, urcite neolutuju :)))
..... 16 den.....
starr
napsal(a):
Fíha, to je kombinácia - BSP + SAO!
Akú u nich predpokladáš povahu? BSP a SAO sú naprosto odlišné povahy, zdá sa mi to byť veľmi zaujímavé spojenie zo psychologického hľadiska.
Já doma jednoho takového mazlíčka mám. Zbarvení a délku srsti má po BSP, ale povahu a rysy po SAO. Ale je to mazel.
cobli

adik
napsal(a):
Já doma jednoho takového mazlíčka mám. Zbarvení a délku srsti má po BSP, ale povahu a rysy po SAO. Ale je to mazel.
jsou krásní,ale pozor aby neskončili na pekáči,jak to u darovaných psíků bůhužel bývá myslím si,že by si je klidně mohla i za nějakou cenu dát ( symbolickou tisícovku ), vždyt očkování,odčervení také něco stojí
cobli
napsal(a):
jsou krásní,ale pozor aby neskončili na pekáči,jak to u darovaných psíků bůhužel bývá myslím si,že by si je klidně mohla i za nějakou cenu dát ( symbolickou tisícovku ), vždyt očkování,odčervení také něco stojí
Na pekaci neskoncia, ludom ktori mi napisali e-mail typu "potrebujem surne vacsie steniatka" alebo "musel som dat zutratit psa lebo bol zly a teraz chcem noveho psa" som ani neodpovedala, novi majitelia su vacsinou rodiny s detmi a nechavam si na nich kontakt. Kazdemu som samozrejme vysvetlila ze vyrastu do uctyhodnych rozmerov.... Za tisicku som ich sice mohla dat, ale ked sa ti narodi 9 krizencov ver tomu ze nemyslis na peniaze, iba na to co spravit aby si ani jedneho nemusela utratit alebo dat do utulku.... Co sa tyka povahy - ani srnka netusi co z toho bude, sama som strasne zvedava. Sfarbenim su 8 na otca (BSP), 1 na matku (SAO), ale stavbou hlavy a tela - aj ked sa to vo veku 1 mesiaca moc neda povedat - su niektore viac na mamu... Tak nam prosim drzte palce zatial to vyzera ze vsetkych 9 steniatok ma domov zaisteny, ale cert nikdy nespi...
tan
napsal(a):
A nedas sem nejake fotky velmi by ma zaujimalo ako budu vypadat v dospelosti.Inak je pravda ze sa zatial skor podobaju na bernaka.
ty co pytas fotky vsak si ich pridi pozriet rovno
trava8
napsal(a):
ty co pytas fotky vsak si ich pridi pozriet rovno
tato jedina sa farbou podoba na mamu ... a stale spiiiii
trava8
napsal(a):
tato jedina sa farbou podoba na mamu ... a stale spiiiii
fotky su z veku 3.tyzdne...
cobli

tan
napsal(a):
Pardon Maja (trava8) aj ja som myslela aby sem dala fotky "Adik", aby sme vedeli ako budu ti tvoji fesaci zhruba vypadat v dospelosti
tak to je fajn, hlavně at se jim daří, jsou opravdu krásní