Oblíbený / neoblíbený

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.6.2007 09:15

Malá anketka
1) Nejoblíběnější plemeno a proč.
2) Neoblíbené plemeno a proč.
Tak se pochlubte a klidně připojte i foto.

2.6.2007 09:36

matahary napsal(a):
Malá anketka

nejoblíbenější:
Mým vysněným psem je Americký pitbulteriér.Skvělá povaha.Má rád svého páníčka a také rodinu a to na něm ocenuji ze všecho nejvíc.
neoblíbené:
Kokršpanělé..mám s nimi spatné zkušenosti..většinou agresivní...možná nebýt těchto zkušeností tak toho psa mám i v oblibě...

cobli

2.6.2007 09:38
cobli

matahary napsal(a):
Malá anketka

nejoblíbenější plemeno je rhodéský ridgeback - protože ho mám a povaha je úžasná
nejneoblíbenější je každý nevychovaný pes ( i když vinou majitele ) , potom také nemám zrovna dvakrát ráda psi,kteří, a mají to v povaze, se chovají k ostatním psům agresivně a dominantně. Většinou to jsou hodně zdegenerovaní psi ( ale jaké plemeno v dnešní době není .. )

Neregistrovaný uživatel

2.6.2007 10:18
Neregistrovaný uživatel

matahary napsal(a):
Malá anketka

Nejoblíbenější je Staffordšírský Bull Terriér, protože ho mám - absolutně bezkonfliktní pes, oddaný, milující lidi (chystáme se na canisterapeutickou zkoušku), velmi inteligentní, skvěle se učí, není to žádný uválený gaučák, ale sportovec, má ohromné srdce a to potvrdí každý člověk, který staffbulíka buď vlastní, nebo nějakého zná. Bohužel díky neinformovanosti, ignoranci a hlouposti mnohých lidí je stále ve škatulce psů, do které rozhodně nepatří - a to jen kvůli vzhledu a jménu.

Neoblíbené plemeno? Já bych to spíš definoval takto: neoblíbený je každý pes, jehož páník je s prominutím blbec.

2.6.2007 10:22

cobli napsal(a):
nejoblíbenější plemeno je rhodéský ridgeback - protože ho mám a povaha je úžasná
nejneoblíbenější je každý nevychovaný pes ( i když vinou majitele ) , potom také nemám zrovna dvakrát ráda psi,kteří, a mají to v povaze, se chovají k ostatním psům agresivně a dominantně. Většinou to jsou hodně zdegenerovaní psi ( ale jaké plemeno v dnešní době není .. )

1)Miluju irské vlkodavy-skvělá povaha,tedˇjsem k nim přibrala ještě pikardského ovčáka
2)Skoro 100% nesnáším všeobecně malá plemena a to pro jejich nevychovanost

maťa

2.6.2007 10:42
maťa

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Nejoblíbenější je Staffordšírský Bull Terriér, protože ho mám - absolutně bezkonfliktní pes, oddaný, milující lidi (chystáme se na canisterapeutickou zkoušku), velmi inteligentní, skvěle se učí, není to žádný uválený gaučák, ale sportovec, má ohromné srdce a to potvrdí každý člověk, který staffbulíka buď vlastní, nebo nějakého zná. Bohužel díky neinformovanosti, ignoranci a hlouposti mnohých lidí je stále ve škatulce psů, do které rozhodně nepatří - a to jen kvůli vzhledu a jménu.

Neoblíbené plemeno? Já bych to spíš definoval takto: neoblíbený je každý pes, jehož páník je s prominutím blbec.

Nejoblíbenější mám Kavkazského pasteveckého psa, kterého mám i doma, a na stejném místě je Irský vlkodav, který zatím doma není, ale bude

Neoblíbené psy nemám Všichni jsou něčím báječní, zvláštní, proto je těch plemen, i neplemen , tolik na výběr
Osobně mi třeba do noty nepadají malá, společenská plemena, a nebo vyloženě severská plemena, ale to, že nemám potřebu mít je doma neznamená, že jsou pro mě neoblíbená.....

Neoblíbené mám majitele a chovatele, kteří nedokáží své pejsky vychovat, dát jim to, co potřebují, nebo je mají jen a jen za účelem výdělku

2.6.2007 10:50

matahary napsal(a):
Malá anketka

1) NO, kavkazáci, moskeváci, asiati. A proč? Nu proto, že jsou skvělí (teda alespoň já je tak vidím)
2) Všechny malý "smetáky"¨, kteří jsou nevychovaní a snaží se pokousat všechno a všechny

2.6.2007 11:03

eavy napsal(a):
1) NO, kavkazáci, moskeváci, asiati. A proč? Nu proto, že jsou skvělí (teda alespoň já je tak vidím)
2) Všechny malý "smetáky"¨, kteří jsou nevychovaní a snaží se pokousat všechno a všechny

1) Jmenovitě Bordeauxská doga - molossy všeobecně!!! Bordyny pro jejich nezaměnitelnou povahu!!! Lásku, fixaci, oddanost, upřímnost a neohroženost!!!
2) Všechny blbečky, co vlastní ať už jakého koliv psa, jen proto ( ten se mi líbí, toho chci) - a který není vychován!!! A malý, uječený plemena především

2.6.2007 16:30

matahary napsal(a):
Malá anketka

1) nejoblíbenější chodský pes, mám ho doma a je to úžasný pesan, aktivní, hravý, šikovný, doprovází mě bez problémů téměř kamkoliv, chytrý, má své zvlášnůstky a úchylky :-))
2) neoblíbené plemeno - třeba americký buldok, ale to bych spíš pohaněla jeho tvůrce, protože ti psi jsou naprostí chudáci, takové tlusté válce se spláclým čumákem, co se chvíli pohybují a pak ještě dvě hodiny chrochtají. snad jsem neurazila jejich chovatele a majitele.

2.6.2007 17:15

darca napsal(a):
1) nejoblíbenější chodský pes, mám ho doma a je to úžasný pesan, aktivní, hravý, šikovný, doprovází mě bez problémů téměř kamkoliv, chytrý, má své zvlášnůstky a úchylky :-))
2) neoblíbené plemeno - třeba americký buldok, ale to bych spíš pohaněla jeho tvůrce, protože ti psi jsou naprostí chudáci, takové tlusté válce se spláclým čumákem, co se chvíli pohybují a pak ještě dvě hodiny chrochtají. snad jsem neurazila jejich chovatele a majitele.

1) nejoblíbenější rasy mám dvě a to pinče, protože sním už 17 let žiju a nemůžu si na něj vůbec stěžovat a druhé je plemeno německý ovčák sice je dnes hodně pomlouván, ale pro mě je to prostě pes s velkým P co si něco takovéh ovůbec nezaslouží
2) neoblíbená rasa hmm tak to vůbec nevim asi žádná každý pes má v sobě určité kouzlo osobnosti, kterým si svého majitele získal

2.6.2007 17:16

matahary napsal(a):
Malá anketka

1) nejoblibenejsi..no,tak zamilovana sem do molossu,pro uplne vsechno,jak vzhled tak povahu,specialne do tosy..(ale tehda kdyz sme vybirali psa pro me a bylo mi 11 tak to bylo nepredstavitelne a ani nebyli tak znami.) ted mam ale labradora,to je sice z jineho soudku,ale taky sou uzasni
2) jak uz tu bylo receno..jakykoliv nevychovany pes a predevsim mala ujecena plemena..na ty sem opravdu alergicka a NIKDY bych si zadne z nich neporidila

btw..tu fotku sem nasla uplne nahodou, ale je naprosto super ,sou tam obe moje oblibena plemena

2.6.2007 17:35

matahary napsal(a):
Malá anketka

tak moje nejoblibenejsi plemeno je stafordsirsky bullterier, jelikoz mam doma dve psi slecny tohoto uzasneho bezkonfliktniho plemene, ktere je naprosto oddane sve rodine a miluje deti a vsechny lidi kolem rozesmava svoji zabi tlamickou, je stale vesele a zahani nam chmury.Je to neobycejne plemeno, jen skoda ze si ho stale spousta lidi skatulkuje jako zle bojove plemeno. Tady je fotka mejch holek.
A neoblibene nemam , jen nemam rada nevychovane pejsky a nevychovane panicky co po svych psich milaccich neuklizeji a jsou arogantni

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.6.2007 18:38
Uživatel s deaktivovaným účtem

matahary napsal(a):
Malá anketka

1) těch je hrozně moc. Aljašský malamut. Povahově je mi nejbližší. Je to houby hlídač, loví zvěř, má rád ryby, s každým je kamarád, výcvik ho nebaví, špatně se ovládá a nejšťastnější je v zápřahu, když může celý den jen běžet krajinou. Asi jsem v minulém životě byla malamut.
Další v pořadí je Grónský pes, RR, dobrman, drsnosrstý jezevčík, bullteriér, Německý krátkosrstý ohař, Irský vlkodav, ČsV, dlouhosrstá kolie, NO, pitbull, amstaf, stafford a všichni voříšci.
2) všechny ty bez PP i s PP parodie na plemena která měla tu smůlu že si je lidi příliš oblíbili. Bázliví a agresivní RR, obtloustlí či agresivní labradoři, neurotický NO kteří mají zadek tak nízko že sotva běží a bojí se vlastního stínu, číňánci s řídkou hrubou srstí po celém těle. Ta neoblíbenost ale patří jejich množitelům, ne samotným psům.

2.6.2007 19:30

darca napsal(a):

Těpic, teď koukám, že jsem si spletla buldoky. Měla jsem na mysli anglického...

2.6.2007 19:58

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
1) těch je hrozně moc. Aljašský malamut. Povahově je mi nejbližší. Je to houby hlídač, loví zvěř, má rád ryby, s každým je kamarád, výcvik ho nebaví, špatně se ovládá a nejšťastnější je v zápřahu, když může celý den jen běžet krajinou. Asi jsem v minulém životě byla malamut.
Další v pořadí je Grónský pes, RR, dobrman, drsnosrstý jezevčík, bullteriér, Německý krátkosrstý ohař, Irský vlkodav, ČsV, dlouhosrstá kolie, NO, pitbull, amstaf, stafford a všichni voříšci.
2) všechny ty bez PP i s PP parodie na plemena která měla tu smůlu že si je lidi příliš oblíbili. Bázliví a agresivní RR, obtloustlí či agresivní labradoři, neurotický NO kteří mají zadek tak nízko že sotva běží a bojí se vlastního stínu, číňánci s řídkou hrubou srstí po celém těle. Ta neoblíbenost ale patří jejich množitelům, ne samotným psům.

Musím se vrátit k příspěvku Míši .... Tvrdíš, že máš ráda tosu ? A jsi si jistá, že ten pesan na fotce je tosa ? Pěkný kříženec,ale budiš ..

2.6.2007 19:59

briketa napsal(a):
Musím se vrátit k příspěvku Míši .... Tvrdíš, že máš ráda tosu ? A jsi si jistá, že ten pesan na fotce je tosa ? Pěkný kříženec,ale budiš ..

dal by se identifikovat s anglickým mastifem x tosa ..

2.6.2007 20:00

briketa napsal(a):

Briketo, téma zní jinak. Pokud máš k fotkám co říci, založ si vlastní téma. Toto laskavě vynech.

3.6.2007 11:55

matahary napsal(a):
Briketo, téma zní jinak. Pokud máš k fotkám co říci, založ si vlastní téma. Toto laskavě vynech.

oblíbený - pro mě jednoznačně dalmatini nejlépe černě tečkovaný

neoblíbený - malý uječený nevychovaný sídlištní smetáci,který startujou po mym psovi.ale pokud je i např. jorkšír nebo westík vychovanej nic proti nim nemám.

3.6.2007 15:52

darca napsal(a):

Nepleteš si amerického buldoka s anglickým? Americký je vcelku veliký pes, pracovní.

4.6.2007 10:30

ferdice napsal(a):
oblíbený - pro mě jednoznačně dalmatini nejlépe černě tečkovaný

neoblíbený - malý uječený nevychovaný sídlištní smetáci,který startujou po mym psovi.ale pokud je i např. jorkšír nebo westík vychovanej nic proti nim nemám.

...nejkrásnější jsou spláclí čumáci a z nich nejhezčí jsou pochopitelně buldočci :-)snad pro ten kontrast zjevu a povahy
...rád mám všechny, ale některých je líto pro jejich lidmi deformovanou povahu, zanedbanou výchovu, nebo pro jejich smutný osud

4.6.2007 11:40

dav napsal(a):
...nejkrásnější jsou spláclí čumáci a z nich nejhezčí jsou pochopitelně buldočci :-)snad pro ten kontrast zjevu a povahy
...rád mám všechny, ale některých je líto pro jejich lidmi deformovanou povahu, zanedbanou výchovu, nebo pro jejich smutný osud

1) Miluju všechny teriéry typu bull - podle mě jsou to nejoddanější tvorečci (i když to tady určitě budou tvrdit všichni o svém plemenu)
2) Osobně bych si určitě nepořídila amerického kokra - přijdou mi neurotičtí, občas i docela hloupí

4.6.2007 12:13

matahary napsal(a):
Malá anketka

To je zajímavá anketa. Když se zamyslím, tak bych asi měla subjektivně říci, že miluju malá plemena (konrétně bišony a kavalíry), což je sice fakt, ale nebyla by to až tak pravda. Miluju svou Sáru, protože je hodná, přítulná, není uštěkaná a obě milujeme veliké psy narozdíl od většiny "podobných smetáčků" u nás na sídlišti. Takže se "venčíme" s labradorkou Bětuškou, sousední fenkou plemene husky, zlatou retrívří krasavicí Wendy, úžasnýma kámošema Erdel teriérama, boxerkou Terezkou atd. Je to sranda, když se bílý smeták honí s huskynou po louce a většina paniček paranoidně svírá své jorkšírky v náručí, protože čekají, že "logicky" velký sežere malého . My jsme ale odvážné holky a až postavíme domeček tak si taky pořídíme pořádnou kámošku

4.6.2007 12:29

matahary napsal(a):
Malá anketka

Obľúbené plemená:

Mám ich viac, tak ich sem napíšem všetky. Sú to labradorský retriever (lebo majú podľa mňa krásnu stavbu tela, tvárnu povahu, sú učenlivý a majú radi vodu), cane corso (sú krásni a impozantní, milujú svojho pána a jeho rodinu, a v prípade nutnosti ich aj bránia, sú nevtieraví, triezvi, rozhodní), írsky vlkodav (lebo sú to krásni dobrácki obríci, ktorí nerobia z komára somára, páči sa mi ich pohodovosť, kľud, takmer až flegmatizmus) a stredoázijský pastiersky pes (toto plemeno je pre mňa ôsmym divom sveta, sú nádherní, nezávislí, impozantní, samostatní, rozhodní, tajomní, záhadní, svojho človeka bránia do posledného dychu a ostávajú sami sebou).

Neobľúbené plemená:

Rhodézsky ridgeback (lebo už niekoľko jedincov tohto plemena bezdôvodne útočilo na môjho psa a taktiež na mňa a môjho kamaráta). Takže kvôli týmto zlým osobným skúsenostiam :-(.

A ešte nemám rada malých uštekaných psov, ktorých nie je vidno od zeme, no dovoľujú si na väčších psov aj ľudí.

4.6.2007 12:49

starr napsal(a):
Obľúbené plemená:

Mám ich viac, tak ich sem napíšem všetky. Sú to labradorský retriever (lebo majú podľa mňa krásnu stavbu tela, tvárnu povahu, sú učenlivý a majú radi vodu), cane corso (sú krásni a impozantní, milujú svojho pána a jeho rodinu, a v prípade nutnosti ich aj bránia, sú nevtieraví, triezvi, rozhodní), írsky vlkodav (lebo sú to krásni dobrácki obríci, ktorí nerobia z komára somára, páči sa mi ich pohodovosť, kľud, takmer až flegmatizmus) a stredoázijský pastiersky pes (toto plemeno je pre mňa ôsmym divom sveta, sú nádherní, nezávislí, impozantní, samostatní, rozhodní, tajomní, záhadní, svojho človeka bránia do posledného dychu a ostávajú sami sebou).

Neobľúbené plemená:

Rhodézsky ridgeback (lebo už niekoľko jedincov tohto plemena bezdôvodne útočilo na môjho psa a taktiež na mňa a môjho kamaráta). Takže kvôli týmto zlým osobným skúsenostiam :-(.

A ešte nemám rada malých uštekaných psov, ktorých nie je vidno od zeme, no dovoľujú si na väčších psov aj ľudí.

U mě vedou vlčí špicové, choďáci a kolie
a neoslovili mě labradoři a jorkšíři.
Na fotce vlčí špic Dája Litožnická tvrz.

4.6.2007 14:03

kachna napsal(a):
U mě vedou vlčí špicové, choďáci a kolie
a neoslovili mě labradoři a jorkšíři.
Na fotce vlčí špic Dája Litožnická tvrz.

Mám oblíbené hl. kolie, novofundlanďáky a briardy, ale jednoznačně vede krátkosrstá kolie, do těch jsem se beznadějně zamilovala....

A nemam ráda kokry (špatná zkušenost a jizvy na noze), jezevčíky (protože mě útočí na fretku) a všeobecně uštěkané smetáky a tlusté labradory

4.6.2007 14:28

jajinka p napsal(a):
Mám oblíbené hl. kolie, novofundlanďáky a briardy, ale jednoznačně vede krátkosrstá kolie, do těch jsem se beznadějně zamilovala....

A nemam ráda kokry (špatná zkušenost a jizvy na noze), jezevčíky (protože mě útočí na fretku) a všeobecně uštěkané smetáky a tlusté labradory

Mě se nejvíc líbí ty, co máme doma. Dobrman a nahatej číňánek, oba závisláci na rodině a mazlíci, dobrman k tomu pojašenej rychlík. A jsou buď krátkosrststí nebo bez srsti. Ale líbí se mi i jiná plemena - nejvíc asi catahoula, cane corso a belgičtí a bruselští grifonci.
A doma asi nikdy mít nebudu žádné dlouhosrsté plemeno - nebaví mě psi česat a na ty neupravené a zarostlé je smutný pohled. Na druhou stranu, krásně upravení pudlící, jorci, bišoni nebo třeba afgáni - to je pokoukání.

4.6.2007 15:33

matahary napsal(a):
Malá anketka

Líbí se mi všichni s placatým čumákem, takoví ti uchrochtaní uslimpaní, těžkopádní a chrápající Ať už je to velké jako mastin,bordonky a podobně, tak malé plemena jako buldočci, grifoni a pekinézové co mám doma. Zkrátka mám ráda všechny, co nemají čumák Ale také harlekýmská doga se mi moc líbí, kavkaz....

Nemám vůbec ráda jorky a ty jejich přerostlé karikatury, bišonky a všechny ty cukrpsíky. Možná by mi tolik nevadili, ale jak vidím načesané cosi v červeném oblečku s perfektně ostříhanou hlavou jako kopací míč a vzhledově větší než tělo samo, tak se ni zježí chlupy

Ale zase mnoha lidem se nelíbí můj kartáč grigon a já je tak miluju, takže je to jen o vkusu

4.6.2007 18:08

matahary napsal(a):
Malá anketka

Moje oblíbená plemena se dělí na dvě skupiny: 1) oblíbení, které bych si ráda někdy pořídila, protože mě nejen oslovili svým vzhledem a charismatem, ale mohli bychom si vyhovovat i povahově (beauceron, maliňák, krátkosrstá kolie, boxer, holandský ovčák, cane corso, tibetský teriér...)
2) oblíbení, které obdivuji, ale radši si nepořídím, protože bych bojovala s jejich nezávislostí nebo loveckým pudem nebo obojím (akita inu, anatolec, irský setr, český fousek, výmar a ohaři obecně, malamut, československý vlčák...)
A neoblíbená? Jak je vidět, příliš neholduji malým psíkům a ani chrti mě neoslovili. Ale spíš to znamená, že k nim mám neutrální vztah. Vyloženě mi vadí jen konkrétní jedinci jakéhokoliv plemene a jak již několikrát zaznělo, je to vina pána, ne psa.

4.6.2007 18:22

marcha napsal(a):
Moje oblíbená plemena se dělí na dvě skupiny: 1) oblíbení, které bych si ráda někdy pořídila, protože mě nejen oslovili svým vzhledem a charismatem, ale mohli bychom si vyhovovat i povahově (beauceron, maliňák, krátkosrstá kolie, boxer, holandský ovčák, cane corso, tibetský teriér...)
2) oblíbení, které obdivuji, ale radši si nepořídím, protože bych bojovala s jejich nezávislostí nebo loveckým pudem nebo obojím (akita inu, anatolec, irský setr, český fousek, výmar a ohaři obecně, malamut, československý vlčák...)
A neoblíbená? Jak je vidět, příliš neholduji malým psíkům a ani chrti mě neoslovili. Ale spíš to znamená, že k nim mám neutrální vztah. Vyloženě mi vadí jen konkrétní jedinci jakéhokoliv plemene a jak již několikrát zaznělo, je to vina pána, ne psa.

1) nejoblíbenější je u mě novofundlanský pes, pak bernardýn, jsou to dobráci, nikomu jen tak neublíží a milují lidi, i cizí, i když je to amozřejmě někdy na škodu, ale nemám strach, že by zautočil
2) nemám ráda jorkšíry, čivavy, pudly , jsou hysterický a nelíbí se mi, protože jsou malý, a malý pes, žádný pes

4.6.2007 18:27

rude napsal(a):
1) nejoblíbenější je u mě novofundlanský pes, pak bernardýn, jsou to dobráci, nikomu jen tak neublíží a milují lidi, i cizí, i když je to amozřejmě někdy na škodu, ale nemám strach, že by zautočil
2) nemám ráda jorkšíry, čivavy, pudly , jsou hysterický a nelíbí se mi, protože jsou malý, a malý pes, žádný pes

Dovoluju si nesouhlasit Péťo tvůj výrok, že malý pes rovná se žádný pes se mě osobně dost dotknul...nevim jestli jsi měla někdy malého psa, ale já sním vyrůstám 17 let a spíš bych se přiklonila k: malý pes, ale velký srdcem

4.6.2007 18:53

mikka napsal(a):
Dovoluju si nesouhlasit Péťo tvůj výrok, že malý pes rovná se žádný pes se mě osobně dost dotknul...nevim jestli jsi měla někdy malého psa, ale já sním vyrůstám 17 let a spíš bych se přiklonila k: malý pes, ale velký srdcem

promiň jestli jsem se tě dotkla, taky máme malého psa, ale mě prostě neuspokojuje, je to čistě můj názor, nic proti tvýmu pejskovi, prostě bych si je jen nepořídila...

4.6.2007 18:56

rude napsal(a):
promiň jestli jsem se tě dotkla, taky máme malého psa, ale mě prostě neuspokojuje, je to čistě můj názor, nic proti tvýmu pejskovi, prostě bych si je jen nepořídila...

jasný, ale napsat, že malý pes není žádný pes to se mi opravdu nelíbilo , když se ti malý psi nelíbí jasný nenapsala bych nic, já jsem taky spíš na větší plemena, ale toto....

4.6.2007 19:04

mikka napsal(a):
jasný, ale napsat, že malý pes není žádný pes to se mi opravdu nelíbilo , když se ti malý psi nelíbí jasný nenapsala bych nic, já jsem taky spíš na větší plemena, ale toto....

ale otázka zněla jaký se mi nelíbí, jen odpovídám na otázku, je to můj názor a napsala jsem ho. prostě mi malý pes nic neříká, není pro mě atraktivní , tak se nezlooob.....

4.6.2007 19:08

rude napsal(a):
ale otázka zněla jaký se mi nelíbí, jen odpovídám na otázku, je to můj názor a napsala jsem ho. prostě mi malý pes nic neříká, není pro mě atraktivní , tak se nezlooob.....

já to chápu..víš kdyby jsi napsala malé psy nemusim mám raději velké..nic bych nenapsala....a už dost jsme trošku mimo témaA nezlobim se...

4.6.2007 19:17

mikka napsal(a):
já to chápu..víš kdyby jsi napsala malé psy nemusim mám raději velké..nic bych nenapsala....a už dost jsme trošku mimo témaA nezlobim se...

Oblíbený - Kavalír, mám doma 3 a velice mě zaujala jejich povaha, je to prostě kamarád pro všechny a na všechno
Neoblíbený - Faraonský pes, nelíbí se mi od pohledu, ale žádného neznám proto je nechci odsuzovat, sama bych si ho prostě nepořífila

4.6.2007 19:44

lucie buresova napsal(a):
Oblíbený - Kavalír, mám doma 3 a velice mě zaujala jejich povaha, je to prostě kamarád pro všechny a na všechno
Neoblíbený - Faraonský pes, nelíbí se mi od pohledu, ale žádného neznám proto je nechci odsuzovat, sama bych si ho prostě nepořífila

Nejoblíbenější: bulterier - přesně mi vyhovuje a já jemu. Je to hroznej komik.

Nejméně oblibené: všechny ty malé "chodící paruky" co jsou uslintané a tahají za sebou na chlupech hovínka. Třeba Jorkšír když je ostříhaný tak se mi i libí, ale na neostříhaného bych vživotě nesahla.

5.6.2007 12:18

maruska napsal(a):
Nejoblíbenější: bulterier - přesně mi vyhovuje a já jemu. Je to hroznej komik.

Nejméně oblibené: všechny ty malé "chodící paruky" co jsou uslintané a tahají za sebou na chlupech hovínka. Třeba Jorkšír když je ostříhaný tak se mi i libí, ale na neostříhaného bych vživotě nesahla.

Nejůžasnější pro mě je briard. Obrovská chlupatá koule s ještě větším srdcem
Neoblíbený mám dalmatiny a jorkšíry. Ty vážně nemusím ani jednoho. Ale spíš se obracím k těm větším plemenům, než k těm malým.

6.6.2007 11:27

matahary napsal(a):
Malá anketka

Oblíbený- pitbull - protože je srdnatý
- československý vlčák- má zvláštní svobodnou povahu
- německý ovčák- miluji pohled na klusajícího ovčáka (nesmí to být ten s přehnaně spadlou zádí), je to jako když běží kůň, a je inteligentní
- leopardí pes- prostě mě oslovil

neoblíbení- border kolie- pro tu jeji snahu se zavděčit a taky proto, že ji všechno jde
- malinois- pro ten rtuťovitý temperament

předem se omlouvám majitelům borderek a maliňákům

6.6.2007 15:10

matahary napsal(a):
Malá anketka

Oblíbené jasně trpasličí pinč a to pro jeho krásný exteriér, perfektní povahu nabitou energií a nadšením pro jakoukoli akci, pevné zdraví a dlouhý život.

Nemám neoblíbené psy. Každé plemeno má něco do sebe.

Nejmladší členka smečky, na fotu 4,5 měsíce.

6.6.2007 20:57

alena napsal(a):
Oblíbené jasně trpasličí pinč a to pro jeho krásný exteriér, perfektní povahu nabitou energií a nadšením pro jakoukoli akci, pevné zdraví a dlouhý život.

Nemám neoblíbené psy. Každé plemeno má něco do sebe.

Nejmladší členka smečky, na fotu 4,5 měsíce.

Nejoblíbenější - miluju pitbulečky,protože máme pitbulí holku doma-je to nejzlatější pes a hrozná milovnice lidí.Dál se mi líbí stafordi,bulíci.

Neoblíbená - jorci,bišonci apod. Nemám moc ráda malá plemena.

7.6.2007 09:01

sarinka napsal(a):
Nejoblíbenější - miluju pitbulečky,protože máme pitbulí holku doma-je to nejzlatější pes a hrozná milovnice lidí.Dál se mi líbí stafordi,bulíci.

Neoblíbená - jorci,bišonci apod. Nemám moc ráda malá plemena.

máme rádi všechny,ale nejvíce bullánky.Moc nás neoslovili takový ti olepený umaštěný,s uřvanýma očima ,ale to je samo na lidech,jak který bude vypadat,že ju?
Naši mazlouni.

7.6.2007 11:19

matahary napsal(a):
Malá anketka

Oblíbené: molossy + IW
Neoblíbené: nevychované a bohužel většinu malých plemen pro jeji nesnášenlivos

7.6.2007 12:17

laomy71 napsal(a):
Oblíbené: molossy + IW
Neoblíbené: nevychované a bohužel většinu malých plemen pro jeji nesnášenlivos

Oblíbený plemena: Amstaf, Stafbul, Pitbull, Shi-tzu, Silky teriér, Yorkshirský teriér

Neoblíbený plemena: Nevychovaný páníčci

Přidejte reakci

Přidat smajlík