Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.11.2007 11:41

Dobré odpoledne všem pejskařům
Mám 6.5měsíční štěndo německého ovčáka ,do minulého týdne pejsek poslouchal a měl zájem se učit ale vše se obrátilo.Jak jdeme na procházku a pustím ho z vodítka
tak mě absolutně ignoruje,nepomáhají ani pamlsky, vodítko používám co nejméně dopřávám mu větší volnost. Už ani nevím, jestli se náhodou pejskovi nevěnuji až moc. Přeji pěkné odpoledne

27.11.2007 14:56

denny napsal(a):
Dobré odpoledne všem pejskařům
Mám 6.5měsíční štěndo německého ovčáka ,do minulého týdne pejsek poslouchal a měl zájem se učit ale vše se obrátilo.Jak jdeme na procházku a pustím ho z vodítka
tak mě absolutně ignoruje,nepomáhají ani pamlsky, vodítko používám co nejméně dopřávám mu větší volnost. Už ani nevím, jestli se náhodou pejskovi nevěnuji až moc. Přeji pěkné odpoledne

Jestli na něj nepřišla puberta . V tomhle období jsme chodili víc na vodítku než na volno, protože pesan ze mě měl srandu. Pouštěla jsem ho jen na loukách, které máme cca 7km, ale bylo to jediné místo, kde nehrozilo nebezpečí, že vběhne při té své rozpustilosti pod auto. Zhruba v 11ti měsících se mu sluch začal vracet

Přidejte reakci

Přidat smajlík