Přišel mi mail - štěnata golden retrievera

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.1.2008 13:24

Dobrý den

Hledají se vážní zájemci o štěňata Golden Retriver.
Narodilo se jich tolik, že nejspíš budou uspány. V případě zájmu
budou štěňata předána zdarma. Pokud máte zájem volejte 736 752 507.

František Molík
Informační místo pro podnikatele
Krajská hospodářská komora Královéhradeckého kraje
Jednatelství
Náchod
Masarykovo nám.1, 547 01 NÁCHOD
Tel/fax: 00420 491 405 332
Mobil: +420 736 752 507
e-mail: nachod@rhkhradec.cz
www.rhkhradec.cz

23.1.2008 13:25

jimmo napsal(a):
Dobrý den

František Molík
Jednatelství
Náchod
www.rhkhradec.cz

Inzerát jsem zkopírovala. SAma mam doma jednoho zlaťáčka a k tomu jeste jedno boxera. Další pes nelze. Prosím zkuste se optat známých.....

23.1.2008 13:28

jimmo napsal(a):
Inzerát jsem zkopírovala. SAma mam doma jednoho zlaťáčka a k tomu jeste jedno boxera. Další pes nelze. Prosím zkuste se optat známých.....

No tak ted sem si vsimla, ze uz se to tu probira...tak se omlouvam.

23.1.2008 14:39

jimmo napsal(a):
Dobrý den

František Molík
Jednatelství
Náchod
www.rhkhradec.cz

Kde jste přišla na to uspání?!. molíkovi znám, jsou to skoro sousedi jak je znám, pochybuji, že by na tohle přistoupili!

23.1.2008 14:53

mumie napsal(a):
Kde jste přišla na to uspání?!. molíkovi znám, jsou to skoro sousedi jak je znám, pochybuji, že by na tohle přistoupili!

Tak teď jsem mluvila s panem Molíkem, je to čísi nejapný žert. Vím, že mají psa, nikoliv fenu, ale domnívala jsem se, že pomáhá prodávat štěňat po tomto psu. Ale pes ještě vůbec nekryl a bohužel mu začínají lidé telefonovat z celé republiky, posílají SMS ky (bohužel vulgární). Požádal mne, abych jeho jménem poprosila SPRÁVCE o SMAZÁNÍ toho špatného vtipu a ostatní pejskaře požádat o pochopení a nevolat, nepsat. ŽÁDNÁ štěňata NEMÁ a tudíž ani nebude NIC a NIKOHO UTRÁCET!

23.1.2008 14:55

mumie napsal(a):
Tak teď jsem mluvila s panem Molíkem, je to čísi nejapný žert. Vím, že mají psa, nikoliv fenu, ale domnívala jsem se, že pomáhá prodávat štěňat po tomto psu. Ale pes ještě vůbec nekryl a bohužel mu začínají lidé telefonovat z celé republiky, posílají SMS ky (bohužel vulgární). Požádal mne, abych jeho jménem poprosila SPRÁVCE o SMAZÁNÍ toho špatného vtipu a ostatní pejskaře požádat o pochopení a nevolat, nepsat. ŽÁDNÁ štěňata NEMÁ a tudíž ani nebude NIC a NIKOHO UTRÁCET!

to je divné, ale kamarádka na ty štěňata volala v rámci zájmu a bylo jí zděleno, že pejsci už jsou rozdáni...že mají své majitele, tak to je nějaké divné, nemyslíte?

23.1.2008 14:59

sabina napsal(a):
to je divné, ale kamarádka na ty štěňata volala v rámci zájmu a bylo jí zděleno, že pejsci už jsou rozdáni...že mají své majitele, tak to je nějaké divné, nemyslíte?

Pevnou linku z hlavy neznám, ale volala jsem na mobil. Ale oni skutečně mají psa, bydlí ve vedlejší ulici a starou 15 letou fenu a teď nevím plemeno (nějaké severské). nejspíš to špatně pochopila. Uvědomte si, že tento pán ve svém postavení si nemůže toto dovolit. Lidi přemýšlějte hlavou !

23.1.2008 15:24

jimmo napsal(a):
Dobrý den

František Molík
Jednatelství
Náchod
www.rhkhradec.cz

A hlavně je to HOAX chodící po netu od roku 2003...

23.1.2008 15:44

mumie napsal(a):
Pevnou linku z hlavy neznám, ale volala jsem na mobil. Ale oni skutečně mají psa, bydlí ve vedlejší ulici a starou 15 letou fenu a teď nevím plemeno (nějaké severské). nejspíš to špatně pochopila. Uvědomte si, že tento pán ve svém postavení si nemůže toto dovolit. Lidi přemýšlějte hlavou !

hele víš co je zajímavý? mě ten e-mail přišel předevčírem, ale adresa pana Molíka tam uvedená nebyla. Kočilo to tím mobilním číslem... Je vidět, že ten hoax cestou po netu nabral spoutu inovací. Třeba chtěl tomu pánovi někdo zavařit, kdo ví? Každopádně jsem to smázla.

23.1.2008 17:54

impact napsal(a):
A hlavně je to HOAX chodící po netu od roku 2003...

už mi došel taky, a včera ještě mejl, kde se nabízí kříženci berňáků, ale aspoň tam není, že je utratí...

23.1.2008 20:24

cervka napsal(a):
hele víš co je zajímavý? mě ten e-mail přišel předevčírem, ale adresa pana Molíka tam uvedená nebyla. Kočilo to tím mobilním číslem... Je vidět, že ten hoax cestou po netu nabral spoutu inovací. Třeba chtěl tomu pánovi někdo zavařit, kdo ví? Každopádně jsem to smázla.

Samozřejmě že to bylo za účelem poškození. Který pak člověk by si dal na takový to inzerát tak kompletní "podpis"! Ale jak vidíte, přesto se našli pitomci, kteří nad tím nepřemýšlí.

23.1.2008 20:34

viki napsal(a):
už mi došel taky, a včera ještě mejl, kde se nabízí kříženci berňáků, ale aspoň tam není, že je utratí...

Pro pani nebo slecnu mumii. Vy me nazyvate pitomcem? Podle sebe soudim tebe, ze.Hold sem naivni, ze jsem tomu verila. Me totiz email tohohle typu prisel poprve, sem snad naka vedma, abych hned vedela, ze tento email je nesmysl? Chtela sem jen pomoct.

21.2.2008 08:13

jimmo napsal(a):
Pro pani nebo slecnu mumii. Vy me nazyvate pitomcem? Podle sebe soudim tebe, ze.Hold sem naivni, ze jsem tomu verila. Me totiz email tohohle typu prisel poprve, sem snad naka vedma, abych hned vedela, ze tento email je nesmysl? Chtela sem jen pomoct.

Tak toto mi přišlo zase.....už asi potřetí

21.2.2008 08:30

jimmo napsal(a):

To mi taky nedávno přišlo a je to nějaký blaf,řešilo se to před časem na nemoderce.

21.2.2008 10:41

danan napsal(a):
Tak toto mi přišlo zase.....už asi potřetí

mě to přišlo už asi po 6.!!A když mi něco takového přijde tak se kouknu na www.hoax.cz a tam to většinou je!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík