Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.1.2006 20:53

Ahojky! protože ješťe nikdo z kolemdoucích nepoznal co ta naše příšerka je vlastně za plemeno tak to zkusím na vás! co si myslíte že je tohle za rasu? podotýkám je to čistokrevný a s PP jen trošku mimo standart - co se týká střihu! tak hádejte!

28.1.2006 10:51

kiwi napsal(a):
Ahojky! protože ješťe nikdo z kolemdoucích nepoznal co ta naše příšerka je vlastně za plemeno tak to zkusím na vás! co si myslíte že je tohle za rasu? podotýkám je to čistokrevný a s PP jen trošku mimo standart - co se týká střihu! tak hádejte!

nápověda chlupatej netopýr to není - ještě jedna fotečka

28.1.2006 10:56

kiwi napsal(a):
nápověda chlupatej netopýr to není - ještě jedna fotečka

Barevný boloňský psík? Nějak mi tam ale nejdou ty stojací uši...Vypadá trošku jako Kyi Leo,ale nevím,jestli u nás vůbec jsou.
Dejte nápovědu

28.1.2006 12:15

kiwi napsal(a):

Havanský psík? Nic jiného mě nenapadá....

28.1.2006 12:44

artinka napsal(a):
Havanský psík? Nic jiného mě nenapadá....

tibeťáček? tibetský teriér??

28.1.2006 12:45

aira napsal(a):
tibeťáček? tibetský teriér??

ještě ten havanáček by to mohl být,,,,

28.1.2006 12:48

aira napsal(a):
ještě ten havanáček by to mohl být,,,,

havanacek to neni, taky jsem myslela. ted myslime, ze je to cinskej chocholacek labutenka. je to tu jeste pod jednim tematem, neco s vkladanim fotek

28.1.2006 12:53

listicka napsal(a):
havanacek to neni, taky jsem myslela. ted myslime, ze je to cinskej chocholacek labutenka. je to tu jeste pod jednim tematem, neco s vkladanim fotek

a nemá na labutěnku moc krátké nohy?Kamarádka ho m a vypadá teda ůplně jinak

28.1.2006 13:04

mikka napsal(a):
a nemá na labutěnku moc krátké nohy?Kamarádka ho m a vypadá teda ůplně jinak

taky jsem si říkala.. ale fotka může zkreslovat a nic podobnýho snad už není. Nebo mě alespoň nenapadá, co by už nebylo řečeno a zavrhnuto.

28.1.2006 13:09

kiwi napsal(a):

neni to shitzu? takhle nejak vypada i svagrove

28.1.2006 13:10

xskal200 napsal(a):

taky ne, taky jsem to tipovala. ani shih tzu ani bolonak ani krizenec. je to neco s PP

28.1.2006 13:11

kiwi napsal(a):

TAK UZ NAM TO PROZRAD!!!!

28.1.2006 13:12

xskal200 napsal(a):

shitzu má krátký čumák.Nejspíš to bude ta labutěnka,ale bez pp

28.1.2006 13:49

kiwi napsal(a):

Mě zase napadl lhasa apso.
Podle mě šicák, labuťěnka ano boloňák to není. Tibetský asi taky ne, připadá mi na něj malý. Rychle z hlavy mě nic nenapadá. Taky jsem zvědavá, "co" to je?

28.1.2006 14:11

eva nohelova napsal(a):
Podle mě šicák, labuťěnka ano boloňák to není. Tibetský asi taky ne, připadá mi na něj malý. Rychle z hlavy mě nic nenapadá. Taky jsem zvědavá, "co" to je?

už to mám SKAJTERIÉR

28.1.2006 14:20

aira napsal(a):
už to mám SKAJTERIÉR

ale to zas není společenský plemeno, toto prý je..
tak už nenapínej

28.1.2006 14:27

listicka napsal(a):
ale to zas není společenský plemeno, toto prý je..
tak už nenapínej

si doma projdu atlas psů... ale stejnak myslím, že je to naše maltezačka eda s černou maskou, někdy tak ty uši taky má.. netopírek náš

28.1.2006 14:31

listicka napsal(a):
si doma projdu atlas psů... ale stejnak myslím, že je to naše maltezačka eda s černou maskou, někdy tak ty uši taky má.. netopírek náš

Už to mám!!!!! Je ti COTON DE TULEÁR!!!!!!

28.1.2006 14:53

listicka napsal(a):

Asi máte pravdu...to by mohlo být. Labutěnka mě nenapadla, protože jsem zvyklá právě na ty klopené uši.

28.1.2006 15:12

nika napsal(a):
Už to mám!!!!! Je ti COTON DE TULEÁR!!!!!!

Ne ne ten to nebude zadavatelka dávala nápovědu,že se vyskyuje ve dvou rázech a že se používal jako živá ohřívačka .A to byl přece naháč.

28.1.2006 16:25

eva nohelova napsal(a):

lhasa vypada uplne jinak

28.1.2006 16:28

xskal200 napsal(a):
lhasa vypada uplne jinak

Jestli to je fakt ta labuťěnka, pak vypadá opravdu divně Hlavně ty krátké nohy

28.1.2006 17:34

nika napsal(a):
Jestli to je fakt ta labuťěnka, pak vypadá opravdu divně Hlavně ty krátké nohy

Je to labutěnka! že jste říkali že má krátký nohy mu radši říkat nebudu :) mohlo by se ho to dotknout!je menší (poslední z vrhu) ale s PP.

30.1.2006 12:41

kiwi napsal(a):

Tak sem přidám trochu většího hafáka. Marně totiž přemýšlím, zda je to doga. Nějak mi nesedí ta jemná hlava. Tak třeba mi sem odborníci-dogaři podají vysvětlení

30.1.2006 20:52

lerry napsal(a):
Tak sem přidám trochu většího hafáka. Marně totiž přemýšlím, zda je to doga. Nějak mi nesedí ta jemná hlava. Tak třeba mi sem odborníci-dogaři podají vysvětlení

To je prafektní fotka! bohužel neporadím mám tamtu příšerku úplně nahoře co má krátký nohy což se o té tvé říci nedá

30.1.2006 20:53

kiwi napsal(a):
To je prafektní fotka! bohužel neporadím mám tamtu příšerku úplně nahoře co má krátký nohy což se o té tvé říci nedá

pardon to podivný slovo mělo být perfektní

Přidejte reakci

Přidat smajlík