Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.2.2006 21:28

Ahoj. Jak má vypadat maska tricolorního kavalírka? Má mít velkou bílou lysinu nabo spíše černý? Můžete sem dát i fotečky těchto úžasných pejsků a kdyžtak i odkazy na chovatelské stanice. Děkuji.

12.2.2006 14:58

arwen napsal(a):
Ahoj. Jak má vypadat maska tricolorního kavalírka? Má mít velkou bílou lysinu nabo spíše černý? Můžete sem dát i fotečky těchto úžasných pejsků a kdyžtak i odkazy na chovatelské stanice. Děkuji.

spíše bílou lysinku. posílám fotku našeho kamaráda... taky ještě jednou přidávám odkaz na moje stránky, kde je spousta odkazů na další CHS.
http://z.derylova.panstvi.sweb.cz/index_004.htm

12.2.2006 15:01

arwen napsal(a):

Měli by mít bílou lysinku - bývá různě široká. Myslím, že to ale základní standard nepopisuje. Jen, že znaky mají být dobře rozložené. Jinde jsem se dočetla, že minim.kolem čumáčku bílé. Tedy já bych tricolorka bez lysinky nekoupila - pokuď bych ho chtěla do chovu. Toto je moje Brusinka.

12.2.2006 19:10

arwen napsal(a):

Lysinku, není určeno jak velkou, pravidelné pálení na nožičkách a tvářičkách.

12.2.2006 21:28

eva nohelova napsal(a):
Měli by mít bílou lysinku - bývá různě široká. Myslím, že to ale základní standard nepopisuje. Jen, že znaky mají být dobře rozložené. Jinde jsem se dočetla, že minim.kolem čumáčku bílé. Tedy já bych tricolorka bez lysinky nekoupila - pokuď bych ho chtěla do chovu. Toto je moje Brusinka.

Brusinčin tatík Ethan Twai z Císařského mlýna ......

Přidejte reakci

Přidat smajlík