Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.4.2008 14:15

Právě jsem se dozvěděla o dvou ročních dobrmanech ,klukovi a holce. Někdo si je koupil a nezvládá, takže jsou zatím u chovatelky. Nevím zatím podrobnosti, ani jestli jsou s PP, ale prý je dají zadarmo. Fotky nejsou žádné.

22.4.2008 15:02

hankaapes napsal(a):
Právě jsem se dozvěděla o dvou ročních dobrmanech ,klukovi a holce. Někdo si je koupil a nezvládá, takže jsou zatím u chovatelky. Nevím zatím podrobnosti, ani jestli jsou s PP, ale prý je dají zadarmo. Fotky nejsou žádné.

Takže další info. Jsou to psi s PP, majitelé se jich chtěli zbavit jakýmkoliv způsobem, protože jsou temperamentní (taky důvod) zatím je má u sebe chovatelka, chov.stanice GUMBY a jsou zadarmo. tel:602685846

23.4.2008 09:03

hankaapes napsal(a):
Takže další info. Jsou to psi s PP, majitelé se jich chtěli zbavit jakýmkoliv způsobem, protože jsou temperamentní (taky důvod) zatím je má u sebe chovatelka, chov.stanice GUMBY a jsou zadarmo. tel:602685846

jenom posouvám

28.4.2008 16:50

hankaapes napsal(a):
jenom posouvám

Jeste jednou posouvam-nevite, jestli uz pejsci maji nove majitele?

28.4.2008 17:52

mrsniky napsal(a):
Jeste jednou posouvam-nevite, jestli uz pejsci maji nove majitele?

Nevím, dívala jsem se na stránky této stanice, mají pěkné a úspěšné psy, ale neměla jsem tolik času, abych je projížděla celé. Jenom doufám, že se někdo najde. taky nechci volat chovatelce, abych v ní nevzbudila zbytečnou naději. Díky za zájem

dobrmanier

2.5.2008 13:20
dobrmanier

hankaapes napsal(a):

Jenže když chovatelská stanice má stránky naposledy aktualizované z roku 2006, je to těžké. Žádné informace tam nejsou. Jinak kdyby bylo potřeba, dám to na stránky : www.dobrmani.unas.cz

2.5.2008 14:01

dobrmanier napsal(a):
Jenže když chovatelská stanice má stránky naposledy aktualizované z roku 2006, je to těžké. Žádné informace tam nejsou. Jinak kdyby bylo potřeba, dám to na stránky : www.dobrmani.unas.cz

Bože to je děs, to ty majitelé čekali že dobrman bude jak ovce ..... :(?? to je vážně divný že je dobrman temperamentní ......No každopádně chovatelky je mi dost líto ale zadarmo bych v dnešní době nedala ani křečka.... bych se bála že z nich pak udělají vietnamci nějakou dobrůtku!!! at je dá třeba za 2000 ale ne zadarmo!!! Lidi jsou dneska různý a vy....... především!

3.5.2008 00:22

hankaapes napsal(a):

Pejsek už má novou rodinu s postelí a spoustou lásky, fenku si majitel bohužel vzal zpátky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík