Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.6.2008 20:15

Dobrý den, poprosila bych vás o zhodnocení dvou fotek výstavního postoje. Který se vám zdá lepší a případně vytknout chyby.
Foto 1
Děkuji L

16.6.2008 20:20

brix napsal(a):
Dobrý den, poprosila bych vás o zhodnocení dvou fotek výstavního postoje. Který se vám zdá lepší a případně vytknout chyby.
Foto 1
Děkuji L

foto 2

lucie x

16.6.2008 20:22
lucie x

brix napsal(a):
foto 2

Na první fotce bych více natáhla zadní nohy a postavila je stejně a nezvedala tolik ocas, jen přidržela jako pokračování hřbetní linie..
Z druhé fotky se toho moc nepozná, když je focena zvrchu :-)

16.6.2008 20:28

lucie x napsal(a):
Na první fotce bych více natáhla zadní nohy a postavila je stejně a nezvedala tolik ocas, jen přidržela jako pokračování hřbetní linie..
Z druhé fotky se toho moc nepozná, když je focena zvrchu :-)

Dekuji za komentar. Prave na druhe fotce by mely byt zadni nohy vic posunute vzadu, pritel rikal, ze uz je to moc, tak jsem se zeptala povolanejsich. A co predni nohy - maji byt kolmo k zemi nebo muzou byt mirne dopredu?
L

lucie x

16.6.2008 20:31
lucie x

brix napsal(a):
Dekuji za komentar. Prave na druhe fotce by mely byt zadni nohy vic posunute vzadu, pritel rikal, ze uz je to moc, tak jsem se zeptala povolanejsich. A co predni nohy - maji byt kolmo k zemi nebo muzou byt mirne dopredu?
L

Přední kolmo k zemi, v zákrytu z pohlebu zboku.. Ale na můj vkus zvedáte ten ocas moc vysoko..

16.6.2008 21:05

lucie x napsal(a):
Přední kolmo k zemi, v zákrytu z pohlebu zboku.. Ale na můj vkus zvedáte ten ocas moc vysoko..

Ocas vylepsime, to je malickost ....Nebo by treba bylo lepsi ho nedrzet vubec?
L

lucie x

16.6.2008 21:27
lucie x

brix napsal(a):
Ocas vylepsime, to je malickost ....Nebo by treba bylo lepsi ho nedrzet vubec?
L

Pokud ho pes vzládne držet sám, tak nemusíte, jinak ej to ale lepší..

17.6.2008 08:42

lucie x napsal(a):
Pokud ho pes vzládne držet sám, tak nemusíte, jinak ej to ale lepší..

Tak jeste prosim nejake rady, kritiku a tak.
diky L

17.6.2008 09:24

brix napsal(a):
diky L

Čusík, to je snad poprvé, co si to tvoje psí torpédu můžu v klidu prohlídnout.
A takto se předváděl pro změnu tvůj oř o víkendu

17.6.2008 09:24

brix napsal(a):
diky L

koukám, že parádně přibral, gratuluju

17.6.2008 09:53

lump napsal(a):
Čusík, to je snad poprvé, co si to tvoje psí torpédu můžu v klidu prohlídnout.
A takto se předváděl pro změnu tvůj oř o víkendu

Ahoj bibicek skace krasne, uz mu o chudackovi urcite chybi. Mohli bysme mozna neco o vikendu preskakat maleho. Co ostatni konicci? A co Lotrik, uz na nem normalne jezdis?
L

17.6.2008 09:55

hankaapes napsal(a):
koukám, že parádně přibral, gratuluju

Ahoj ty uz jsi tady dlouho nebyla. dekuji za oceneni, obcas trochu varime a taky ma ted jine granule, akorat mam pocit, ze trochu hnedne, no uvidime, co reknou na vystave. Vy asi do Brna na Intercanis nejedete, co? Byli jsme asi pred 14 dny na loveckem vycviku, ale zjistili jsme, ze je to na nej jeste prilis brzo, musime nejdriv vypilovat poslusnost. Ale tak ma teprve 9 mesicu, takze myslim, ze casu je dost. A jak se dari vam?
L

17.6.2008 10:04

brix napsal(a):
Ahoj bibicek skace krasne, uz mu o chudackovi urcite chybi. Mohli bysme mozna neco o vikendu preskakat maleho. Co ostatni konicci? A co Lotrik, uz na nem normalne jezdis?
L

Jj, souhlas,můžem něco pohopkat. Lotásek je z toho ještě takový vyvalený, ale sedám na něho na chvilku skoro každý den a předevčírem jsme už zvládli klusovky. Jinak Míša fotila, takže fotk z volnosti je hafl u každého oříka.

17.6.2008 10:36

brix napsal(a):
Ahoj ty uz jsi tady dlouho nebyla. dekuji za oceneni, obcas trochu varime a taky ma ted jine granule, akorat mam pocit, ze trochu hnedne, no uvidime, co reknou na vystave. Vy asi do Brna na Intercanis nejedete, co? Byli jsme asi pred 14 dny na loveckem vycviku, ale zjistili jsme, ze je to na nej jeste prilis brzo, musime nejdriv vypilovat poslusnost. Ale tak ma teprve 9 mesicu, takze myslim, ze casu je dost. A jak se dari vam?
L

mě přijde, že je tak akorát vhodná doba začít s výcvikem, ale nelámat nic přes koleno :o)) V tom Brně musíte uspět, fakt mu to chlapovi psímu sluší, doufám, že písneš, jak jste dopadli. Já teď střídavě jsem s Hubertem na chalupě a doma, ale na chalupě je líp, nádherná zazvěřená příroda, takže si užíváme, ale zároveň jsem se přistihla, že ho když jsme sami strašně rozmazluju. Bylo by škoda, kdyby ti tmavnul, snad sluníčko pomůže, nemá to krmení čím krmíš moc betakarotenu? Hubas je teď úplně stříbrnej, plave a je na sluníčku, takže se vlastně bělí, jako prádlo na Starém bělidle :o))) moc zdravím

17.6.2008 12:18

hankaapes napsal(a):
mě přijde, že je tak akorát vhodná doba začít s výcvikem, ale nelámat nic přes koleno :o)) V tom Brně musíte uspět, fakt mu to chlapovi psímu sluší, doufám, že písneš, jak jste dopadli. Já teď střídavě jsem s Hubertem na chalupě a doma, ale na chalupě je líp, nádherná zazvěřená příroda, takže si užíváme, ale zároveň jsem se přistihla, že ho když jsme sami strašně rozmazluju. Bylo by škoda, kdyby ti tmavnul, snad sluníčko pomůže, nemá to krmení čím krmíš moc betakarotenu? Hubas je teď úplně stříbrnej, plave a je na sluníčku, takže se vlastně bělí, jako prádlo na Starém bělidle :o))) moc zdravím

Tak to se mate fajn, to vam zavidim. Byli jste na vystave v tech Litomericich? Jak jste dopadli? Na vycviku to vypadalo, ze ho to urcite bude bavit, ale jeste neumi poradne aportovat a taky nevydrzi moc dlouho odlozeny, takze tohle musime jeste zdokonalit. Taky ma docela hruzu ze strileni, ale to chce asi taky cas. Krmime tou purinou pro plan for athletic puppy, tak nevim, jestli je v tom betakaroten, musim se podivat. Ale on byl vzdycky spis tmavsi. Urcite napisu vysledek z Brna, musite nam drzet palce, v mladych pejscich jsme jenom tri, tak treba to klapne.
Tak se mejte krasne.
L

17.6.2008 13:06

brix napsal(a):
Tak to se mate fajn, to vam zavidim. Byli jste na vystave v tech Litomericich? Jak jste dopadli? Na vycviku to vypadalo, ze ho to urcite bude bavit, ale jeste neumi poradne aportovat a taky nevydrzi moc dlouho odlozeny, takze tohle musime jeste zdokonalit. Taky ma docela hruzu ze strileni, ale to chce asi taky cas. Krmime tou purinou pro plan for athletic puppy, tak nevim, jestli je v tom betakaroten, musim se podivat. Ale on byl vzdycky spis tmavsi. Urcite napisu vysledek z Brna, musite nam drzet palce, v mladych pejscich jsme jenom tri, tak treba to klapne.
Tak se mejte krasne.
L

Do Litoměřic jsme nakonec nejeli, skočila na mě nějaká bacila ohavná a manžel na tom nebyl o nic líp, ale Hubas měl radost, výstavy nemusí, a já myslím, že už s nima skončíme. Ten aport se dá naučit, i to odložení (respektive zdokonalit), ale na ty výstřely by jste se měli zaměřit. Měli jsme stejný problém, chtělo by to se pohybovat v blízkosti nějaké střelnice a přitom psa nechat dělat něco pro něj děsně zábavného, ale my jsme nakonec šli rovnou na hon na bažanty (ale to už jsme měli perfektní aport), na tom honu se první výstřel hodně bál, ale jak začali padat bažanti a psi kolem začali nadšeně pracovat, šel do toho s takovou vervou a chutí, že se mi chtělo brečet i smát najednou. Od té doby, aby nezapomněl ,chodíme každý podzim a výstřely už mu nevadí, naopak, když slyší vstřel už čeká, co kam spadne, aby to mohl přinést. Na Silvestra taky při té kanonádě běhal po zahradě a pořád čekal,až něco spadne, nakonec k nám dopadla jedna prázdná tuba od římské svíce, pesan jí nadšeně přinesl, a byl klid. Budu na vás myslet a držet palce. Rozhodně se ozvi

Přidejte reakci

Přidat smajlík