Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.8.2008 13:10
cameo

XXX.XXX.69.18

Mojí feňuli při bakteriologickém vyšetření zjistili tohohle zlatého hajzlíka. Pořád se jí opakovaly záněty spojivek. Jak k tomu vůbec pes může přijít. To se nakazí od jiného?

11.8.2008 14:49
rachel

XXX.XXX.90.128

cameo napsal(a):
Mojí feňuli při bakteriologickém vyšetření zjistili tohohle zlatého hajzlíka. Pořád se jí opakovaly záněty spojivek. Jak k tomu vůbec pes může přijít. To se nakazí od jiného?

Já ho mám taky, už několik let...
Ne v krku pas, ale ve svém krku.
Může se k němu přijít buď kontaktem s nakaženou osobou a nebo jen tak ze vzduchu.

Nejhorší je, že přenašeči kolikrát ani netuší, že ho mají...

11.8.2008 14:50
rachel

XXX.XXX.90.128

rachel napsal(a):

Já ho mám taky, už několik let...
Ne v krku pas, ale ve svém krku.
Může se k němu přijít buď kontaktem s nakaženou osobou a nebo jen tak ze vzduchu.

Nejhorší je, že přenašeči kolikrát ani netuší, že ho mají...

ne pas, ale psa...

Omluva za prohození písmenek

11.8.2008 15:46
pinoha

XXX.XXX.69.167

cameo napsal(a):

To jste Vy z bullteriéřího fóra?
Myslím, že zlatý stafylokok se vyskytuje u spousty lidí (nevím jak psů) naprosto bezpříznakově. Ale při oslabení imunity nebo u vnímavých jedinců dělá šílenou paseku. Je to třeba postrach špitálů! Velmi úspěšně vzdoruje antibiotikům a rád recidivuje.
Možná bych zkusila zavolat na infekční oddělení lidské nemocnice a požádala o radu, která antibiotika účinkují. Oni to budou vědět určitě! (Jenom musíte narazit na někoho ochotného.)
Držím Vašemu pejskovi palce!
Lucie

Přidejte reakci

Přidat smajlík