už asi 3 dny nemůžu vkládat příspěvky do nemoderované diskuze ( 1 nebo 2x se nějakým zázrakem podařilo) , vždycky mi to napíše ...Chyba
Diskusní příspěvek byl už jednou do databáze uložen...
, samozřejmě uloženo nebylo nic. Resp.možná uloženo někam bylo, ale vzhledem k tomu , že to není zobrazeno, tak je to na..., už mě docela krká se s něčím psát, když to pak zmizí. Nevíte někdo , co s tím je ?
mac1
napsal(a):
už asi 3 dny nemůžu vkládat příspěvky do nemoderované diskuze ( 1 nebo 2x se nějakým zázrakem podařilo) , vždycky mi to napíše ...Chyba
, samozřejmě uloženo nebylo nic. Resp.možná uloženo někam bylo, ale vzhledem k tomu , že to není zobrazeno, tak je to na..., už mě docela krká se s něčím psát, když to pak zmizí. Nevíte někdo , co s tím je ?
Co s tim je to nevim,ale ani na konich a terarijnich zviratech to nejede,bude to nejspis chyby na cele faune
mac1
napsal(a):
Me to vypisuje uplne to stejne.A uspesnost vkladani prispevku je temer miziva.
jarka
napsal(a):
Me to vypisuje uplne to stejne.A uspesnost vkladani prispevku je temer miziva.
Taky už mi pár dní nejdou normálně vkládat příspěvky na nemoderovanou, párkrát jsem toho napsala docela dost a nešlo to pak uložit, to bylo k vzteku,ale pak jsem zjistila, že stači v reakci přepsat název původního tématu (třeba za něj jen přidat tečku) a pak to pustí. Nevím ale, jestli je to řešení nebo náhoda
Technika si z nás asi dělá srandu.
splestule blativa
napsal(a):
Taky už mi pár dní nejdou normálně vkládat příspěvky na nemoderovanou, párkrát jsem toho napsala docela dost a nešlo to pak uložit, to bylo k vzteku,ale pak jsem zjistila, že stači v reakci přepsat název původního tématu (třeba za něj jen přidat tečku) a pak to pustí. Nevím ale, jestli je to řešení nebo náhoda
Technika si z nás asi dělá srandu.
A nebo v tom má prsty webmaistr ? Taky vždy umažu nebo přidám do nadpisu a pustí mě to pokaždý, český člověk si poradí vždy a všude.
paskal
napsal(a):
A nebo v tom má prsty webmaistr ? Taky vždy umažu nebo přidám do nadpisu a pustí mě to pokaždý, český člověk si poradí vždy a všude.
Jestli by nebylo v tom pripade lepsi napsat webmasterovi a upozornit ho na chybu... Ja to kdysi udelal, a musim konstatovat, ze reagoval bez problemu, a celkem rychle (teda, az na to, ze jsem mu musel psat asi trikrat, protoze si po sobe zrejme nekontroloval finkcnost "opravy") :-)
mac1
napsal(a):
Poslala jsem tuto diskusi webmasterovi, určitě se pokusí to dát do pořádku. Jen strpení.