Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.9.2008 19:48
makki

XXX.XXX.1.106

Zdravím. Hodně jsem o těchto granulích četla, tak jsem je vyzkoušela. Připadá mi ale, že mému psovi, vlastně i mně, trochu vadí silné aroma těchto granulí. Vždy dlouho váhá, než se do nich pustí, očuchává je, pak je ale sežere s chutí. Tak nevím. Jak je to u vás?

3.9.2008 19:55
kelly

XXX.XXX.176.165

makki napsal(a):
Zdravím. Hodně jsem o těchto granulích četla, tak jsem je vyzkoušela. Připadá mi ale, že mému psovi, vlastně i mně, trochu vadí silné aroma těchto granulí. Vždy dlouho váhá, než se do nich pustí, očuchává je, pak je ale sežere s chutí. Tak nevím. Jak je to u vás?

Ahoj, krmím masem, ale občas ráno i Platinem. Je pravda, že toto krmivo má ppněkud silnější aroma, připomíná mi to trochu magi, ale já mám bohužel nežravce a tohle jsou jedny z mála granulí, které celkem s chutí sní, takže zatím u nich zůstanem.

3.9.2008 21:13
slaimer

XXX.XXX.80.203

makki napsal(a):

Mame vymarskeho ohare a naturalem krmime uz dva mesice. Zatim bez problemu, sezere to dycky v cuku letu. Jen se obavam, ze nas Benysek neni moc smerodatny, protoze ten sezere vsechno.

3.9.2008 21:23
zzana

XXX.XXX.163.104

makki napsal(a):

no tak já nimi krmím 3. měsíc, mám ale nenažrance takže taktéž žerou úplně v pohodě, co mi vadí je velikost, krmím štěněcí a jsou dost malé takže ti moji to dost hlataj a pak se v půlce důsí, jinak jsem spokojená, na zápach už jsem si zvykla, a ještě mi ale přijde že po nich zůstává plak na zubech tak by mě zajímalo jestli to i vašim psům špiní zuby nebo jestli je to v genech

4.9.2008 06:25
makki

XXX.XXX.15.50

zzana napsal(a):
no tak já nimi krmím 3. měsíc, mám ale nenažrance takže taktéž žerou úplně v pohodě, co mi vadí je velikost, krmím štěněcí a jsou dost malé takže ti moji to dost hlataj a pak se v půlce důsí, jinak jsem spokojená, na zápach už jsem si zvykla, a ještě mi ale přijde že po nich zůstává plak na zubech tak by mě zajímalo jestli to i vašim psům špiní zuby nebo jestli je to v genech

Zuby zatím v pohodě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík