Povánoční sraz bulls Brno

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.11.2008 10:54
katul

XXX.XXX.131.34

ahoj lidi, plánuje se mini srazík .."no spíš prochajda" po Vánocích v Brně..momentálně to vypadá na oboru v Kohoutovicích ale ještě se místo domlouvá..takže pokud někdo víte o dobrém místě na prochajdu...ještě mě napadlo Mariánské údolí kolem rybníků tak co myslíte?

12.11.2008 11:25
kevin

XXX.XXX.80.235

katul napsal(a):
ahoj lidi, plánuje se mini srazík .."no spíš prochajda" po Vánocích v Brně..momentálně to vypadá na oboru v Kohoutovicích ale ještě se místo domlouvá..takže pokud někdo víte o dobrém místě na prochajdu...ještě mě napadlo Mariánské údolí kolem rybníků tak co myslíte?

Ahoj, sice ještě nevim jestli budu mít bulla, ale ráda bych se přidala (raději bych Mariánské údolí). Ještě se dá jít na Velkou Klajdovku. Také záleží jak má být prochajda dlouhá.

12.11.2008 14:35
llucinkaa2

XXX.XXX.2.148

katul napsal(a):

Ahoj,šla bych také s křížencem bulla se stafordem...a taky by mi spíš vyhovovalo Mar. údolí

Přidejte reakci

Přidat smajlík