Ztracená kelpie Dino z oblasti Plzeňska

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.11.2008 07:33
helvan1

XXX.XXX.121.237

V pondělí 17.11. se ztratil pejsek kelpie jménem Dino. Hnědá barva se světlým pálením. Bohužel obrázek zaslala majitelka jen ve wordu, takže nemůžu vložit. Dostal ránu od ohradníku a utekl. Ztratil se v Plzni, ale může být téměř kdekoliv. Pokud máte někdo nějaké info, majitelka bude určitě ráda za jakoukoliv pomoc.

díky

21.11.2008 07:39
krokodyl

XXX.XXX.52.4

helvan1 napsal(a):
V pondělí 17.11. se ztratil pejsek kelpie jménem Dino. Hnědá barva se světlým pálením. Bohužel obrázek zaslala majitelka jen ve wordu, takže nemůžu vložit. Dostal ránu od ohradníku a utekl. Ztratil se v Plzni, ale může být téměř kdekoliv. Pokud máte někdo nějaké info, majitelka bude určitě ráda za jakoukoliv pomoc.

díky

Teď jsem to tam taky chtěla uložit. Ale také mi tam nejde fotka. Pokusím se jí ještě nějak přeformátovat.

21.11.2008 07:54

krokodyl napsal(a):
Teď jsem to tam taky chtěla uložit. Ale také mi tam nejde fotka. Pokusím se jí ještě nějak přeformátovat.

kdo neví jak vypadá kelpie tak na
http://www.australskakelpie.wz.cz/index.html
hodně zdaru

21.11.2008 10:07
aradek

XXX.XXX.0.147

lupus4 napsal(a):
kdo neví jak vypadá kelpie tak na
http://www.australskakelpie.wz.cz/index.html
hodně zdaru

Jak vytáhnout obrázek z wordu:
Nad obrázkem pravým tlačítkem myši -> kopírovat -> vložit do nějakého programu, kde se pracuje s obrázky (např. malování) -> uložit. A obrázek z wordu je uložený jako samostatný obrázek.
Ať se brzy najde

21.11.2008 10:39
rachel

XXX.XXX.231.69

aradek napsal(a):
Nad obrázkem pravým tlačítkem myši -> kopírovat -> vložit do nějakého programu, kde se pracuje s obrázky (např. malování) -> uložit. A obrázek z wordu je uložený jako samostatný obrázek.
Ať se brzy najde

Jsem z Plzně a chodíme na dlouhé vychajdy... Budu mít oči na sťopkách.

21.11.2008 10:47
helvan1

XXX.XXX.121.237

aradek napsal(a):
Ať se brzy najde

zde více fotek

21.11.2008 10:48
helvan1

XXX.XXX.121.237

helvan1 napsal(a):
zde více fotek

a ještě jedna

21.11.2008 10:59
krokodyl

XXX.XXX.90.136

helvan1 napsal(a):
a ještě jedna

Taky už se mi to z Wordu povedlo. Lidi, koujete na pochzkách po něm.

26.11.2008 14:49
helvan1

XXX.XXX.121.237

krokodyl napsal(a):
Taky už se mi to z Wordu povedlo. Lidi, koujete na pochzkách po něm.

Tak bohužel i sem musíme dát tu smutnou zprávu. Dina pravděpodobně srazil vlak, takže už je v psím nebíčku...

Přidejte reakci

Přidat smajlík