Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.12.2008 19:36
sunin

XXX.XXX.126.103

Ahoj,rada bych se dozvedela neco vice o klubu coursingu v Brne,chodite tam nekdo??Nemam s tim zadnou zkusenost a netusim zda by to meho psa vubec bavilo a na jejich strankach jsem asi prehledla nebo nenasla adresu kde sidli.Snad se tu nekdo najde kdo by mi poradil popr.to se mnou sel zkusit,nejlepe clen zminovaneho klubu.Nebo kdyby nekdo mel jiny navrh jak kvalitne zamestnat dobrmana budu rada za kazdy navrh .DEkuji

30.12.2008 20:23
saabinka

XXX.XXX.239.99

sunin napsal(a):
Ahoj,rada bych se dozvedela neco vice o klubu coursingu v Brne,chodite tam nekdo??Nemam s tim zadnou zkusenost a netusim zda by to meho psa vubec bavilo a na jejich strankach jsem asi prehledla nebo nenasla adresu kde sidli.Snad se tu nekdo najde kdo by mi poradil popr.to se mnou sel zkusit,nejlepe clen zminovaneho klubu.Nebo kdyby nekdo mel jiny navrh jak kvalitne zamestnat dobrmana budu rada za kazdy navrh .DEkuji

Ahojky, na cousing se chystáme taky Známá to dělá a má fenku RR, tak říkala že mi poradí

30.12.2008 20:25
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Ahojky, na cousing se chystáme taky Známá to dělá a má fenku RR, tak říkala že mi poradí

Jee ahojky,to bych se rada pripojila,kukni na prochazky Brno dala jsem tam nejaky fotky ze dnesni prochajdy.doufam ze sem to nespletla a jsi to ty.

30.12.2008 20:39
saabinka

XXX.XXX.239.99

sunin napsal(a):
Jee ahojky,to bych se rada pripojila,kukni na prochazky Brno dala jsem tam nejaky fotky ze dnesni prochajdy.doufam ze sem to nespletla a jsi to ty.

Já koukala, super fotečky a s tím coursingem se určo domluvíme

1.1.2009 11:35
kevin

XXX.XXX.80.235

saabinka napsal(a):
Já koukala, super fotečky a s tím coursingem se určo domluvíme

mi máme rádi coursing

1.1.2009 11:36
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
mi máme rádi coursing

a uz s tim mate nejake zkusenosti???ja bych chtela zacit s necim co by toho meho trdlika prijemne unavilo a zaroven ho to bavilo

1.1.2009 12:27
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
a uz s tim mate nejake zkusenosti???ja bych chtela zacit s necim co by toho meho trdlika prijemne unavilo a zaroven ho to bavilo

ano

1.1.2009 12:27
kevin

XXX.XXX.80.235

kevin napsal(a):
ano

je to fajn, ale kdeyž je hodně psů, tak se někde čeká

1.1.2009 12:41
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
je to fajn, ale kdeyž je hodně psů, tak se někde čeká

sem koukala na stranky toho brnenskyho klubu a ty dve drahy co maji v pronajmu od rance u cesty tak ty mame od baraku 10 minut chuze,a co mas za pesana kterej beha??

1.1.2009 15:02
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
sem koukala na stranky toho brnenskyho klubu a ty dve drahy co maji v pronajmu od rance u cesty tak ty mame od baraku 10 minut chuze,a co mas za pesana kterej beha??

NO

1.1.2009 18:09
evinka01

XXX.XXX.57.45

kevin napsal(a):
NO

no Míšo obávám se, že klub teď nějakou dobu do odvolání nefunguje a o jiným v Brně nevím..

1.1.2009 18:21
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
no Míšo obávám se, že klub teď nějakou dobu do odvolání nefunguje a o jiným v Brně nevím..

jak to??a co delate s pesama??chodite nekam na cvicak??ja na zadnym nikdy nebyla,ale rada bych,akorat se mi nechce samotne.Nebo chodite nekdo dogtreking??to by nas take bavilo

1.1.2009 18:26
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
jak to??a co delate s pesama??chodite nekam na cvicak??ja na zadnym nikdy nebyla,ale rada bych,akorat se mi nechce samotne.Nebo chodite nekdo dogtreking??to by nas take bavilo

já chodím na cvičák a na stopy

1.1.2009 18:30
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
já chodím na cvičák a na stopy

a kam chodite??

1.1.2009 18:31
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
a kam chodite??

na Zetor

1.1.2009 18:32
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):

no on ten coursing stejně nemůžeš brát jako moc jako vyžití na úrovni agility, protože jeto dost náročný na prostor a přípravu takže v Brně se to běhalo tak jednou za měsíc což je skoro nic... to je pro psa jenom zábava, závodně to dělají jenom "vyvolení" co mají poblíž dráhu a čas a fungující klub.

1.1.2009 18:32
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
na Zetor

a spokojeni?? me se libi zidenickej klub,maji cvicak pod klajdou vedle K9 tusim.znas to tam?

1.1.2009 18:34
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
a spokojeni?? me se libi zidenickej klub,maji cvicak pod klajdou vedle K9 tusim.znas to tam?

jo moc. Pod klajdou to znám. Myslíš vedle zetoru? Proč ten?

1.1.2009 18:36
evinka01

XXX.XXX.57.45

kevin napsal(a):
jo moc. Pod klajdou to znám. Myslíš vedle zetoru? Proč ten?

já když jsem vybírala cvičák tak podle mých představ připadaly v úvahu v Brně jenom tři.. pak jsem jeden vyřadila protože byl celkem daleko a na Zetoru se mi to zdálo dost drahý takže nakonec jsem ve Šlapanicích a nemůžu si stěžovat

1.1.2009 18:38
kevin

XXX.XXX.80.235

evinka01 napsal(a):
já když jsem vybírala cvičák tak podle mých představ připadaly v úvahu v Brně jenom tři.. pak jsem jeden vyřadila protože byl celkem daleko a na Zetoru se mi to zdálo dost drahý takže nakonec jsem ve Šlapanicích a nemůžu si stěžovat

Šlapanice jsou levnější, ale nevim jestli by se mi to vyplatilo s dojížděním.

1.1.2009 18:40
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):

my mame slapanice trocha z ruky,pod klajdou proto ze to mame blizko i pesky a kdyz sem koukala na jejich stranky tak se mi to libilo.mas od tama nejake zkusenosti??

1.1.2009 18:42
evinka01

XXX.XXX.57.45

kevin napsal(a):
Šlapanice jsou levnější, ale nevim jestli by se mi to vyplatilo s dojížděním.

no zatím to vychází na 30ká za jízdenky což jde... taky mě trošku odrazovalo, že na Zetor chodí hodně lidí, mám radši komornější společnost

1.1.2009 18:44
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
my mame slapanice trocha z ruky,pod klajdou proto ze to mame blizko i pesky a kdyz sem koukala na jejich stranky tak se mi to libilo.mas od tama nejake zkusenosti??

také tam chodíme s kamarády pěšky. nejsem si jistá který cvičák myslíš, ten který je asi vejš, že? zdá se mi, že tam cvičí málo

1.1.2009 18:49
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
také tam chodíme s kamarády pěšky. nejsem si jistá který cvičák myslíš, ten který je asi vejš, že? zdá se mi, že tam cvičí málo

nevim kterej z nich to presne je jsou tam myslim tri.A na tom zetoru to je "jen" cvicak bo mate i nejakou klubovnu,akce pro cleny??a jak je to tam cenove kdyz jste rikali ze je to drazsi nez v tech Slapkach??kolik a za co???

1.1.2009 18:49
saabinka

XXX.XXX.108.228

kevin napsal(a):

Já teda budu chodit k Alanovi do Krpole, nepoužívá ani škrt'áky, což mi připadá super

1.1.2009 18:52
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
nevim kterej z nich to presne je jsou tam myslim tri.A na tom zetoru to je "jen" cvicak bo mate i nejakou klubovnu,akce pro cleny??a jak je to tam cenove kdyz jste rikali ze je to drazsi nez v tech Slapkach??kolik a za co???

já tam také cvičím bez škrťáku. stojí to 1000Kč na rok+20hod brigáda za rok, je tam klubovna i akce pro členy v ceně je poslušnost v sobotu ve 14 hod pod vedením + obrana a můžeš tam chodit kdy chceš

1.1.2009 18:57
saabinka

XXX.XXX.108.228

kevin napsal(a):
já tam také cvičím bez škrťáku. stojí to 1000Kč na rok+20hod brigáda za rok, je tam klubovna i akce pro členy v ceně je poslušnost v sobotu ve 14 hod pod vedením + obrana a můžeš tam chodit kdy chceš

Ty jo, tak to je super u Alana to stojí první měsíc 1200; a pak je to za 150 kč; 1,5 hod....

1.1.2009 18:57
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):

to zni dobre a ani mi to neprijde zrovna drahy

Sabi:: a tam kam se chystas ty,jake je to tam??

1.1.2009 18:59
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):

mě nepřijde Zetor moc drahý

1.1.2009 19:01
saabinka

XXX.XXX.108.228

sunin napsal(a):

No to nevím, zajedu se tam podívat a uvidím..... Ale možná do začnu chodit do Zetoru, příjde mi super cena

1.1.2009 19:03
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
mě nepřijde Zetor moc drahý

no myslim ze evca psala ze ve slapkach je to levnejsi tak sem cekala na Zetoru ze to bude nejaka palba ale zda se mi to dobry.

1.1.2009 19:03
kevin

XXX.XXX.80.235

saabinka napsal(a):
No to nevím, zajedu se tam podívat a uvidím..... Ale možná do začnu chodit do Zetoru, příjde mi super cena

to by bylo fajn, spousta kamarádů, můžete si tam postavět i agility, jsou tam i zástěny(revíry), byl tam box i na flyball nebo jak se to píše

1.1.2009 19:04
saabinka

XXX.XXX.108.228

sunin napsal(a):
no myslim ze evca psala ze ve slapkach je to levnejsi tak sem cekala na Zetoru ze to bude nejaka palba ale zda se mi to dobry.

No mě taky, ale znám jednu, ta jezdí za Brno a platí 500 na rok...

1.1.2009 19:04
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):
Já teda budu chodit k Alanovi do Krpole, nepoužívá ani škrt'áky, což mi připadá super

a kterej cvičák v Brně používá škrťáky? to snad nějaký takový je? neberte si to osobně, ale na tuhle větičku koukám jak z jara protože každej kdo zapně psa na cvičáku na stahování je okamžitě jemně upozorněn že takhle pes fungovat nebude ... takže mě docela zaráží že to vůbec někdo praktikuje

1.1.2009 19:06
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):

me tez bysme mohli chodit spolecne to by bylo supr

1.1.2009 19:06
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):

aha no to fakt není tak drahý, nevím kde jsem to teda vyčetla anebo našla že je to o hodně víc... nebo snad že se k tomu ročnímu příspěvku platí ještě 150 za jednotlivej výcvik.. to to dobrá cena...

1.1.2009 19:09
saabinka

XXX.XXX.108.228

evinka01 napsal(a):
aha no to fakt není tak drahý, nevím kde jsem to teda vyčetla anebo našla že je to o hodně víc... nebo snad že se k tomu ročnímu příspěvku platí ještě 150 za jednotlivej výcvik.. to to dobrá cena...

Tak škrt'áky používaj na K-9 v Líšni

1.1.2009 19:19
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
a kterej cvičák v Brně používá škrťáky? to snad nějaký takový je? neberte si to osobně, ale na tuhle větičku koukám jak z jara protože každej kdo zapně psa na cvičáku na stahování je okamžitě jemně upozorněn že takhle pes fungovat nebude ... takže mě docela zaráží že to vůbec někdo praktikuje

sem cetla ze na zkouskach stahovak byt musi nebo ne??

1.1.2009 19:21
saabinka

XXX.XXX.108.228

sunin napsal(a):

Tak oni ho někde chcou a někde ne.... Ale dobrý je 2 v 1 vodítko + obojek dohromady...

1.1.2009 19:23
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):

stahovák sice jo, ale nikdy nesmí být zapnutý na stahování....

1.1.2009 19:25
saabinka

XXX.XXX.108.228

evinka01 napsal(a):

No ale mě radili na stahování

1.1.2009 19:28
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):

aha,a sabi jak jsi to myslela 2v1 voditko???

1.1.2009 19:29
kevin

XXX.XXX.80.235

saabinka napsal(a):
No ale mě radili na stahování

na zetoru to myslím můžete mít jak chcete

1.1.2009 19:31
evinka01

XXX.XXX.57.45

kevin napsal(a):

při výcviku je to na vás, ale na zkouškách jedině na pevno, nesmí stahovat.

1.1.2009 19:32
kevin

XXX.XXX.80.235

evinka01 napsal(a):
při výcviku je to na vás, ale na zkouškách jedině na pevno, nesmí stahovat.

souhlasím s Evou

1.1.2009 19:34
saabinka

XXX.XXX.108.228

kevin napsal(a):

No je to vodítko a obojek v jednom, bez karabiny, jako škrt'ák

1.1.2009 19:42
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):
No je to vodítko a obojek v jednom, bez karabiny, jako škrt'ák

jo to máme taky podobné lovecké na zkoušky. stahuje to jenom k určité zarážce nebo úplně bez ní, dá se tam dát zarážka i na to, aby si to pejsan nepřetáhl přes hlavu..

1.1.2009 19:45
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
jo to máme taky podobné lovecké na zkoušky. stahuje to jenom k určité zarážce nebo úplně bez ní, dá se tam dát zarážka i na to, aby si to pejsan nepřetáhl přes hlavu..

ty jo to jsem jeste nevidela ale vypada to dobre,objednavali jste z netu nebo v obchode??

1.1.2009 19:49
saabinka

XXX.XXX.108.228

sunin napsal(a):
ty jo to jsem jeste nevidela ale vypada to dobre,objednavali jste z netu nebo v obchode??

Z netu

1.1.2009 19:50
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Z netu

a z jakych stranek??

1.1.2009 19:56
saabinka

XXX.XXX.108.228

sunin napsal(a):
a z jakych stranek??

na http://shop.pet-servis.com/

1.1.2009 19:59
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):
na http://shop.pet-servis.com/

viděla jsem to i na výstavách, takže jestli třeba nespěcháš počkej si na únor na Brno a tam si určitě vybereš... ale je to celkem praktický i jako obojek.. já to nosím přes rameno, jenom přivolám, navlíknu smyčlu kolem krku a je ůuvázáno"... neosvědčilo se mi to teda ale na poslušnost, na takový to "vycukání" a korekci psa je to na nic.

1.1.2009 20:03
saabinka

XXX.XXX.108.228

evinka01 napsal(a):
viděla jsem to i na výstavách, takže jestli třeba nespěcháš počkej si na únor na Brno a tam si určitě vybereš... ale je to celkem praktický i jako obojek.. já to nosím přes rameno, jenom přivolám, navlíknu smyčlu kolem krku a je ůuvázáno"... neosvědčilo se mi to teda ale na poslušnost, na takový to "vycukání" a korekci psa je to na nic.

Míša: jak je na boku nabídky, tak klikneš na hunter, pak na deluxe a pak na nylon šnůry 03

1.1.2009 20:03
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):

jojo nijak na to nespecham,v unoru se na vystavu tesim jak mala,bude to moje premiera,jsem takovej pejskar nepejskar......na cvicaku sem nebyla,na vystave sem nebyla tak to ted musim napravit.Jdete taky???S pesama nebo bez??

1.1.2009 20:06
saabinka

XXX.XXX.108.228

sunin napsal(a):
jojo nijak na to nespecham,v unoru se na vystavu tesim jak mala,bude to moje premiera,jsem takovej pejskar nepejskar......na cvicaku sem nebyla,na vystave sem nebyla tak to ted musim napravit.Jdete taky???S pesama nebo bez??

jj, taky se těším a jdu aj s pesanem

1.1.2009 20:09
evinka01

XXX.XXX.57.45

saabinka napsal(a):
jj, taky se těším a jdu aj s pesanem

jenom koukat a držet soukmenovcům palce... asi i s psicí ať si zase vybere něco mezi stánky

1.1.2009 20:11
saabinka

XXX.XXX.108.228

evinka01 napsal(a):
jenom koukat a držet soukmenovcům palce... asi i s psicí ať si zase vybere něco mezi stánky

No já většinou skončím u vodítek a obojků a hraček ale taky jim vždycky koupím něco na mls ale stejně mě nejvíc berou vodítka a obojky, mi jich taky máme.....

1.1.2009 20:16
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):

ja bych arona taky rada vzala,ale ta MHD to je des a hruza,ale zas musime trenovat,poridim spunty do usi a vyrazime
ale nevim estli nebude jecet ze chce za ostatnima psama,byva tam dost rusno??Aby ho nebylo moc slyset

1.1.2009 20:23
saabinka

XXX.XXX.108.228

sunin napsal(a):
ja bych arona taky rada vzala,ale ta MHD to je des a hruza,ale zas musime trenovat,poridim spunty do usi a vyrazime
ale nevim estli nebude jecet ze chce za ostatnima psama,byva tam dost rusno??Aby ho nebylo moc slyset

Se mu nechce do MHD? No to Scooby bude chtít taky za ostatníma, takže v pohodě

1.1.2009 20:26
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
Se mu nechce do MHD? No to Scooby bude chtít taky za ostatníma, takže v pohodě

No chce,nastoupi v pohode sedne si nebo lehne,umi delat i ze je skladnej,ale knuci knuci a knuci dokud nevylezem a me tecou nervy,nefunguje na neho nic.Ani po zlym ani po dobrym ani kokino a ani hracka,leda kdyz jdem courat po meste a to je tak unavenej ze nema silu ani jecet

1.1.2009 20:38
saabinka

XXX.XXX.108.228

sunin napsal(a):
No chce,nastoupi v pohode sedne si nebo lehne,umi delat i ze je skladnej,ale knuci knuci a knuci dokud nevylezem a me tecou nervy,nefunguje na neho nic.Ani po zlym ani po dobrym ani kokino a ani hracka,leda kdyz jdem courat po meste a to je tak unavenej ze nema silu ani jecet

TAk to mi dělá ta 3-tí fenka...Ale si myslím že když pojede větší smečka, tak že knučet nebude

1.1.2009 20:40
sunin

XXX.XXX.126.103

saabinka napsal(a):
TAk to mi dělá ta 3-tí fenka...Ale si myslím že když pojede větší smečka, tak že knučet nebude

ale jo bude to je mu putna estli jede sam nebo s ostatnima pesanama,ale jak rikam trenovat musime pac jinak by se to neodnaucil nikdy

2.1.2009 15:25
kevin

XXX.XXX.80.235

evinka01 napsal(a):
no on ten coursing stejně nemůžeš brát jako moc jako vyžití na úrovni agility, protože jeto dost náročný na prostor a přípravu takže v Brně se to běhalo tak jednou za měsíc což je skoro nic... to je pro psa jenom zábava, závodně to dělají jenom "vyvolení" co mají poblíž dráhu a čas a fungující klub.

ještě jsem zapoměla dodat, že jsou na Zetoru k dispozici záchranářské překážky.

2.1.2009 15:26
evinka01

XXX.XXX.57.45

kevin napsal(a):

a to jaké?

2.1.2009 15:26
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):

A jake to jsou prekazky?? Jine nez agilitacke??

2.1.2009 15:31
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
A jake to jsou prekazky?? Jine nez agilitacke??

na záchranářskou poslušnost není potřeba žádné speciální překážky.. na zkouškách je lávka na pohyblivých sudech, klasická kladina, kolmá překážka, vodorovný žebřík, vysoký žebřík, stoly na vysílání se hodí, houpačka a jinak nic extra..

2.1.2009 15:32
evinka01

XXX.XXX.57.45

evinka01 napsal(a):
na záchranářskou poslušnost není potřeba žádné speciální překážky.. na zkouškách je lávka na pohyblivých sudech, klasická kladina, kolmá překážka, vodorovný žebřík, vysoký žebřík, stoly na vysílání se hodí, houpačka a jinak nic extra..

áčko jsem zapomněla...

2.1.2009 15:35
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
áčko jsem zapomněla...

ty jo to nevim jak bych arona donutila lezt po kolmym zebriku,by si ty jeho huuulky beztak sprelamal.....ale kdyz na cvicak tak se asi rozhodnu pro ten zetor,chtela bych zkusit ty zachranarsky prekazky,prece jenom je toho v tom vybehu maalo malicko,ale do zacatku to stacilo

2.1.2009 15:40
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
ty jo to nevim jak bych arona donutila lezt po kolmym zebriku,by si ty jeho huuulky beztak sprelamal.....ale kdyz na cvicak tak se asi rozhodnu pro ten zetor,chtela bych zkusit ty zachranarsky prekazky,prece jenom je toho v tom vybehu maalo malicko,ale do zacatku to stacilo

kolmý žebřík není.. vodorovný je šikmé náběhové prkno a potom ve výšce asi 5Ocm nad zemí žebřík vodorovně a pes jde po příčkách a na konci se sundá... pak je vysoký žebřík nebo kladina ... tam vyleze po šikmo postaveném žebříku po příčkách, jde vodorovně po prkně nebo zase po příčkách a šikmo dolů zase sleze po příčkách žebříku...

2.1.2009 15:40
kevin

XXX.XXX.80.235

evinka01 napsal(a):

jakou máš namysli kolmou překážku? Ještě je tam plechový tunel a nepříjemný materiál

2.1.2009 15:44
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
jakou máš namysli kolmou překážku? Ještě je tam plechový tunel a nepříjemný materiál

aha ja myslela ze je to postaveny klasicky zebrik

Sarko a ta zachranarina je zvlast cvicena??Nebo je to v poslusnosti???Nebo jen jako zajmovy doplnek??

2.1.2009 15:47
evinka01

XXX.XXX.57.45

kevin napsal(a):

normálně taková ta prknenná co se dá zvyšovat a snižovat přidáváním prken... materiál my trénujem různě kdekoliv jdeme ... tunel se taky hodí ale na zkouškách moc nebývá..

2.1.2009 16:19
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
aha ja myslela ze je to postaveny klasicky zebrik

Sarko a ta zachranarina je zvlast cvicena??Nebo je to v poslusnosti???Nebo jen jako zajmovy doplnek??

je to zvlášť

2.1.2009 16:29
kevin

XXX.XXX.80.235

evinka01 napsal(a):
normálně taková ta prknenná co se dá zvyšovat a snižovat přidáváním prken... materiál my trénujem různě kdekoliv jdeme ... tunel se taky hodí ale na zkouškách moc nebývá..

myslíš skokovku? Já bych řekla, že pohyblivá lávka, stoly, žebříky..jsou speciální

2.1.2009 16:30
evinka01

XXX.XXX.57.45

kevin napsal(a):
myslíš skokovku? Já bych řekla, že pohyblivá lávka, stoly, žebříky..jsou speciální

jj možná jak pro koho.. my to máme na cvičáku pořád a chodí se to v rámci překážek každý týden poslušnosti, takže mi to možná jako speciální nepřijde

a kdo tam tu záchranařinu cvičí jestli víš jméno...?

2.1.2009 16:32
kevin

XXX.XXX.80.235

evinka01 napsal(a):
jj možná jak pro koho.. my to máme na cvičáku pořád a chodí se to v rámci překážek každý týden poslušnosti, takže mi to možná jako speciální nepřijde

myslím, že Soňa Šabacká

mi to tam máme také k dispozici, ale u normální poslušnosti na zkouškách se nedělají

2.1.2009 16:32
kevin

XXX.XXX.80.235

evinka01 napsal(a):

ty děláš záchranařinu, že?

2.1.2009 16:34
evinka01

XXX.XXX.57.45

kevin napsal(a):
ty děláš záchranařinu, že?

no zatím se připravujeme na ZZZ enbo RH-E potom bych byla čekatel, ale vím, že Šabackých do brigády už neberou a mají to tam trochu jako "stát ve státu" takže já se hlásím jinam...

už vidím co mi přišlo tak drahé na Zetoru... sečetla jsem vstupní poplatek členství a zálohu za brigády ... vyšlo mi 2500 za první rok což se mi zdálo moc...

2.1.2009 16:35
evinka01

XXX.XXX.57.45

evinka01 napsal(a):
no zatím se připravujeme na ZZZ enbo RH-E potom bych byla čekatel, ale vím, že Šabackých do brigády už neberou a mají to tam trochu jako "stát ve státu" takže já se hlásím jinam...

už vidím co mi přišlo tak drahé na Zetoru... sečetla jsem vstupní poplatek členství a zálohu za brigády ... vyšlo mi 2500 za první rok což se mi zdálo moc...

jo a taky to poijštění se mi nelíbilo...

2.1.2009 16:36
kevin

XXX.XXX.80.235

evinka01 napsal(a):

jak často trénujete? a s kým?

2.1.2009 16:40
evinka01

XXX.XXX.57.45

kevin napsal(a):

společný trénink je jednou za měsíc, mezitím členové trénují poslušnost buď sami nebo chodí na klasickou poslušnost každý týden, speciální cviky podle možností... já chci dělat vodu takže si budu cvičit něco sama na něco jezdím s KZPK víkendovky a loni týdenní Chorvatsko

2.1.2009 16:40
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
jo a taky to poijštění se mi nelíbilo...

jake pojisteni tam chcou??

2.1.2009 16:44
evinka01

XXX.XXX.57.45

sunin napsal(a):
jake pojisteni tam chcou??

odpovědnost za škodu psa a hmotná odpovědnost majitele.. to je užitečný, ale nevím proč by mi to měl nařizovat cvičák

2.1.2009 16:50
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
odpovědnost za škodu psa a hmotná odpovědnost majitele.. to je užitečný, ale nevím proč by mi to měl nařizovat cvičák

asi aby meli jistotu ze kdyz bude nejaka skoda ze se dockaj zaplaceni,ale je to dobra vec to pojisteni

2.1.2009 17:08
kevin

XXX.XXX.80.235

kevin napsal(a):

ty chodíš do Šlapek, že? Tam berou k záchranářům?

2.1.2009 17:30
evinka01

XXX.XXX.57.45

kevin napsal(a):
ty chodíš do Šlapek, že? Tam berou k záchranářům?

jj tam ano, na jaře budou zkoušky

3.1.2009 11:00
kevin

XXX.XXX.80.235

evinka01 napsal(a):
jj tam ano, na jaře budou zkoušky

a mohla bych jít někdy s tebou, že bych se přidala, já zkoušky už mám

3.1.2009 11:10
evinka01

XXX.XXX.57.45

kevin napsal(a):
a mohla bych jít někdy s tebou, že bych se přidala, já zkoušky už mám

no zatím není plán akcí zveřejněný .. jinak by to bylo asi lepší se domluvit přímo s vedoucím brigády, nevím jestli máš zájem jako jen tak se přijít kouknout nebo se stát členem brigády..

3.1.2009 11:23
sunin

XXX.XXX.126.103

evinka01 napsal(a):
no zatím není plán akcí zveřejněný .. jinak by to bylo asi lepší se domluvit přímo s vedoucím brigády, nevím jestli máš zájem jako jen tak se přijít kouknout nebo se stát členem brigády..

Sarko muzes mi prosim poslat cislo na Sabcu???

3.1.2009 11:41
kevin

XXX.XXX.80.235

evinka01 napsal(a):

stát členem, mám zájem o tréninky

3.1.2009 11:42
kevin

XXX.XXX.80.235

sunin napsal(a):
Sarko muzes mi prosim poslat cislo na Sabcu???

ona tu je a napsala ti ho

3.1.2009 11:43
kevin

XXX.XXX.80.235

kevin napsal(a):
stát členem, mám zájem o tréninky

kdo je vedoucí?

3.1.2009 11:44
sunin

XXX.XXX.126.103

kevin napsal(a):
ona tu je a napsala ti ho

jj uz sem si vsimla diky

3.1.2009 12:12
evinka01

XXX.XXX.57.45

kevin napsal(a):
kdo je vedoucí?

http://www.jmbszbk.info/2/

koukni tady... jaký máš složený zkoušky?

3.1.2009 13:11
kevin

XXX.XXX.80.235

evinka01 napsal(a):
http://www.jmbszbk.info/2/

koukni tady... jaký máš složený zkoušky?

zzz

3.1.2009 17:46
evinka01

XXX.XXX.57.45

kevin napsal(a):
zzz

no doporučuju zavolat Mazálkovi kdy třeba bude na cvičáku a pak přijít osobně se domluvit... nebo se domluvit až budou vypsány víkendové tréninky

Přidejte reakci

Přidat smajlík