psovova
napsal(a):
taky vam pseci zacali tolik prodychavat? udelalo se trochu teplo a ja mam pocit, ze naseho psa trefi. az si rikam, co bude delat v lete a jestli neni nejaky nemocny (treba jestli nema slabsi srdce).
jak jste na tom vy? myslim vase pseky :o)
petras
Já myslím, že jde o zvyk. Pozoruji to i na sobě - včera jsem vyrazila jen ve svetru, protože bylo ráno celých plus šest . Jindy bych se při takové teplotě choulila v kabátu, ale dlouhá zima a letošní studený odchov udělali své... Pes se taky tváří, že se upeče, nevím, co budeme oba dělat v létě, ale myslím, že si zase zvyknem
Uživatel s deaktivovaným účtem

psovova
napsal(a):
taky vam pseci zacali tolik prodychavat? udelalo se trochu teplo a ja mam pocit, ze naseho psa trefi. az si rikam, co bude delat v lete a jestli neni nejaky nemocny (treba jestli nema slabsi srdce).
petras
Taky, taky. Včera jsem je vzala na procházku, malá to celkem zvládala, i když bylo vidět, že jí je hic. Ale starší měl co dělat (má nemocné srdce), takže byl za chvilku zapěněný, uhekaný. Nakonec jsme skončili v polovině cesty na pivču, pejskové dostali vodu a domů jsme se nechali odvézt autem.
V létě to je pohoda, starší leží ve stínu a na procházky chodíme až večer, takže se to i s nemocným pejskem dá zvládnout. Ale tohle byl asi pro něj velký skok- zima a najednou teplo.
psovova
napsal(a):
petras
Totéž, normálně ulítané a uskákané psisko polehává a skoro jsem včera měla strach, že je nemocná.Pookřála až v noci - kvílí tady kolem kočky a tak je třeba je přeřvat. Sousedi asi nemají dobrou náladu, budu ji muset na noc zavírat.
ges
napsal(a):
Totéž, normálně ulítané a uskákané psisko polehává a skoro jsem včera měla strach, že je nemocná.Pookřála až v noci - kvílí tady kolem kočky a tak je třeba je přeřvat. Sousedi asi nemají dobrou náladu, budu ji muset na noc zavírat.
tak tak -já taky čekala srdeční zástavu-tak jsme šli venčit do rybníka:-)))
Až schoděj pár chlupů tak to snad bude s tím horkem lepší:-)))))
nada
napsal(a):
tak tak -já taky čekala srdeční zástavu-tak jsme šli venčit do rybníka:-)))
Až schoděj pár chlupů tak to snad bude s tím horkem lepší:-)))))
tak jsem hned klidnejsi. mela jsem strach, aby to nebylo neco horsiho....
takze - jen vic takovych hezkych dnu, jako byl vcerejsi. psi si zvyknou a nam se to libi :o)))
psovova
napsal(a):
tak jsem hned klidnejsi. mela jsem strach, aby to nebylo neco horsiho....
takze - jen vic takovych hezkych dnu, jako byl vcerejsi. psi si zvyknou a nam se to libi :o)))
Jojo. Včerejšek byl asi první hodně teplý pro pejsky. Byli jsme též venku. mafo přišel totálně vyřízený, vypil misku vody a letos poprvé se rozplácl na linoleum, aby se schladil.
impact
napsal(a):
Jojo. Včerejšek byl asi první hodně teplý pro pejsky. Byli jsme též venku. mafo přišel totálně vyřízený, vypil misku vody a letos poprvé se rozplácl na linoleum, aby se schladil.
přesně to samé včera i já,nejenom že jsem měla černou bundu a pražilo na mě slunce,myslela jsem že fakt chcípnu. no ale co teprve můj maltézák,narodil se na podzim a až doted byla zima,tak si na zimu celkem zvykl,léto ještě vůbec nezná,takže až budou ty děsné vedra,tak nevím nevím,jak to zvládnem,už i včera měl problémy,jak byl děsně udýchaný.
alenka
napsal(a):
přesně to samé včera i já,nejenom že jsem měla černou bundu a pražilo na mě slunce,myslela jsem že fakt chcípnu. no ale co teprve můj maltézák,narodil se na podzim a až doted byla zima,tak si na zimu celkem zvykl,léto ještě vůbec nezná,takže až budou ty děsné vedra,tak nevím nevím,jak to zvládnem,už i včera měl problémy,jak byl děsně udýchaný.
My vcera delali obranu a bylo videt,ze toho ma plny kecky