Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.1.2009 14:56
viky

XXX.XXX.72.33

Prosím o pomoc při hledání černobílého psa pointra. Ztratil se naší dobré kamarádce dne 10.1.mezi obcemi Svrkyně,Noutonice, Hole(Praha-západ).Na sobě měl modrou bundu Manmat, modrý sportovní obojek Rogz4Dogz. Je poměrně bázlivý, ale hodný. Ujala se ho, původní majitel ho psychicky i fyzicky týral, dodnes není v úplně optimální kondici, má řidší srst, místy je ještě téměř holý. Bojíme se, aby neuvázl někde v křoví za bundu nebo obojek a neumrzl. Na obojku má tel.číslo, pokud by jste ho někdo viděl volně pobíhat, prosím zavolejte na číslo 739 412 095. Více na stránkách www.hribci.wbs.cz.

11.1.2009 15:19
efa

XXX.XXX.106.42

viky napsal(a):
Prosím o pomoc při hledání černobílého psa pointra. Ztratil se naší dobré kamarádce dne 10.1.mezi obcemi Svrkyně,Noutonice, Hole(Praha-západ).Na sobě měl modrou bundu Manmat, modrý sportovní obojek Rogz4Dogz. Je poměrně bázlivý, ale hodný. Ujala se ho, původní majitel ho psychicky i fyzicky týral, dodnes není v úplně optimální kondici, má řidší srst, místy je ještě téměř holý. Bojíme se, aby neuvázl někde v křoví za bundu nebo obojek a neumrzl. Na obojku má tel.číslo, pokud by jste ho někdo viděl volně pobíhat, prosím zavolejte na číslo 739 412 095. Více na stránkách www.hribci.wbs.cz.

Ty jo, to je hrozné, to mě mrzí, budu moc držet pěsti, aby se našel v pořádku. Eva

12.1.2009 13:50
hankaapes

XXX.XXX.101.77

efa napsal(a):
Ty jo, to je hrozné, to mě mrzí, budu moc držet pěsti, aby se našel v pořádku. Eva

Posunuju a držím palce, aby se našel.

12.1.2009 15:25
luciekol

XXX.XXX.193.18

hankaapes napsal(a):
Posunuju a držím palce, aby se našel.

Gitano se našel, je na cestě domů, snad celkem v pořádku...teď jsem mluvila s majitelkou. UFFF.

12.1.2009 15:31
viky

XXX.XXX.72.33

luciekol napsal(a):
Gitano se našel, je na cestě domů, snad celkem v pořádku...teď jsem mluvila s majitelkou. UFFF.

Mluvily jsme spolu, zdá se, že je vše o.k. Je to poděs italskej, ale díky bohu, že je zase doma.Konečně si panička vydechne a dospí probděné noci.

12.1.2009 15:33
hankaapes

XXX.XXX.101.77

viky napsal(a):
Mluvily jsme spolu, zdá se, že je vše o.k. Je to poděs italskej, ale díky bohu, že je zase doma.Konečně si panička vydechne a dospí probděné noci.

Uf, hurá

15.1.2009 07:52
efa

XXX.XXX.106.42

hankaapes napsal(a):
Uf, hurá

Jé, to je super, myslela jsem na Vás celou dobu

15.1.2009 08:41
viky

XXX.XXX.72.33

efa napsal(a):
Jé, to je super, myslela jsem na Vás celou dobu

Ty palce určitě pomohly.:-) A taky velké štěstí a náhoda, protože Gitano ač byl viděn na mnoha místech, nebyl k nalezení. Až modrá bundička ho prozradila, zastrčeného pod schody novostavby. Díky všem, kteří drželi palce a pomáhali při jeho hledání.:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík