Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.2.2009 19:48
verivery

XXX.XXX.71.23

Hoďte sem nějaké fotky Vašich šampiónů

10.2.2009 19:52
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

verivery napsal(a):

tady jsou

10.2.2009 20:19
liba

XXX.XXX.78.164

Inspektor Pišišvor napsal(a):
tady jsou

Ketty sharp, my jsme tě viděli Zrovna když jsi rovnala ty barzoje na focení tak jsme šli kolem Jenže jsem nevěděla, že jsi to ty Teď už tě poznám a příště se budu hlásit.

Tady je Qwinky Winky

10.2.2009 20:43
efi

XXX.XXX.186.140

verivery napsal(a):

Naše Gašenka získala CAJC v devíti měsících díky tomu, že pana rozhodčího důkladně olízala

10.2.2009 21:01
sunin

XXX.XXX.126.103

efi napsal(a):
Naše Gašenka získala CAJC v devíti měsících díky tomu, že pana rozhodčího důkladně olízala

Holky gratuluju vsem k uspechum,a prosim i o fotky vsech kteri nevyhrali,sem planovala ze pujdu a nakonec prd tak bych chtela videt aspon fotecky.Diky

10.2.2009 21:19
lucky

XXX.XXX.230.77

sunin napsal(a):
Holky gratuluju vsem k uspechum,a prosim i o fotky vsech kteri nevyhrali,sem planovala ze pujdu a nakonec prd tak bych chtela videt aspon fotecky.Diky

Ahoj Míšo! Škoda, že jsi nebyla..tolik psů pohromadě každý den, to byla síla... škoda, že v neděli pršelo a bylo hnusně, ale sobota se povedla
Na tofky můžeš juknout tady..na fundláky.. http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/

Fabricius v sobotu byl CAC a res. CACIB a v nedělí V4

10.2.2009 21:24
sunin

XXX.XXX.126.103

lucky napsal(a):
Ahoj Míšo! Škoda, že jsi nebyla..tolik psů pohromadě každý den, to byla síla... škoda, že v neděli pršelo a bylo hnusně, ale sobota se povedla
Na tofky můžeš juknout tady..na fundláky.. http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/

Fabricius v sobotu byl CAC a res. CACIB a v nedělí V4

Ahoooj Luci,moc me mrzi ze jsem nebyla a to jsem se tooolik tesila.To na fotce je Fabik???Si pamatuju jak jsi mi posilala fotky kdyz byl jeste mimi,aji z Usinky se stala krasna dama....vas tajne chodim ocumovat na jezdce kochace a tise zavidim koniky vsem
Mame noveho prirustka a prave v nedeli jsme ho vzali ven....na to ze bylo taaak hnusne tak capkal jak o zivot a statecne se drzel a dosel az dom,sikulka.

10.2.2009 21:51
lucky

XXX.XXX.230.77

sunin napsal(a):
Ahoooj Luci,moc me mrzi ze jsem nebyla a to jsem se tooolik tesila.To na fotce je Fabik???Si pamatuju jak jsi mi posilala fotky kdyz byl jeste mimi,aji z Usinky se stala krasna dama....vas tajne chodim ocumovat na jezdce kochace a tise zavidim koniky vsem
Mame noveho prirustka a prave v nedeli jsme ho vzali ven....na to ze bylo taaak hnusne tak capkal jak o zivot a statecne se drzel a dosel az dom,sikulka.

Fakt? že se někdy naozveš!
JJ, je to Fabricius, už je velký kluk, měl včera 3 roky. Darések bude mít 5, ale letos ho už nechceme tahat po výstavách, jde jen na klubovky. Už toho má spoustu a zaslouží si klid a lítání u koně a věci, které ho baví
Jaký máš přírůstek???Koně už nemáš vůbec?

10.2.2009 22:04
tosinka

XXX.XXX.9.3

verivery napsal(a):

Naše Ascha dostala Výborná1 Cac

10.2.2009 22:34
verivery

XXX.XXX.71.23

efi napsal(a):

super, tak to je fakt mazec, jak si získala mimo nového kamaráda CAJCe. Fakt povedená fotka

10.2.2009 22:36
verivery

XXX.XXX.71.23

liba napsal(a):
Ketty sharp, my jsme tě viděli Zrovna když jsi rovnala ty barzoje na focení tak jsme šli kolem Jenže jsem nevěděla, že jsi to ty Teď už tě poznám a příště se budu hlásit.

Tady je Qwinky Winky

Libo, kde jsi měla pumu? Pumičci první den moc nebodovali, tak snad si to v neděli vynahradili.

11.2.2009 08:26
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

liba napsal(a):

Tady je Qwinky Winky

No to se teda hlas! Já měla s těma třema kobylama co dělat, takže jsem vůbec neregistrovala, co se děje okolo. Jak jste dopadli, a kde byla puma?

11.2.2009 08:33
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

verivery napsal(a):

Tak se taky přidáme - poprvé v mezitřídě a R.CAC, druhý den jen V 2

11.2.2009 11:13
sunin

XXX.XXX.73.160

oddorrinky napsal(a):
Tak se taky přidáme - poprvé v mezitřídě a R.CAC, druhý den jen V 2

To Lucky: nene Luci konika uz nemam dva roky urcite,sem nastoupila znova do skoly a jaksi se nedostavalo financi,ale zas dobre pro Portaka pac uz delaji s novou panickou licenci a jsou velmi sikovni,jsem s nimi v kontaktu,ale mamca me laka silene zajimavou nabidkou na konika ,ale nevim nevim.
Prirustka mame takovyho malyho nedodelanyho zmetecka pitbulika....mamca zachrankyne ho dotahla domu ze si ho pucime na vypiplani a uz nam zustal.Byl to takovej chudacek zaprclej...ve dvou mesicich nemel ani dve kila.Fotky mame na tematu "prochajdy Brno".

11.2.2009 12:14
luciasek

XXX.XXX.8.71

verivery napsal(a):

Taky se přidáme s fotečkou: Almond Bascoretta (Mondíček) v neděli V1 CAJC a splnil junioršampiona ČR. Má 13 měsíců. V sobotu se neúčastnil, měl tam bráchu Asterixe, taky V1 CAJC

11.2.2009 12:46
liba

XXX.XXX.78.164

verivery napsal(a):
Libo, kde jsi měla pumu? Pumičci první den moc nebodovali, tak snad si to v neděli vynahradili.

Puma už jednak má šampionát tak by jí ta výstava k ničemu nebyla a za druhé jsem tam měla čtyři šeltie, takže bych těžko stíhala hlídat ještě pumí kruh. Snad příště, když máme konečně v pumách nějakou konkurenci tak ji musíme využít

Ketty - zrovna když jsi rovnala ty své kobylky tak si s nimi moje buldočice Orobulka hodlala vyřizovat nějaké osobní spory. Takže jsem visela na vodítku a táhla ji pryč, aby vám nenarušovala focení

11.2.2009 14:08
lucky

XXX.XXX.230.77

sunin napsal(a):
To Lucky: nene Luci konika uz nemam dva roky urcite,sem nastoupila znova do skoly a jaksi se nedostavalo financi,ale zas dobre pro Portaka pac uz delaji s novou panickou licenci a jsou velmi sikovni,jsem s nimi v kontaktu,ale mamca me laka silene zajimavou nabidkou na konika ,ale nevim nevim.
Prirustka mame takovyho malyho nedodelanyho zmetecka pitbulika....mamca zachrankyne ho dotahla domu ze si ho pucime na vypiplani a uz nam zustal.Byl to takovej chudacek zaprclej...ve dvou mesicich nemel ani dve kila.Fotky mame na tematu "prochajdy Brno".

Jůů, koukala jsem! Super! Portak byl super, já právě vím, že jsi ho dala pryč, ale myslela jsem, jestli nemáš nového....však počkej..za nějakou dobu skončíš zase s koněm

11.2.2009 14:34
sunin

XXX.XXX.126.103

lucky napsal(a):
Jůů, koukala jsem! Super! Portak byl super, já právě vím, že jsi ho dala pryč, ale myslela jsem, jestli nemáš nového....však počkej..za nějakou dobu skončíš zase s koněm

No joooo jednou konak tak uz to tim smerem tahne porad ale mam z toho zatim obavy dokud chodim do skoly

11.2.2009 18:35
lucky

XXX.XXX.230.77

sunin napsal(a):
No joooo jednou konak tak uz to tim smerem tahne porad ale mam z toho zatim obavy dokud chodim do skoly

JJ...já bych počkala, až budeš trochu výdělečně činná

11.2.2009 22:51
sunin

XXX.XXX.126.103

lucky napsal(a):
JJ...já bych počkala, až budeš trochu výdělečně činná

no toz to ja prave chci pockat uz jen proto ze bych chtela konika dle svych snu a ne tak jak to je se mnou u pesu,ze zachranujem chudacky nechtene.....jooo holt muj sen je Paint a western,ale sedela sem v tom parkrat a zkusenosti prd a zadny s timto,Portak byl vsestranej a bylo mu fuk jestli jsem na nej prskla western bo anglii bo damsky sedlo,teeeda ale se musim zaprsit....v tom damskym nam to slooo ani sem neverila ze to bude tak jednoduche
Toz ale kdyz mamice tvrdi ze bude platit ustajko dokud nebudu v praci dala bych si rict,ale mamuse je takovy snilek a vidi jen to co chce videt tak to beru radeji s rezervou

Přidejte reakci

Přidat smajlík